Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
válasz Luck Dragon #125850 üzenetére
Hát most lehet hogy furának fog tűnni amit mondok, mert főképp grafikus munkára keresek monitort... De a spec alapján az Acer XV272UPbmiiprzx hiába hogy gaming monitor, de a 144hz és a freesync miatt bejövősebb, az 1ms-ot már nem is említem mert azt elengedtem. Illetve a freesyncet nem is látom feltüntetni az asus specben, vagy csak ennyire vaksi vagyok.
Szóval az az acer is tudja a 99% sRGB-t...
Egyelőre még tanácstalan vagyok, gyűjtöm az infókat és várom a megvilágosodást -
válasz lajosx #125849 üzenetére
Melyik G7 pontosan ? Hogy legyen kiindulási pont fényerő és HDR kapcsán .
zümzümm
Nem furcsa, azt javaslom akkor , hogy rendeld meg az Acert és próbáld a felhasználási szokásosnak megfelelően és ha nem tetszik , akkor visszaküldöd maximum. Persze erre megfelelő üzletből kell vásárolni .[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
zümzümm
senior tag
válasz Luck Dragon #125853 üzenetére
Ez nagyon cserfes dolog lenne
Azért az elég gáz sztem hogy egy 120ezres monitorba nem teszik bele legalább a freesync-et :/ még akkor is ha grafikus monitor.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Luck Dragon #125853 üzenetére
Lc32g75tqsrxen pontos ezt írja a menüben. Bár most vettem észre egy furcsa dolgot. Eddig ha hdr bevolt kapcsolva akkor nem engedte a kép beállításokat módosítani. Most viszont igen, én ezt nem értem , lehet állítani a fényerőt élességet meg mindent igy nagyon jó a kép most. De eddig úgy emlékszem nem engedte. És a menüben az infónál írja hogy hdr Be.🤷♂️
jaj és még egy furcsaság a ps5 2160p re van állítva de a monitor menüben az infónál 1920x1080 ezt sem értem. Pedig rég így hasznàlom ezek eddig felsem tüntek csak most hogy az új GOW játszom kezdtem el babrálni a képet
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mar nem bírom szerkeszteni. De most kiléptem a játékból úgy már nem engedi a fényerőt csak a kontraszt élességet és így az infónál 3840x2160. A felbontás akkor lehet a játékban kell valamit állítani. Bár ez már nem ide tartozik
-
őstag
válasz lajosx #125856 üzenetére
Nem tudom hogy eddig mit nem csináltam
jól de kb egy éve úgy használtam hogy úgymond HDR módban eléggé fakó/homályos volt a kép. Mert nem engedte állítani. Erre most meg igen, és tök szép képe lett. Nem értem.. már a felbontás is jó a játékban kellett egy dolgot kikapcsolni. -
BogyóBP
addikt
válasz melan #125858 üzenetére
Ha nvidia kártyád van akkor azt is kell mivel HDMI-n úgy tudom nem megy a gsync
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
balajti
tag
válasz Luck Dragon #125833 üzenetére
Köszi szépen. Valóban jobbnak tűnik a kinézetteknél
-
BogyóBP
addikt
válasz Biga123 #125860 üzenetére
Nem bizony szóval vicces..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Dnalorr
tag
Sziasztok,
ezer bocsánat, ha rossz topikban vagyok, de nem találtam kijelzőápolással kapcsolatosat.
Fényes felületű OLED kijelzőt (ultrabook) mivel takarítanátok? Esetleg van valami lötty, vagy módszer ami bevált, nem lesz tőle foltos, és biztosan nem hagy karcot maga után? Szemüvegtörlő kendőt használtam, de ha valami makacsabb szennyeződés van rajta, akkor sajnos már kevés, fújkálni meg nem nagyon mertem rá eddig semmit.Előre is köszi!
-
Biga123
addikt
válasz Hauptmann #125863 üzenetére
Szerintem tökfelesleges, hiszen 1.2 van rajta, nem hinném h visszahívásban kicserélik 1.4 re , és sehol nem találni hivatalos komunikációt arról h 1.4 lenne benne.
+ amúgy szerintem ők se tudják#125864 Dnalorr: évek óta mikroszálas kendő és ablaktisztító (alkoholmentes) párossal takarítom az LG TV t , és a monitorokat is , senkinek semmi baja. (AZ LG TV 3D s ergo van a kijelzőn egy polarizált fólia, és az se mállott szét még)
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
veterán
válasz Dnalorr #125864 üzenetére
Már többször is feldobtam itt,hogy nálam mindenféle üvegfelületre a Lotus Cleaning üvegtisztítója jött be a legjobban.
Tökéletesen csík- és foltmentesre szárad.
Én mindig MOL kúton veszem,de tapasztalatok alapján nem mindegyiken van.
Erről van szó: [link] (nem olcsó)
De még a zöld Clin (pro nature) is meglepően jó és az olcsóbb.
Kendőnek én egy ultrafinomszálas obis kék kendőt használok. [link]
A 12 egy tucat vastag vileda egy hulladék ilyesmire. -
-
BogyóBP
addikt
válasz Luck Dragon #125867 üzenetére
Az csak displayport on működik ugye? Úgy tudom hdmi = freesync DP=gsync és adaptív sync
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok, hogy lecserélném a monitorom egy nagyobbra.
Jelenleg egy Dell S2340L-t használok, immáron ~10 éve, melynek a képével teljesen meg vagyok elégedve, csak sokszor kicsi már.Valami hasonlót keresnék 27" QHD felbonásban, IPS panellel, 144 Hz+ frissítéssel egy GTX 1660 Super VGA-hoz (ez a kártya elbírja a QHD-t? Acélos játékokkal nem játszok, inkább régebbiekkel)
50-50 %-ban munka (office és egyéb irodai alkalmazások) és játék lenne.
A keretet ~150k-ra tenném, persze ha van valami nagyon best buy és kicsit több belefér.köszönöm!
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg két régebbi Dell P23-as monitort használok itthon főleg munkára (webfejlesztő), de néha játékra is (CSGO, RTS-ek). Szeretném ezeket most újabbakra cserélni, mert a céges laptopomon csak egy HMDI és egy USB C kimenet van, így nem igazán tudom ezeket a DP csatis monitorokkal jól összehozni.Azonban ahogy nézelődtem eddig neten, azt látom hogy nem igazán van olyan monitor, amit így elsőre elképzeltem. Az elvárásom az lenne, hogy szerintem munkához és játékhoz se ártana, ha 100Hz fölött lenne a képfrissítés és mondjuk egy fullHD-nál nagyobb felbontást se bánnék. Illetve talán az is jó ötletnek tűnik nekem, hogy a laptopból az USB C-t használva láncba kötném a monitorokat. Nekem ez a 23-as monitor méret alapvetően eddig is megfelelt, nincs is feltétlen nagy íróasztalom hozzá, hogy sokkal nagyobb(ak) legyenek, de amint látom ez a méret kategória kb kihalt mostanra. Szerintem továbbra is két monitor lenne nekem ideális. Azt se bánnám, ha nem gamer design lenne, mert ez már nagyon régóta nem jön be, de nem kizáró ok. Karokra raknám fel, így a talpa alapvetően nem számít nekem.
Ezen paraméterek közül egyik sincs kőbevésve, minden ajánlásra, tanácsra nyitott vagyok.
Tudnátok ezek mentén ajánlani valamit? Erre a projektre nagyon max 3-400K (az ideális inkább 2-300K) tudnék szánni, ami tartalmazhat 1 vagy 2 monitort mérettől függően.
Egyelőre ilyeneket néztem: LG (27QP88D-B, 32QP880-B, 34WP88C-B), Gigabyte (G27Q), Viewsonic (VP27268A, XG270QG), Dell (U2723QE)
-
zümzümm
senior tag
válasz Luck Dragon #125867 üzenetére
Igen arra, köszönöm
-
válasz BogyóBP #125868 üzenetére
Igen jól tudod .
Meg ha jól emlékszem FreeSync technológia DisplayPort és HDMI csatlakozásokon keresztül szállítható azaz mind a kettőn .
De ha nem így van akkor úgy is ki leszek javítva .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
umek
tag
válasz Luck Dragon #125697 üzenetére
Most egész jól leakciózták. Hátha valakit érdekel. (LG 29WN600-W)
Részletek.Légy korrekt.
-
válasz Joezyka #125869 üzenetére
Szia.
Ajánlottam egy Asus VG27AQ1A lenne , 27”-os QHD felbontással , igaz nem 144-Hz-es hanem 170. De ha már van akkor fogadjuk el, ahogyan azt is hogy a panel válasz ideje is játékra termet (1ms) .
IPS panellel szerelt és mivel írtad , hogy 50% munka is lenne , így azért is ajánlom mert Tüv tanúsítványok négyzóbam állítható kékfény szűrővel van ellátva és rendelkezik villódzásmentes bizonylattal is.
Későbbi VGA csere esetén rendelekzik G-Sync és AMD is.
Az ára is megfelelő lehet, üzletenként eltérő de 120-130,000-Ft.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
s.csanyi
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi monitorokat néztem ki:
SAMSUNG Odyssey G3 S27AG32ANUXEN
AOC Q27B3MAJelenleg árban nem igazán van eltérés. A két monitor között melyik lenne a jobb?
Mindkettő VA paneles, a Samsung FHD, a AOC QHD felbontású. Azért néztem volna VA paneles monitort mert nem játszok neten és a kontrasztosabb színek fontosabbak számomra. De természetesen mindent meghallgatok.
Ami kérdés még, hogy 27"-on nem kevés már az FHD? Vagy FHD-re inkább a 24" lenne jobb?
Leginkább játékra lenne használva (multi nélkül, sport, autós játék nem, leginkább RTS és RPG).
Másik kérdésem pedig, hogy a Samsung 24" G35TF és a 24" G32A van érdembeli különbség?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
válasz Dillis #125870 üzenetére
Ez igen! Nem egyszerű feladat . De nem is lehetetlen .
Na de azt hiszem meg van a megoldás .
Maradjunk csak az eredeti tervnél ami kettő monitorból állna .
Asus ROG Strix XG249CM ajánlanám , miért ? Mivel nem írtad meg milyen tartóra kerülne , így reménykedem hogy a Vesa100 x100-ast használod .
Így hiába a gamer megjelenés , talp leszerelésével , mondhatni egy átlagos kialakítású monitort kapunk fekete színekben .
Továbbhaladva, 23”-ról 24-re emelkedne a képernyő mérete ,mind ezt FHD felbontáson igaz de nagy fényerővel párosulna , mivel programozol játékok mellett így itt is biztosított Tüv tanúsítvánnyal négyzóbam állítható kékfény szűrő és rendelkezik villódzásmentes bizonylattal is.
Játékra is alkalmas lesz mert a panel reakció ideje nagyon kevés ,(1ms) , 270-Hz képes igaz ez egy kicsit túlzás , de sok monitor közül nem lehet válogatni ebben a méretben és ha van , hát elfogadjuk . Ahogyan azt is hogy HDR10-re is képes.Biztosított USB Type-C hub
Támogatja a videoátvitelt DisplayPort jelben; USB-elosztóként is szolgálhat, ami azt jelenti, hogy a készüléket a vezetékes perifériákhoz csatlakoztatható. Mobileszköz töltésére is használható.
Kitűzőt árba is belefér , boltokban eltérő lehet , de 140-150,000-Ft /DB kijönne .
Itt csak az a kérdés , hogy USB-C , sorba kötést hogyan szeretnéd megoldani ? Főleg úgy hogy a notebook kimeneti egy ágra leosztva milyen képi kimentettek bír (felbontás , Hz egyebek).A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz s.csanyi #125876 üzenetére
Ha kontrasztot színek kellenek VA panel esetén ebben az árban F27G35TFW számú G3-at tessék választani
Ha pedig fontos a nagy Hz és az ívelt panel , ugyan ebben az árban akkor C27RG50FQR.
24”-os verzióban
Samsung C24RG50FQU & C24RG50FQR párost említeném.
Vagy Asus VG247Q1A & VG24VQE párost .
Mindegyik alapból 3000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik és játékosoknak szánt .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Joezyka
senior tag
válasz Luck Dragon #125875 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm , én ennek a 144 Hz-es változatát találtam meg, de ez szimpatikusabb.
No elő is terjesztem jóváhagyásraHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
poirot
őstag
Dell S3422DWG monitorról újabb tapasztalatok 3 nap után;
/Hardver környezet: NVIDIA GT 1050TI 4 GB-os video kártya, I7-4790, 32 GB RAM/
Egyszer ugye vannak a monitoron a fizikai beállító gombok, szoftveres Display Manager és még a Video kártya beállítási lehetőségek. Nem tetszett a Standard szinek, és próbáltam átállítani, de mindig visszaállította szineket, mivel AUTO-n volt, na persze erre utólag jöttem rá. Mikor costum-re állítottam át, akkor már az Nvidia kártyánál is lehetett a csúszkákkal állítani. Vagyis úgy láttam, hogy sokszor „keresztbeverik” egymást, de azért kezelhető a probléma. Most costumben vannak a szinek, és úgy állítottam be, ahogy nekem a legmegfelelőbb.
Még egy probléma fennáll, mondjuk most már annyira nem érint, a weblapok görgetése egérrel. Vivaldi böngészőt használok, ott sikerült kivédenem, hogy a finom görgetést kikapcsoltam a beállításoknál, rögtön megjavult. Viszont az Edge böngészőnél még mindig fenáll ez a hiba. (A hiba az, mikor görgeti az ember a lapot, akkor „bemozdulnak” a sorok, megvastagodnak, mintha elmozdult képet néznénk, persze megjavul, mihelyt megállunk a görgetéssel.) Visszaállítottam 60 Hz-re, akkor is az Edge-nél látszik igaz gyengébben, de hát csak nem fogom visszaállítani, mikor nem nagyon használom az Edge-t. Csak az új monitor hozta elő ezt „hibát”, mert csak az változott, más nem.Érdekes módon az NVIDIA kártya kiírja, hogy 144 Hz, viszont a windowsnál 143 Hz. De bármelyik frissítésnél eggyel kevesebb ír ki a windows rendszer. A programok ablakainak a pozicióit megjegyzi, mondjuk a Total Commandernél ott még a pozíció mentés is be kell nyomni. Eddig tökéletesen meg vagyok elégedve a monitorral. Az monitor iveltségétől kicsit féltem, de most már észre sem veszem.
-
Biga123
addikt
válasz poirot #125880 üzenetére
"(A hiba az, mikor görgeti az ember a lapot, akkor „bemozdulnak” a sorok, megvastagodnak, mintha elmozdult képet néznénk, persze megjavul, mihelyt megállunk a görgetéssel.)"
BLACK SMEARING a VA panel átka. Én ezért kerülöm mint a pestist.
IPS nél nem látsz ilyet.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz poirot #125884 üzenetére
Nem tudom megmondani neked , de nyugodtan reklamálhatsz a programozóknál.
Ja és ez a jelenség játékokban is megvan , szal sok sikert.
Kicsit olvass utána sajnos létező jelenség, és nem csak bizonyos böngészőkben jelentkezik
[link][ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz poirot #125886 üzenetére
Ja ha csak és kizárólag 1 db böngészőt használsz a gépen akkor neked tényleg jó
Használd egészséggel
Ez a VA panel gyengéje , és elvileg nem program specifikus. De nem akarlak meggyőzni semmiről , csak a problémád miértjére próbáltam rávilágítani.
Ha ezt nekem anno mondja valaki, akkor nem kell visszaküldenem 3 VA paneles monitort anno, Dell , LG, Acer.szek: Hát ha az szerencs h 1 db böngészőt használsz csak (semmi játék, notepad , kódolás bármi amiben reprodukálható a hiba elég könnyen, akkor tényleg szerencsés vagy .
[ Szerkesztve ]
-
k_laszlo90
újonc
válasz Luck Dragon #125875 üzenetére
Ez a monitor vs Acer Nitro XV272UP között ha kellene választani, mit választanál?
-
válasz k_laszlo90 #125889 üzenetére
Ez egy remek kérdés .
Mivel a panel azonos (Innolux M270KCJ-K7B) így más területen próbálnék dönteni .
Áruk is szinte azonosak , így marad a mellékes specifikációk vagy a háttér támogatás .Térjünk vissza kicsit a kijelzőhőz , picit furcsállom hogy az Asus esetében kisebb a fényerő , de be tudom annak, hogy minden TUF szériánál valamiért ezt a beállítást alkalmazza az Asus , rejtély miért de már olvasgatok utánna .
Ellenben sokkal jobb a szín és színtér lefedettsége amit a jobb integrált panelvezérlőnek tudok be.
Horizontális és a vertikális digitális frekvenciát is jobban oldotta meg az Asus. Hozzá csatolnám a nagyobb Hz-et is az Asus javára (170 vs 144) .Fogyasztásban az Acer nyer átlagosan 5 wattal , de akkor is.
Mind színekben , Vesa szabványban vagy beépített hangszórók esetében döntetlen . Ellenben csatlakozók terén az Acer nyer , USB-hub miatt.
Szabványok és a beépített rengeteg szoftveres csomag és a passzív támogatásokat egyértelműen az Asus nyeri részemről .
Garancia ügyintézés , mindegyik háztól-házig garancia jár , így Az egyik legkényelmesebb eljárás amellett ha jól tudom mindegyik szervize BP- n található .
Így ha választanom kellene akkor 60%-ban az Asus-t választanám 40%-ban az Acert.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
melan
senior tag
válasz k_laszlo90 #125889 üzenetére
Én is épp e két monitor között vaciláltam. 3 dolog miatt hajlottam az Acer felé mégis, bár kinézetre jobban tetszett az Asus (meg egy kicsit márkafan vagyok, a vga és az alaplap is TUF...)
Szóval a dp az egyik, mivel az Acer elvileg 1.4, de egyelőre ez nincs alátámasztva. A másik a panel, ami bár azt gondolnám, hogy egyforma, de az Acer AAS IPS, ami elméletileg hangyányival jobb, mint azt korábban nekem leírta egy fórumtárs.
A 3. A Hz tartomány. Tudom, sokan azt írják, hogy a nagyobb Hz jobb... igen... ha ki bírja hajtani a vgaból. Namost egy cikkezés szerint a játék alatti kép szétesés egyik oka tud lenni, ha a vga fps és a monitor Hz nem tud találkozni matematikailag. Értelmezésemben, ha a monitor pl 60-170 Hz közötz dolgozik, és leesik az fps 60 alá, akkor ott már a monitor nem tudja ugyanazt, vagy a többszöröst hozzátársítani megjelenítésben. Míg, ha 45-144 Hz a tartomány, akkor 45 fps-ig myugodtan leeshet...
Amennyiben tévedek, elfogadom, esetleg belinkelem a forrás cikket...Zárszó: megvettem az Acert, ami eddig nagyon bejön. Sokkal jobban néz ki, mint a képeken, így már nem sajnálom a kinézetbeli különbséget. A színhűsége nekem nagyon meggyőző.. épp most készülök dp kábellel is tesztelni
-
Ukraan
aktív tag
Üdv Srácok!
A nemrég, üzletben, újonnan vásárolt Legion Y25-25 monitoromnál fedeztem fel egy érdekességet. A HW Info szerint a monitort 2020. 45. hetében gyártották. Szerintetek emiatt aggódnom kell/ene, vagy rendben van így, ahogy van?[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
ssgk
aktív tag
Sziasztok.
AOC C27G2ZU
Vannak tapasztalatok erről a monitorról?
Mennyire éri meg az árát ?(80-90 körül van most)Ha nem ajánlott mi éri meg most ami 240Hz, 1=> ms GTG frissítés, és nem TN paneles? Jelenleg egy régi TN 144hz es lg24gm79g van és nagyon mosott színe van.
Méretbe a 27" at néztem ki. (de igazából 24" is elég és a 32 se túl nagy, ezért nézem a 27-est mint középút )Köszi
-
csendes tag
válasz Luck Dragon #125877 üzenetére
Igen, VESA 100x100-as karok állnak rendelkezésre. A céges laptopomnak (hp zbook 15 g5) 2 db Thunderbolt 3-as és egy 2.0-ás HDMI csatija van, így talán az lenne a legcélszerűbb, ha a Thunderbolt 3-assal daisy chain-nel sorba lehetne kötni rá a két monitort. Legalábbis ha jól tudom, akkor ez így megoldható. A PC-mnek (VGA: Gigabyte GTX 1660 SUPER) ezzel szemben 1 HDMI 2.0b és 3 DisplayPort 1.4 kimenete van. Tehát ott vagy a DP-kkel kell operálnom vagy kénytelen leszek valami Thunderbolt-os alaplapot venni idővel. Aztán, ha ez a megoldás még esetleg tölteni is tudná közben a laptopomat, akkor az végkép mennő lenne, de ez nem tudom hogy egyáltalán lehetséges-e egyszerre.
Ez így működhet szerinted?
Egyébként nem kockulok már sokat, sőt, nagyon keveset, de azért 100 Hz feletti frissítés talán még a hétköznapokban se fog megártani.
Már néztem ilyen 34"-es LG 34WN780-B monitort is, de továbbra is jobban hangzik talán, ha két különálló monitort használok a továbbiakban is. Vagy esetleg még ez: ASUS PROART PA247CV
[ Szerkesztve ]
-
válasz Ukraan #125893 üzenetére
Jól írja Gixxer88 kolléga .
ssgk
Ebben az ár kategóriában jó választás lehet.
Bár itt sok tapasztalat nincs ,de Amazonon több mint tizenkilenc ezren írtak róla véleményt ami összegezve 5/4.6Dillis
Asus (PA247CV)monitor szuper, de az általad preferált Hz követelményeknek nem felel meg (75Hz)
Attól függetlenül tökéletes választás lehet számodra .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
melan
senior tag
Sajnos nem tudtam kipróbálni az Acert, mit tud dp1.4 kábellel, mert nem tudtam beszerezni.
1.2essel igen, azzal szerintem az fps jobb játék alatt, mint Hdmivel (de lehet csak placebo, mert mérni nem tudom ).
Az Nvidia menüben nem is tudok kiválasztani a 8 bit helyett 10 bitet. És az szerintem nem kábel függő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.