Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4701) ISZOLE válasza gurabli (#4696) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Minőségben teljesen egyformák, mindegyik SD vagyis 720x576, ezen nem segít az akárhány megapixeles CCD se. A tesztekben mért valódi sorfelbontás különbözhet minimálisan de azt senki nem veszi észre. Csak az számíthat ha az ézékelő fizikai mérete nagyobb -ami ugye fizikailag nagyobb méretű otikát jelent- és az tényleg nagyon drága.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4702) ekewas


ekewas
csendes tag

Sziasztok! Van nekem egy panasonic nv-gs 11 mini dv-s kamerám és nem csatlakozik a firewire porton.Ha nem sikerül a javítása jó választás helyette a samsung vp mx20.as kamera?

(#4703) gurabli


gurabli
senior tag

No, tegnap este meg is érkezett a Sony HC51-es. Húú, már így elsőre, ilyen rövid idő után is nagyon tetszik, maximálisan meg vagyok elégedve vele! Pontosan azt kaptam, amire számítottam. Persze nem vagyok nagy kamera guru, ezért az értékelésem nem túl mérvadó, de mint amatőr, akinek a mindennapi használatra kell a kamera, ennyi pénzért teljesen elégedett vagyok. Az infra jó dolog, egész jól lehet használni éjszaka is. Ha van elegendő fény, akkor a képminőség számomra kitűnő. Sötétben már zajosabb, szemcsésebb a kép, de minden jó felvételhez fény és még több fény kell. Nagyon jó kis kamera, már látom előre mennyire hasznos lesz a sok-sok megörökítendő eseménynél. 39ezerért vettem, ezért az árért szerintem nagyon OK.

"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

(#4704) findalas válasza svtor (#4697) üzenetére


findalas
csendes tag

Köszi, megnézegettem. Illetve a másik ami még szimpatikus, az a Sony hdr cx11e.
Nagyjából hasonló árban vannak, paramétereik is hasonlóak. Annak van jelentősége, hogy a canon audioja 2 csatornás, a sony meg 5.1ben tud rögzíteni? Ezt próbálta már valaki, érezhető a különbség?
Illetve kérdezem mint teljesen laikus: A 16(sony) illetve 24mbps(canon) között mekkora a minőségi különbség? Konkrétan mit kell ezek alatt érteni? :-)

(#4705) Rolly


Rolly
veterán

szeretnék full hd-s kamerát venni, 150-180 körüli összegem lenne rá.
Nyaralások, családi események, bulikban lenne használva, meg ha minden jól megy a SZINen is :).
Amire még szeretném használni az ilyen lassított felvételek.

Mit ajánlatok?
Előre is köszi :)

(#4706) Rolly válasza Rolly (#4705) üzenetére


Rolly
veterán

up :B

(#4707) vagreg válasza ISZOLE (#4685) üzenetére


vagreg
csendes tag

"Mindezen szempontok alapján nemrég vettem egy Canon FS100-ast. Kicsi (az összes tartozékával is könnyedén vihető akár hosszabb távon is), SD kártyára rögzít, szinte minden állítható kézzel is, az akku több mint 3 órát bír (nem kell pót), az optika zoomtartománya több mint elég, a képminősége teljesen jó (egyméteres LCD tévén nézve sincs gond) és mint kifutó modell nem túl drágán hozzá lehet jutni."

Most 69 900,- Ft-ért már lehet venni.

Kérdésem ISZOLE feléd, hogy miylen kártyát vettél hozzá, és mennyiért?

Köszi

(#4708) rajongo1 válasza vagreg (#4707) üzenetére


rajongo1
csendes tag

Hol vetted 69 ezerért?Már mindenütt kerestem, de sehol nem találtam.

(#4709) ISZOLE válasza vagreg (#4707) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Mivel a leglassabb -Class 2- kártya is elég ezért hirtelen felindulásból vettem egy 8GB-os SanDisket, aztán amikor körülnéztem a piacon akkor még egy Kingstont is, ez utóbbit kevesebb mint 5000 jó magyar forintért. ([link])

[ Szerkesztve ]

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4710) vagreg válasza rajongo1 (#4708) üzenetére


vagreg
csendes tag

Szia! Még nem vettem, csak láttam, hogy hirdetik itt:
[link]

De tervezem, majd a vételét.

(#4711) vagreg válasza ISZOLE (#4709) üzenetére


vagreg
csendes tag

Aha. Akkor nem egetrengető az ára. Az FS 10 csak ennyivel tud többet, majdnem 20 ezerért egy 8 Gb-nyi beépítettel, közben a kártya egy 5-ös.
Köszi ISZOLE.
Megvagy elégedve a készülékkel? DVD-t készítettél már a felvételekből?

(#4712) anyuka74


anyuka74
tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék Tőletek.
Szeretnék venni egy jó fényképezőgépet vagy kamerát családi felvételekhez, kirándulásokhoz. Arra, h megörökítsük a szép élményeket, látnivalókat.

Fényképezőnek, ezt néztem ki, mert 28mm-ről indul és 10Xes.
https://www.muszakidepo.hu/pls/webshop1kk/f?p=304:10:0:::;)10_CK_CIKK_NEV:pan_dmc-tz5e-s
de mivel a videorögzítése is 1280x720as felmerült bennem a kérdés, h tulajdonképpen mi az alapvető néhány különbség egy ilyen fényképezőgép és egy hasonló árú kamera között?
Lehet, h kamerát kellene keresnem ami fényképet is készít? Vagy ezt a fényképezőt, ami videot is? :U

Előre is köszönöm annak aki elíndít a jó irányba!
Zsu

ui: (a link működik és a smile-t csak berakja, mert vmit úgy érzékel.)

[ Szerkesztve ]

(#4713) ISZOLE válasza vagreg (#4711) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Pont ezért nem adtam ki pénzt a beépített memóriáért.
Az egyik ok amiért Canont választottam az a több mint két éve nagy megelégedéssel használt PS S2 IS fényképezőgépem. Mivel az új kamera kezelése szinte megegyezik ezért semmi problémám nincs vele, a minőségével meg vagyok elégedve. Már egy rövid kis anyagot össze is hoztam DVDn egy családi eseményről, nekem tökéletes. A 16:9-ben fölvett anyagot egy egyméteres LCDn nézve nem látok semmi egetrengető hibát.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4714) ISZOLE válasza anyuka74 (#4712) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Alapvetően mind a fényképezőgépek mind a videokamerák az adott funkcióra vannak kihegyezve, a másik mindig csak kiegészítés ami kompromisszumokkal jár. Csak példának: a fényképezőgépek nem midig engedik a zoomolást videózás közben (ha meg igen akkor nem biztos, hogy olyan szép lassan lehet zoomolni mint egy kamerán). Döntsd el inkább fényképezni vagy videózni szeretnél és aztán nézd meg kielégít-e a választott kütyü másik üzemmódja.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4715) ThorsHUN


ThorsHUN
őstag

Udv!
Digitalis kamerakkal kapcsolatban felmerult par kerdes bennem:
- Mekkora zoom az amire azert minimum szuksege van az embernek? (Meg sosenem volt kameram, ezert az elsore idiotanak hato kerdes. Fenykepezogepnel pl (sztem) jo a minimum 10X-es zoom.)
- Felvetel minosege. Milyen felbontas szamit mar jonak? Eleg a "common" 640x480as felbontas? Miert jo a HD kamera, ha eleg a kissebb felbontas is?
- Fura eszrevetel: a HD kameraknak a zoomja joval alatta marad a nem HD kamerakenak. Miert van ez?

Segitsegeteket elore is koszi!

(#4716) Rolly válasza ThorsHUN (#4715) üzenetére


Rolly
veterán

- Fura eszrevetel: a HD kameraknak a zoomja joval alatta marad a nem HD kamerakenak. Miert van ez?

a full hd képhez sokkal minőségibb objektív kell ennek köszönhetően több benne az anyag, nagyobb ... így kisebb zoom tartományú objektív fér bele a készülékbe

(#4717) ISZOLE válasza Rolly (#4716) üzenetére


ISZOLE
senior tag

A HD kamerák optikájában azért "több az anyag" mert nagyobb az érzékelő lapka, a nagyobb lapka nagyobb gyújtótávolságot jelent azonos látószög esetén, a fényerő eléréséhez tehát nagyobb átmérőjű optika kell (fényerő=lencseátmérő osztva a gyujtótávolsággal). Amennyiben ezt minőségnek hívjuk akkor igazad van.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4718) ISZOLE válasza ThorsHUN (#4715) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Nem pusztán csak a szorzószám számít a zoomnál, nem mindegy ez milyen látószögeket takar. Rendesen használni szerintem olyan optikát lehet ami elég nagy látószögről indul (leica-ra átszámolva olyan 28mm) és legalább 10-15szörös mert akkor még talán a tele állásban is meglehet tartani, persze stabilizálva.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4719) Depression


Depression
veterán

Sziaztok!
Sosem használtam még kamerát. Most kellene egy mindenes kamera. 100k a plafon, első nekifutás egy esküvő lenne. Visszanézés (vágás?) stb. számítógépen történne. Semmit sem értek hozzá, így elvárásaim is ismeretlenek. Mit vegyek? És annak amit ajánlotok mi az előnye, és miért az? Tehát kicsit hosszabb kifejtés jól jönne, nem csak egy típus neve.
Köszi előre is minden kedves és türelmes válaszolónak. (Magyarországi beszerezhetőség nem fontos, valószínűleg Finnországban lesz megvéve)

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#4720) ISZOLE válasza Depression (#4719) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Szerintem ha még sose volt kamerád akkor rögtön egy esküvőt ne próbálj meg. Lehet, hogy ez csak az én gyagyám de szerintem előbb olvasgass utána a neten, jó azért a fogalmakkal legalább alapszinten tisztában lenni. Elég nehéz használni egy kamera üzemmódjait ha az embernek lövése sincs az egészről. Aztán mielőtt "élesben" elkezdenéd használni az új cuccot nem árt az elméletet egy kicsit a gyakorlatba átültetni, próbálgatni különböző körülmények között, megtanulni a beállításokat, visszanézni a próba snitteket stb. Ez persze mind időbe kerül de ezek nélkül az eredmény elég silány szokott lenni, királyi út nincs.
Az új kamerámról írtam mostanában egy keveset itt a totyikban, lapozz vissza, remélem tudod használni.

[ Szerkesztve ]

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4721) Móncsa válasza Depression (#4719) üzenetére


Móncsa
aktív tag

Szia! Én Panasonic NV-GS330-as kamerát vennék, 100ezer forintba még belefér. A képérzékelője 3ccd. A 3 alapszínt külön érzékeli és kezeli. Én mindenképpen mini dv kazettásat vennék. A kazettákat pedig meg kell őrizni, és akkor az eredeti nyersanyag mindig rendelkezésedre fog állni, bármikor előveheted újra szerkesztheted stb.
2003 ban tartott lakodalomról profi fotós által profi kamerával felvett anyag ki lett írva dvd-re és most vettem észre ,hogy a dvd-ről eltűntek a jelek. Utoljára kb két éve néztem meg és akkor még semmi baja nem volt. Még szerencse ,hogy anno csak kazettás kamerák voltak és a kazettákat megvettem a fotóstól mert már akkor azt tanácsolták ,hogy a kazettákat mindenképpen őrizzem meg. Üdv. Majd légyszi írd meg ,hogy végül mit vettél.

(#4722) bonajones válasza Romvr (#4565) üzenetére


bonajones
csendes tag

hello Romvr.

Én is régóta szemezek ezzel a kamerával (aiptek ahd z600).

Érdekelne, hogy megvetted-e már?

Mekkora kártyával opitmális használni, melyik márkát hazsnálod (kingston, scandisk)?

Mennyit bír az akksija egy feltöltéssel?

Beváltotta-e hozzáfűzött reményeket?

Én is nagyon sok tesztvideót néztem már végig a vimeo.com-on és az érdekelne még, hogy a legnagyobb felbontásnál 1440X1080 és esetleg 1280X720 nál, hirtelen kameramozgatásnál - persze felvétel közben - nem vettél olyat észre, hogy "hullámzik" a kép?

üdv.

(#4723) rajongo1


rajongo1
csendes tag

Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni. Mini dv vásárlása előtt állok. Azért mini dv, mert állítólag még mindig ez adja a legjobb képminőséget. Lényeg hogy kicsi legyen. A Canon MD 235-t és a JVC GR D815-t néztem ki. Igazából egyiket sem tudtam még kipróbálni, a kezemben sem volt (az internetről rendelném), így nem igazán tudom melyik lehet a jobb. Eddig Sony digital 8-om volt. Sony mini DV-t a z érintőképernyője miatt nem akarok venni. Szóval akinek van a két kamera közül valamelyik, vagy van róluk tapasztalata, az legyen szíves megosztani velem. Más tapasztalatait és tanácsait is várom. Előre is köszi!

(#4724) Attici válasza rajongo1 (#4723) üzenetére


Attici
őstag

Helló!
Móncsának van igaza! Panasonic NV-GS330-ast kell venni! A kategóriájában nincs jobb!
(csak az 500-as volt jobb, de az drágább is volt és már nem is lehet kapni!)
Még mindig és nagyon sokáig a miniDV lesz a legjobb formátum az arhíválásra! (Persze csak, ha fontosak a felvételeid!) :K

"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."

(#4725) rajongo1


rajongo1
csendes tag

Canon md 235 vagy JVC GR D815?

(#4726) doktor úr válasza Depression (#4719) üzenetére


doktor úr
tag

100k-s kamerával (pláne elsőre) nehogy nekifuss egy esküvőnek! Nagy-nagy csalódás lesz, nemcsak neked, hanem az ifjú párnak is!

(#4727) barpi


barpi
csendes tag

Sziasztok! A segítségeteket szeretném érni. Most állok egy videó kameravásárlás előtt, ki is néztem 1 típust, ami nekem bőven megfelelne. 200€ alatt van, ennyit szánnék per pillanat a dologra. A kérdésem az, hogy szerintetek milyen vétel lenne? (Csak házi videókat készítenék, kirándulásokról, nyaralásról.) Érdemes-e egyből 16Gb-os SDHC kártyát vennem, vagy elég egy 8GB-os is? HD minőségben mennyi időt lehetne rögzíteni ezekre?
Tipus: Praktica DVC 5.4 F HD [link]

(#4728) Attici válasza rajongo1 (#4725) üzenetére


Attici
őstag

Ha semmiképpen nem akarsz panát akkor a JVC ,mert az olcsóbb.
Vagy a Canon, mert annak jobb a felbontása.
Ha hosszabb távra tervezed akkor viszont egyik se, mert javíthatatlan szarok! :K

"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."

(#4729) wasabi11 válasza Attici (#4728) üzenetére


wasabi11
csendes tag

Ha Pana vagy Sony, akkor melyiket ajánlanád max 50 ezerig. Mindenképpen mini dv kell, mert azt hallottam a kártyásokról, hogy szar képet csinálnak. Én mondjuk asztali dvd íróval tenném lemezre a kártyás által felvett anyagot, tudja valki, hogy úgy milyen lesz az anyag. Abból a Canon Fs100 -at néztem ki.

(#4730) ISZOLE válasza wasabi11 (#4729) üzenetére


ISZOLE
senior tag

"Mindenképpen mini dv kell, mert azt hallottam a kártyásokról, hogy szar képet csinálnak."

Ennek azért nézz még egy kicsit utána. Amennyiben azért gondolod szarnak a kártyások képét mert mpegben van kódolva akkor DVDre se írj mert az is mpeg, a HDről nem is beszélve.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4731) ThorsHUN válasza wasabi11 (#4729) üzenetére


ThorsHUN
őstag

Nezd meg ezt itt tesztfelvetelt keszitettek a cuccal. Illetve az f11-essel, de elviekben csak a tarhelyben kulonbozik.
Amugy megneztem egy HD felvetelt... a villamos ablakai hullamosak voltak:S
Az oldalon amugy va szinten canon HD tesztfelvetel. Minosegben jobb, viszont amit lattam tesztfelvetelt ott mozgokep tekinteteben messze alulmaradt...

(#4732) Optical


Optical
csendes tag

Az, hogy hullámosak voltak az mitől van egyébként?
Én most akarok HF100-t venni, de azon is hullámosak voltak mozgás közben a villamos ablakai.
(Canon HG20 kamerának is ugyan olyan volt a képe)
Ez csak a canon-nál ilyen vagy ez általános dolog a HD kameráknál?

(#4733) doktor úr válasza Optical (#4732) üzenetére


doktor úr
tag

Nem a rolling shutter jelenségre gondolt? [link]

(#4734) Optical válasza doktor úr (#4733) üzenetére


Optical
csendes tag

Ez mit is jelent? Nem igazán vágom a témát!
Igazából majd féláron megtudnám venni a kamerát, csak nem tudom megéri-e...(CanonHF100-t)

(#4735) wasabi11


wasabi11
csendes tag

Itt mindenki arról beszél, hogy még mindig a mini dv az igazi. Akkor miért nem lehet már szinte sehol (vagy nagyon kevés helyen) kapni? Miért a kártyás kamerák felé megy a kameragyártás? Én nemrég adtam el a jóöreg Sony digital8 kamerámat, és most itt állok kamera nélkül, mert egyszerűen nem tudok dönteni. Mindenképpen kicsi kamerát szeretnék, ami akár a zsebben is elfér. Ilyenek az sd kártyás kamerák, amikben ugyen nincs mozgó alaktrész, kicsik,könnyűek (Pl.: Canon FS 100,Sony DCR SX30E,Panasonic SDE S26 ). Én nem szeretném számítógépen szerkesztgetni, csupán ASZTALI DVD ÍRÓVAL lemezre menteni. A kérdésem az, hogy az én esetemben kapok olyan minőségű felvételt a mentett lemezen, mint a mini dv esetében? Mert ha igen, akkor inkább kártyásat veszek. Valaki segítsen nekem. Ha a fenti kamera van valakinek, várom a tapasztalait! Előre is köszi!

(#4736) ISZOLE válasza wasabi11 (#4735) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Az mit is jelent pontosan hogy "ASZTALI DVD ÍRÓVAL lemezre menteni"?

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4737) wasabi11


wasabi11
csendes tag

Azt értettem ez alatt, hogy eddig a Sony digital 8 kamerámmal a felvett anyagot videókazettára mentettem.De váltani akarok a dvd-re. Most már az anyagot lemezre akarom menteni.Csak azért nem merek venni sd kártyás kamerát, mert azt írják többen, hogy még mindig a mini dv minősége a legjobb. Pedig én úgy gondolom, hogy a kártyás módszer a legjobb. Szerintem.

(#4738) Attici válasza wasabi11 (#4729) üzenetére


Attici
őstag

Szerintem inkább Pana, mert kevesebb a probléma velük, de a Sonyk sem olyan rosszak csak az elkóik fáradnak el nagyon hamar.
A miniDV nagy előnye a mai digitlis felvevőkkel(HDD,DVD,SD...) szemben nem csak a kép minőségben, hanem a szalag tartósságában rejlik! Arhíválásra még mindig a szalag a legjobb!!!! :K
A gyártók pedig azért favorizálják a többi formátumot, mert sokkal egyszerűbb és olcsóbb az előállításuk mint egy precíz mechanikának!

[ Szerkesztve ]

"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."

(#4739) Higuain20


Higuain20
csendes tag

Sziasztok !
Egyik haverom anyagi problémák miatt megválna egy Samsung VP-DC175WB kamerától, amit baráti áron meg tudnék szerezni tőle!
Szerintetek megérné beruházni egy ilyen masinára ? Alig használt kifogástalan állapotban van, és most jó áron hozzá tudok jutni... kérdés, hogy van valakinek valami tapasztalata erről a gépről ill. egyáltalán mindenféle vélemény érdekelne erről a típusról mert én nem vagyok szakértő :B
Bővebb info a hozzáértőknek itt : [link]

( családi események megörökítésére kellene, szóval semmi extra célt nem szolgálna )

Előre is köszönöm a válaszokat :R

Gonzalo Gerardo Higuaín ( el Pipita ) / Real Madrid (20)

(#4740) wasabi11


wasabi11
csendes tag

Van valakinek valamilyen canon mini dv kamerája? állítólag gond van a mechanikával. Canon md 216 érdekelne konkrétan.

(#4741) ISZOLE válasza wasabi11 (#4737) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Ez tiszta volt eddig is, azt szerettem volna kérdezni hogyan is történne az a lemezre mentés. Amennyiben digitálisan közvetlenül a kameráról akkor nem biztos, hogy le tudod játszani egy DVD játszón, nem is beszélve a rengeteg fájlról hiszen minden snitt külön állomány.
Egyébként ha eddig egy VHS kazettára "mentetted" a D8 anyagokat ahelyett hogy elraktad volna a kamera kazettáját akkor a minőségi elvárásaid nem túl nagyok.

[ Szerkesztve ]

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4742) wasabi11


wasabi11
csendes tag

Jól látod,nincs HD minőségű igényem, csupán annyi, hogy legyen egy kisebb kamerám, és a felvételeket dvd- re tudjam menteni.Ezért akarok venni egy sd vagy mini dv kamerát.Néztem a Sony hcd 51e , és a Canon md 216-ot. Mindkettő 40 ezer forint. Jön a kérdés:melyik lehet a jobb. Vagy SD kártyásból a Canon FS100 vagy Panasonic sdr s26.

(#4743) ISZOLE válasza wasabi11 (#4742) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Ha esetleg válaszolnál a kérdésre könnyebb volna segíteni, nem akarok mindig litániát írni (te emelted ki nagybetűkkel az asztali írót).
Szóval a kártyás-merevlemezes kamerák nagy valószínűséggel a DVD videoval kompatibilis módon készítik a felvételeket. Szinte biztosan szükség van egy számítógépre a felvett jelenetek lementéséhez (meg az esetleges formátumváltáshoz pl. Canon, JVC). Ebből következik, hogy ezzel a számítógéppel érdemes megírni a végterméknek szánt DVD-t, vagy szerkesztve DVD video formátumban, vagy csak adatlemezként az mpeg fájlokkal. Ezek után nézheted az asztali lejátszódon. A kamera analóg videokimenetét egy asztali DVD felvevőre kötni és így másolni ugyanolyan marhaság mint DV/D8 anyagokat hasonló módon VHSre venni.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4744) wasabi11 válasza ISZOLE (#4743) üzenetére


wasabi11
csendes tag

Szóval: vettem egy Sony merevlemezes asztali dvd írót. Ezzel átmásolom dvd lemezre az eddigi összes VHS kazettámat. Eladtam a Sony D8 kamerámat, hogy vegyek egy kisebbet. Na most vagy veszek egy mini dv-t vagy egy SD kártyás darabot. Utóbbit azért szeretnék, mert valóban csepp (elfér azsebben) és hát haladni akarok a korral. Mini DV-t pedig azért szeretnék, mert állítólag még mindig az csinálja a legjobb minőséget. Na ezért vacilálok már egy hete. Többek közt kinéztem egy Canon MD 216-t, és egy Sony hcd 51 mini dv-ket. Mindkettő 40 ezer forint. (többet nem akarok értük adni) De nagyon tetszik és komoly kinézete vanb a Canon FS 100-nak, amit csak akkor vennék meg, ha biztosra tudom, hogy minőségbe ugyanolyat kapok, mint a mini dv. Remélem érthető volt. Ne haragudj, hogy untatlak, de nem nagyon szólnak hozzá mások.Szóval szerinted mi legyen?Neked egyébként milyen kamerád van?

(#4745) ThorsHUN válasza wasabi11 (#4744) üzenetére


ThorsHUN
őstag

A 4731-ben linkeltem egy videot amit a canon fs11-el csinaltak, ott nezd meg a minoseget.

(#4746) ThorsHUN


ThorsHUN
őstag

Aporopo!
Itt van egy teszt a Samsung VP HMX 20--rol, kerdes, h milyen keszulek lehet? Valaki hozzaerto olvassa mar el pls es forditsa le legyen olyan kedves! Elore is koszi!

(#4747) ISZOLE válasza wasabi11 (#4744) üzenetére


ISZOLE
senior tag

Egyfolytában a minőség miatt aggódsz miközben a digitális kamerád felvételeit VHSen keresztül másolod egy asztali DVD íróval, eladtad a régi kamerát csak azért mert nagy. Szerintem teljesen mindegy melyik kamerát veszed meg.
(Nekem FS100asom van, ha kicsit visszaolvastál volna tudhatnád, szerintem ilyent már nem kapsz mert kifutott típus.)

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4748) wasabi11 válasza ISZOLE (#4747) üzenetére


wasabi11
csendes tag

Lehet, hogy olvastam, csak nem figyeltem rendesen. Akkor írhatnál valamit róla.Megérte, milyen a kép, a stabilizátor hogy szuperál stb. Egyébként lehet még kapni 69 ezerért.És egyszerű róla számítógéppel lemezre írni?

(#4749) ISZOLE válasza wasabi11 (#4748) üzenetére


ISZOLE
senior tag

4685

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#4750) wasabi11


wasabi11
csendes tag

Van valakinek JVC GR D815 kamerája? Fontos lenne róla egy kis infó, mert ilyet akarok venni. Előre is köszönöm a segítséget.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.