Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz xEon1337 #6413 üzenetére
Köszi az infót
az elmúlt időszak globális hihetetlen akcióiból én valami új család bejelentésére számítottam, bár azért bízom benne hogy ezek is előrelépést fognak jelenteni, és a Dell-nél a LED =! a parasztvakítással.
Szerk.: tftcentral azt mondja a 24"-es új LG panel lesz, szóval most már kiváncsi vagyok
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
válasz xEon1337 #6413 üzenetére
Köszi az infót
az elmúlt időszak globális hihetetlen akcióiból én valami új család bejelentésére számítottam, bár azért bízom benne hogy ezek is előrelépést fognak jelenteni, és a Dell-nél a LED =! a parasztvakítással.
Szerk.: tftcentral azt mondja a 24"-es új LG panel lesz, szóval most már kiváncsi vagyok
arggg.. megint dupla....lol tripla
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz xEon1337 #7641 üzenetére
A BenQ XL2410T-t én nem ajánlanám, borzalmas rajta az overdrive, nagyon agresszív overshot-ja van (összehasonlításul ugyanilyen kép a 8ms-os U2311H-ról ~ sztem nem kellenek szavak)! Mindemellett irreálisan drága. Szvsz messzire elkerülendő!
(szerencsés számú szakmai hozzászólásnál jársz Túlságosan is oda lennél a Diabloért? )
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz xEon1337 #7643 üzenetére
Mindent elrontottál...
Én a változatosság kedvéért személy szerint maradnék az U2311H mellett . A BenQ példája is mutatja, hogy van amikor semmire nem megy az ember a 120Hz-el és 2ms-al, és egy 8ms-os panel gyorsabb. Persze ez a BanQ egy silány 120-as monitor, lehet, hogy a kinézett LG az jobb, de én semmiképp sem fizetnék azért plusz 10k-t és még az se biztos, hogy jobban járok. Persze 3D-re a 60Hz kevés, a képminőség pedig már más téma...[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
BiP
nagyúr
válasz xEon1337 #7645 üzenetére
Nem tudom, 120Hz-en milyen lehet, de a dell is tud 75Hz-et (DVI-n 74.6), és azon is elég jól 'folyik' a kép.
Aztán ki tudja, hogy CoD-hoz milyen szintű folyamatosság a jó, és teljesen egyéni, kinek mennyire áll rá a szeme, de nekem pl. ennyi elég. (amúgy tényleg észre lehet venni a különbséget 60Hz és 75Hz között) -
Tin
veterán
válasz xEon1337 #42311 üzenetére
ha valaki kipróbálta a 80Hz-et a P2414H-n, akkor majd légyszi írja le, miket kell beállítani.
a legújabb intel driveren már másképp kell kitölteni, nekem 80Hz-et és 75Hz-et nem, de 72Hz-et enged beállítani.
-
grave949
csendes tag
válasz xEon1337 #58825 üzenetére
Hello Szabi.
Köszi a válaszodat,
Megnéztem azt a benq-amit ajánlottál írtad hogy te is most vettél egy olyat,
most néztem utánna és páran írják hogy szellemképes ráadásul fakóbb képet ad mint az asus
és kinézetre is elég ocsmány lel (márbocs mindig ilyen szókimondó vagyok)Szerinted milyen?
mert ár alapján lehet hogy ezt a benq-t választom[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
válasz xEon1337 #58875 üzenetére
Köszi az infókat.
Árban ennél feljebb nem akarok menni, és azóta is olvasgatok róla, és egyre inkább tetszik ez
Viszont a színeit mihez méred? IPS-hez? Mert több helyről is hallottam hogy a színei TN-hez képest nagyon jók. Be van neked kariblárva? Nem lehet hogy maxra húzott black equalizer miatt lett szürkésebbek a sötét színek? (azt hallottam ogy az kiszürkíti a feketéket, ott is ahol nem kéne picit, bár még azzal együtt is egész jó a képe)
Nah mind1, a mostanimnál tuti 10x jobb lesz a panel, most egy vacak 30k-s 5 éves acerem van, ami nagyon szarul van bekariblárva. -
őstag
válasz xEon1337 #58937 üzenetére
Köszi! Gondolom a zöld szinkronos drágább lesz... na mind1. Egyébként azt tervezem hogy a játékösszetételem alapján fixen 120 fps körül kellene menni szinkronban. Persze az újabbak/megerőltetőbbek 100-85-75-60 függően attól hogy bírja a PC. Igazából ez a változó szinkron nem is kéne, de ha már van akkor már passzoljon is a VGA-hoz ami már 7éve folyamatosan zöld és ha a gyártó nem ismétli meg a GTX970 sületlenségét nem is akarok mást venni továbbra sem.
Akkor nincs más hátra és várni míg jön az új ASUS kijelző. Árról lehet tudni valamit? Meg lesz ebből valaha 16:10 arányban mondjuk 1920×1200 felbontásban vagy ez így marad 2560×1440-en?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Sleek
senior tag
válasz xEon1337 #58993 üzenetére
Köszönöm szépen nálam is ezek a beállítások vannak meg a kalibrált szín profil.
Azt hittem én használom csak ilyen beállítással<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
k4rL^
senior tag
válasz xEon1337 #59080 üzenetére
Köszi a választ.
Ezeket a teszteket néztem, a PWM miatt gondoltam, hogy nem lesz jó, csak olcsóbban kijönne. A panel minősége annyira nem is lenne fontos, csak TN mind ezek közül, multiplayerre használnám (CS:Go, UT stb.)
Akkor lehet marad a Benq, nem véletlenül nincs sehol sem az ajánlottak közt ez az Acer.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest