Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11219) YouDo8


YouDo8
csendes tag

Én a saját tapasztalatomat szeretném veletek megosztani. Nem is azt, hogy milyen telefont vegyek, hanem inkább, hogy hogy (vagy hogy ne) vegyek telefont. Én világ életemben GSM boltból vettem a telefonjaimat. Legtöbbször újat, de volt, hogy használtat. Granciális javításra sosem volt szükségem, igy ezzel eddig nem is foglalkoztam. Én álltalában sokáig használok egy telefont, de vigyázok rá. Szóval volt egy T 610-esem, amit egy K 800-ra cseréltem. Hatalmas ugrás volt pozitív irányba. Megszoktam a jót. SE menü, szép képek, nekem teljesen megfelelt. Nemrégen tönkrement a K 800-on az exponáló gomb, így nem tudtam fókuszálni. Mivel a telefon már több mint egy éves volt úgy gondoltam nem csináltatom meg, hanem lecserélem. Én viszonylag sokat fényképeztem vele, így elsősorban "kameramobilt" kerestem. Kinéztem a Samsung G 600-at. Rengeteg tesztet elolvastam mindenhol dicsérték, gondoltam megveszem. Használtat nem akartam, csak újat. Körbenéztem a neten, és postai utánvéttel megrendeltem egy GSM boltbol, ahol éppen a legkedvezőbb volt az ára. Nagy hiba volt! A készülék tényleg új és 0 perces volt, de valami szörnyű képeket csinált. Természetesen gyári garancia nincs rá, csak 6 hónap bolti. Visszaküldtem, de azt mondták, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, ez ilyen. Voltam bent egy pár boltban azt mondták, hogy valószínűleg valami ázsiai szart kaphattam azért nem jó. Megvettem látatlanban egy olyan telefont a kamerája miatt aminek nemjó a kamerája. Most vagy elfogadom, hogy egy szar van a zsebemben, vagy nagy bukóval újra lecserélem. A menüröl nem is beszélek. Olyan kényelmi funkciókat még hírböl sem ismer, amit már a fater K 750-je tudott. A K 800-al össze sem hasonlítható.
Tehát tanultam a hibámból. Soha többet nem veszek úgy telefont, hogy azon nincs gyári garancia, nem fogom a kezembe, és próbálom ki azt a telefont amit majd hazaviszek. Én nagyot buktam azon, hogy spórolni akartam egy pár ezrest.
Az öcsémnek K 770-ese van, ő csak röhög rajtam. Már megbántam, hogy nem egy olyat vettem. Nagyon jó teló. Szép a kijelzője, szép képeket csinál a kamera. A zenelejátszóval sincs semmi gond. Én azt gondolom egy nagyon jó választás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.