Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121286) adalbert1


adalbert1
veterán

Sziasztok, arról lehet valamit tudni, hogy a Dell Ultrasharp 27"-es monitorok miért nincsennek sok helyen készleten, vagy ahol vannak csak elég drágán? Ez csak valamilyen év végéről átgyűrűző hiány, vagy ide is beütött tartósan a chiphiány?
Pl. itt van a DELL ULTRASHARP U2722D - oáziscomputernél 164 200 Ft, de náluk most nincs raktáron, ahol van is raktáron, ott olyan 60-70k-val több. :Y (oké, árukereső hoz valami számomra ismeretlen webshopot is, ahol van 200k-ért, de nem biztos, hogy bizalmat szavaznék nekik, illetve ha mondjuk 1 hónap múlva várhatóan meg lehetne venni megint 160k körül, akkor annyit tudok várni). Ahogy nézem olyan október körül kezdett jobban emelkedni árukereső szerint az ára.

Illetve ha esetleg tudnátok mást ajánlani, azt megköszönném, ami biztos kellene (de gyakorlatilag U2414H-ról váltanék egy picit nagyobb méretre és felbontásra, így adná magát a 27-es U széria utód):
- 27" méret, WQHD felbontás
- HDMI és Displayport csatlakozás
- matt felület és matt káva
- jack out
- magasságállítás, dönthetőség, pivot mód
- tudjon vesa rögzítést (milyen monitortartó kar mostanában az ajánlott 1 vagy 2 monitor mellé? Gondolkozom, hogy ezzel még lehetne növelni az ergonómiát itthon, illetve könnyebb lenne az asztalon is rendezkedni)
- felhasználás: 70-80 százalék munka, a maradék időtöltés netezés, sorozat vagy film nézés, játék (itt vegyesen dosboxos csodák a múltból pc-ről, esetleg gondolkozom xbox series x rákötésén is).
- panelben az ips-t preferálom

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.