Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4206) Messiaskii


Messiaskii
csendes tag

Szép estét !

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni ami igazából egyáltalán nem probléma csak érdeklődés :) Az lenne a gondom, hogy én tulajdonképpen videovágással foglalkozom egy könnyebb szinten méghozzá ien kis animéket meg akármiket vágok versenyekre (amvzés) magasabb szinten éshát lépnék még 1 fokkal feljebb dehát nemmegy vmi frankó kamera nélkül igyhát ugygondoltam hozzátok fordulok segiccségért ;)
Szeretnék vásárolni egy jó minőségű digitális videokamerát amivel felvehet olyan pillanatokat amelyeket később megvághatok. :) A minőség miatt jólenne egy HDD de tudom h elég drága és én max 40-50k-t tudok rááldozni és ebből szeretnék egy olyat ami min. 640x480as felbontásban is kristálytiszta vidit csinál min. 25fps el . After Effects ben dolgozni nemkis követelmény a 720-al kezdődő széria jobban bejönne :D
Nah hát lényeg nemigen értek a dologhoz de szeretném a legmegbizhatobb készüléket megvásárolni. Sajnos az egyéb adatokkal nemnagyon vagyok tisztában természetesen ebben is kérnék segitséget. Hát igymost ennyi nagyon nemtudok mit hozzáfüzni . Remélem tudtok segiteni legalábbis megköszönném ha szánnátok a hülyeségemre pár percet . Válaszotok előre is köszönöm !

Üdvözlettel .:
Máté :)

azis van ^^

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.