Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22851) m3tr0 válasza Khelben (#22850) üzenetére


m3tr0
senior tag

Te meg annyira nem látod, hogy ki, mit szeretne neked elmondani, hogy az már egyszerűen fáj.
Tipikusan az a fajta ember vagy, aki csak a saját igazát látja...

Egyszerűen nem vagy hajlandó elismerni azt, hogy kicsi hazánkban sajnos előfordul, hogy a rend őrei tipikusan olyan helyről mérnek, olyan útszakaszon ahol a lehető legnagyobb eséllyel lehet büntetni bárkit, még a 2 gyerekes családanyukát is aki éppen vásárolni volt és 50 helyett 58-cal ment, vagy egy éppen kint felejtett 30-cas táblánál ment 50-nel... stb.

Továbbá úgy beszélsz, mintha te az átlag felett állnál, ezt már több írásodban is érzékeltem, hozzáteszem nem csak én vettem ezt észre.

Te mindig minden szabályt betartasz és soha nem hibázol vezetés közben és te sose mész még véletlenül sem többel még egy 30-cas táblánál sem...persze...mert te mindig a tábla vonalában már a kívánt sebességgel mész, mindig, minden pillanatban.

Néha kihúzhatnád a fejed a seggedből.

[ Szerkesztve ]

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#22852) dízelracer válasza Khelben (#22849) üzenetére


dízelracer
senior tag

Ugyan már nem kell ez a szenteskedő duma. Most avassunk téged szentté vagy mi? Ja, tudom. Most az jön, hogy te soha életedben nem szabálytalankodtál és minden indulás előtt ellenőrzöd a lámpát, a féket stb... Olyan nincs, hogy valaki maradéktalanul mindig minden szabályt betűről betűre betartson! Ilyen ember nem létezik. Vagy ha igen akkor az már klinikai eset.

(#22850): mondjál már egyet kettőt abból a rengetegből. :)

[ Szerkesztve ]

(#22853) AMD Power válasza Khelben (#22849) üzenetére


AMD Power
titán

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#22854) lujó55 válasza Khelben (#22849) üzenetére


lujó55
őstag

Én mesélek?
De nagy arcod van!
Nézd már meg az eddigi hozzászólásaidat mit művelsz! Mi jogon oktatgatsz? Én azt írtam amit láttam. Képzeld, ismerem a számokat, be tudom tartani a sebességkorlátozást, az meg, hogy zavar egy kint felejtett tábla szerintem a topikban simán leírható. Viszont veled valami komoly gond van agyilag, erre már rájöttem. Már ott elkezdted a tahó viselkedést amikor a kocsik súlypontjáról volt szó.
Szerintem kerüljük el egymást. Eddig nem volt gondom a törvénnyel, szeretném így leélni hátralévő életemet... :R

(#22855) Khelben válasza dízelracer (#22852) üzenetére


Khelben
nagyúr

mondjál már egyet kettőt abból a rengetegből

Nemrég volt egy nagyobb vasútfelújítás a környékünkön. Az autós annyit vett észre ebből, hogy több földút - főút találkozásánál szépen kitáblázták a 70-50-30-at. Ha jókor ment arra, semmi okot nem látott. Csak épp arra jártak a teherautók. És aki nem tartotta be, az a bukkanó+kanyar után egy teherautó seggében találta magát vagy épp a sárfellhordást takarító munkásokat ütötte el. (azt már meg se említem, hogy mennyire nem divat betartani azt, hogy a belátható szakaszon meg tudj állni...)

Olyat meg sehol nem írtam, hogy minden szabályt betartok.

(#22856) Khelben válasza lujó55 (#22854) üzenetére


Khelben
nagyúr

Neked is csak azt tudom javasolni, hogy nem kötelező ide járni :)

(#22857) Rick4 válasza IreN!CuS (#22848) üzenetére


Rick4
félisten

Én sem értem meg, hogy miért van ott a tábla, de egyrészt ilyeneken nem húzom fel magam, azon az egy másodpercen túl nem is érdekel, hogy miért van, megyek amennyivel lehet, van nekem min gondolkodni, ez nem köt le. Persze, van, mikor én is 40-nel megyek a 30-asnál, volt hogy 50-nel is, mert nem akartam beleállni a fékbe, pedig mögöttem se voltak, ha akkor készül a fotó azt vállalom. De alapvetően nem az a cél, hogy a szabályokat áthágva vezessek, akkor is lassítok, ha héthatárban sehol egy másik autós. Az se érdekel, ha ilyen 30-as tábla után valaki rám előz 100-zal, menjen... Csak nekem ne jöjjön....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22858) lujó55 válasza Khelben (#22856) üzenetére


lujó55
őstag

Ezer bocs, nem tudtam, hogy a tiéd a topic. Akkor legközelebb majd bekopogok, hogy bejöhetek-e. Nézz már szét! Szerinted normális, hogy a rendőrök bújócskázva mérnek?
Amúgy totál félreértettél és nemcsak engem. Nem a száguldozás a célom, hanem az, hogy normális tempóban lehessen haladni. Ha el lehetne érni a városban az összes lámpát 50-nel, akkor jó. De direkt 65-re van kiélezve a zöldhullám. Szerinted? Ez sima pénzbehajtás.
A legideálisabb az lenne, ha minden kocsi eleve GPS-szel jönne ki és műholdas sebességmérés lenne. Akkor nem lehetne kiskapuzni. De mégegyszer: először legyen normális forgalomirányítás és elfogadható minőségű utak. A tisztelt közlekedésis urak hogy akarják magukat elfogadtatni a lakossággal, ha ilyen módszerekhez folyamodnak? Mikor Bécsben jártam az autópálya egy szakaszán 100-as korlátozás volt. A yard kint állt a kocsinak meg ment a megkülönböztetője, hogy még véletlenül se tévessze senki szem elől, hogy valamiért seb. korl. van. Megtehették volna, hogy bebújnak a bokorba, de szerintem ők reggel elvégzik a nagydolgukat.

(#22859) dízelracer válasza Rick4 (#22857) üzenetére


dízelracer
senior tag

Ez már egy fokkal jobban hangzik mint Khelben tanmeséje. :D

(#22860) Khelben válasza lujó55 (#22858) üzenetére


Khelben
nagyúr

Nem tudom, hányszor jártál Bécsben, de én rendszeresen vezetek Ausztriában és én pl olyan rendőröket látok, akik a faluvége táblánál az utolsó ház kerítése mögött állnak és amikor mellé érek, akkor lép ki és irányítja rám a kézi mérőt. Ez pont ugyanaz, mint amikor tábla meg bokor mögé áll a rendőrautó.
Szerinted milyen visszatartó erő lenne, ha mindig mindenki tudná, hogy hol mérnek? A rendőrnek az a dolga, hogy mérjen, az autósnak meg az, hogy betartsa a korlátozásokat. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával és akkor senkinek nem lesz belőle gondja. Csak nálunk különösen nagy divat mindig a másikkal foglalkozni és a másikra kenni azt is, amit mi csesztünk el...

[ Szerkesztve ]

(#22861) lujó55 válasza Khelben (#22860) üzenetére


lujó55
őstag

Igenis! Kérek engedélyt erre nem válaszolni.

(#22862) Rick4 válasza dízelracer (#22859) üzenetére


Rick4
félisten

Pedig alapjaiban véve ő se mond mást, még ha esetleg másképp is mondja.. Vicces, de engem se érdekel, hogy hol bújnak el a rendőrök, főleg mostanában nincsen jelentősége, hogy már maszek kocsikból is méricskélnek összevissza, nem divat a háromlábúval a rendőrkocsi mellett állni láthatósági mellényben.... Annyira kiszámíthatatlan (legalábbis nekem, mert mindig másfelé megyek) hogy mikor meg hol mérnek, hogy értelme sincsen gyorshajtani... A blokkolóból komoly cucc előre és hátra kompletten 250-280 ezres, és ott bármikor azt mondhatják törvényileg, hogy holnaptól illegál... Sz@rok rá, megyek amennyivel lehet... :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22863) lujó55 válasza Rick4 (#22862) üzenetére


lujó55
őstag

Trafi blokkolót én sem vettem, nem is tervezem, mert ahogy te is mondtad, holnaptól tilos és kaki, soha nem jön be az ára. Mondjuk egy cimborám már a többszörösét megspórolta, de neki nagyvérű kocsija van, én még vezetni se merném, mert infarktust kapnék a volánnál :DDD Mindenesetre ő bevállalja a 140-et a városban is, ha meg el akarják csípni, iszonyatosan hamar megpattan. Még soha nem kapták el, pedig simán olvasható a rendszáma is.

(#22864) Rick4 válasza lujó55 (#22863) üzenetére


Rick4
félisten

Na erre mondaná Khelben, kolléga, hogy madarat tolláról.. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22865) Khelben válasza Rick4 (#22864) üzenetére


Khelben
nagyúr

:D

(#22863) lujó55 : megint mesélsz... mennyire hihető, hogy valaki elmenekül a rendőrök elől és utána nem keresik meg rendszám alapján? Semennyire. Mire hazaér, ott várnák a kapuban.

[ Szerkesztve ]

(#22866) Arkar válasza Khelben (#22865) üzenetére


Arkar
aktív tag

Hacsak nem külföldi rendszámmal szaladgál! :) (de akkor a határnál várnák, bár ki tudja)

Amit én igazságtalannak érzek az ,hogy ha külföldön gyorshajtáson kapnak akkor simán megbírságolnak,jogosan, de itthon a külföldieket nem lehet! Egyszerűen nem értem, hatalmas bevétele lenne az országnak! :W :W :W

Előbb utóbb minden szerszámból kalapács lesz! CPU HQ Tuning listák: Intel, http://cpu-tuning.joruska.com #... AMD: http://www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm

(#22867) lujó55 válasza Arkar (#22866) üzenetére


lujó55
őstag

:N Magyar rendszáma van! KMD-...

(#22868) Winner_hun válasza dragonfx (#22817) üzenetére


Winner_hun
félisten

Azon a rövid erdős kanyargós részen még nem láttam mérést. Bár lehetne és az összes lassúhajtót megbüntethetnék...

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22869) Winner_hun válasza lujó55 (#22823) üzenetére


Winner_hun
félisten

Én pl. simán érzem a kocsit, tudom mit bír, mikor érek oda...

Sokan így vannak vele, aztán mégse.

1km-ről látom a kocsiban az arcokat, hogy látnak-e.

Nagyobb baromságot nem tudnál mondani? 1 km-ről azt se mondod meg hogy milyen autó jön szembe, nem azt hogy mit néznek. Ez már az erősen szánalmas kategória.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22870) Winner_hun válasza lujó55 (#22827) üzenetére


Winner_hun
félisten

Hiába jelentem, le vagyok ...va, nem történik semmi.

Hányszor telefonáltál nekik ez miatt?

A sünök meg pont oda állnak be, ahol tudják, hogy lehetetlen betartani a sebességet, mert ha betartod sokkal több kárt okozol az emberiségnek, mint ha nem tartanád be.

Pl?

Amúgy akkor mi a teendő, ha van rendszámtábla, csak az előttem haladó felhordta rá a sarat. Azt is elvárják, hogy 4 km-enként megálljak takarítgatni?

Na ez aztán a mindennapos esemény hogy az előttedlevő kocsitól sáros legyen a rendszámtáblád és az miatt ne lehessen leolvasni. Tán terepen mész gyors tempóban esős időben mások után rövid követési távolsággal? Életszerűbb dolgokat is tudsz mondani vagy marad a nagyotmondás?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22871) IreN!CuS válasza Rick4 (#22857) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Én nem idegesítettem magam,mert szerencsére megúsztam :) ,csak leírtam a példa kedvéért.
Csak tudod fizetjük a ~340 forintos benyát mellette szarok az utak,és akkor még a 30as táblákat is kint hagyják direktbe ,hogy fizess 30-60k-t,néha azért felbosszant,meg elgondolkodtat :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#22872) lujó55 válasza Winner_hun (#22869) üzenetére


lujó55
őstag

Vadász repülő pilóta voltam te szerencsétlen, amíg nyugdíjba nem mentem. 5 m-ről olvasom az újságot szemüveg nélkül még ma is! Csinálhatunk egy próbát, le fog esni az állad!

(#22873) lujó55 válasza Winner_hun (#22870) üzenetére


lujó55
őstag

"Hányszor telefonáltál nekik ez miatt?"
Egyszer a Heves megyei közútkezelőnek írtam hivatalos levelet. Még csak nem is válaszoltak. Egyszer meg Itt BAZ megyében, mert a Tiszaújváros utáni híd felújítása után még két hónap múlva is kint volt a 30-as ők válaszoltak is és intézkedtek is. Miért olyan hihetetlen ez?
"Tán terepen mész gyors tempóban esős időben mások után rövid követési távolsággal? Életszerűbb dolgokat is tudsz mondani vagy marad a nagyotmondás?"
Hát agyad az nincs! Havas úton még nem közlekedtél? Egy óra alatt tele van a lökhárítód jéggel. Ne mond, hogy nem láttál még ilyet! Ez mitől nagyotmondás?
Ha nagyot akarok mondani akkor azt mondom, hogy szolíd, másokat tisztelő normális ember vagy.
Remélem utoljára szóltál be!

(#22874) Winner_hun válasza lujó55 (#22872) üzenetére


Winner_hun
félisten

ROTFLMAO

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22875) Winner_hun válasza lujó55 (#22873) üzenetére


Winner_hun
félisten

Miért olyan hihetetlen ez?

Hiába jelentem, le vagyok ...va, nem történik semmi. -> ők válaszoltak is és intézkedtek is.
Na pont ezért.

Jég leolvad, rendszám olvasható. Nagyon sok dzsuva kell hozzá hogy ne legyen olvasható.

Ha nagyot akarsz mondani akkor azt mondod (írod) hogy 1 km-ről látod hogy a kocsiban mit néz a másik:DDD:)) Persze az se számít hogy a szélvédő tükröződése miatt se lehet csak úgy belátni minden kocsiba...

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22876) Khelben válasza lujó55 (#22873) üzenetére


Khelben
nagyúr

Azt mondtad, le se szarnak, ehhez képest 50%-ban reagáltak a bejelentéseidre. A kis minta meg a te hibád, miért nem hívod őket többször.
Az 5 méteres újságolvasást meg az 1 km-es arcfelismerést meg én is megnézném. Arra szavazok, hogy még a kocsi típusát sem tudod megmondani.

(#22877) dokar válasza Khelben (#22876) üzenetére


dokar
addikt

az 5 méteres újságolvasás nem is extrém (ismerek olyat, akinek nagyon jó látása van), de a kilométeres arcfelismerés abszurd.

extra - SEXRay

(#22878) mezis válasza lujó55 (#22838) üzenetére


mezis
nagyúr

"egy iráni esküvőn, még az 5 éves gyerek is Kalasnyikovval lövöldöz az égre, mert így ünnepelnek és soha nem sérül meg senki."

Néhány évvel ezelőtt Irakban vagy Afganisztánban (nem emlékszem a pontos helyszínre) viszont halomra lőtt egy esküvői közönséget egy járőröző "varacskos disznó", mert támadásnak vélte a torkolattüzeket...

mezis

(#22879) mezis válasza IreN!CuS (#22834) üzenetére


mezis
nagyúr

"befejeződtek a munkálatok 2 hét múlva még mindig kint volt a 70-50-30"

Ez is egyfajta szabálysértés. A KRESZ valahogy úgy szól.hogy tilos a forgalmat fölöslegesen föltartani, akadályozni....

Azt hiszem hogy lehet valami olyan szabály, hogy amíg nem volt meg a műszaki átadás, addig kint kell tartani a sebességkorlátozást, mert mit lehet tudni, hátha nem jól dolgoztak. (Bár ez még sohasem fordult elő ! ;]

mezis

(#22880) Khelben válasza mezis (#22879) üzenetére


Khelben
nagyúr

A kresz a közlekedőkre vonatkozik.

(#22881) runner 125 válasza lujó55 (#22858) üzenetére


runner 125
nagyúr

..de Te vadászpilóta voltál, neked elég csak igazolványt villantani nemde?! :F

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22882) mezis válasza Khelben (#22880) üzenetére


mezis
nagyúr

Furcsa elképzelés. Ezek szerint bárki, bárhová bármilyen tálát kitehet, ha gyalog van ?
Illetve a gyalogos is közlekedő. Talán az alacsonyan szálldogáló ?

mezis

(#22883) lujó55 válasza runner 125 (#22881) üzenetére


lujó55
őstag

Nem. Miért lenne elég? Esetleg jól el lehet beszélgetni, ha normális az illető, mert van közös pont a fegyveres testület, de a szabálysértés nem kerülhető el, hiába van akármilyen papírod. Legalábbis szerintem. Mondjuk én soha nem élnék vissza azzal sem, ha RSzVSz-es blankettem lenne.

(#22884) lujó55


lujó55
őstag

Akkor nézitek a Fábry után? Piszok jónak ígérkezik a téma.

(#22885) runner 125 válasza lujó55 (#22883) üzenetére


runner 125
nagyúr

Számtalan személyesen is átélt ellenpéldát tudnék felhozni, de felesleges.
--

Nézzük hát, de a reklámok mindig faxán vannak összevágva, nagy a gyanúm, h ez is túl van húzva, és közönséges adatokkal fognak dobálózni.
Noh, majd meglátjuk

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22886) m3tr0 válasza lujó55 (#22884) üzenetére


m3tr0
senior tag

Mit kell nézni? Mi lesz a téma?

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#22887) runner 125 válasza m3tr0 (#22886) üzenetére


runner 125
nagyúr

Házon Kívül

"Pénzbehajtás vagy baleset-megelőzés?"

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22888) Khelben válasza mezis (#22882) üzenetére


Khelben
nagyúr

Jo lenne ha elolvasnad...

(#22889) runner 125 válasza runner 125 (#22885) üzenetére


runner 125
nagyúr

Noh, hallottak újat? :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22890) m3tr0 válasza runner 125 (#22887) üzenetére


m3tr0
senior tag

Meg volt köszi.
A rendőrség azokon a helyeken méri az esetek többségében a sebességet, ahol nagyobb a valószínűsége,hogy baleset történhet, illetve ahol már történt baleset és ezek megakadályozásából állnak ott kint.

Aham :DDD . Fonyód és térségében tényleg az összes buszmegállóban, a sövények mögött beállva ugyanazokon a helyeken állnak...még egyetlen egy balesetet sem láttam még a környéken sem. De mindegyik helyen szinte adja magát,hogy az ember 50 helyett mondjuk 60-nal megy(jó pénzt lehet összeszedni), az összes helyet úgy választották ki,hogy kanyar után legyen, még véletlenül sem látod,hogy kint állnak továbbá már az a trükk, hogy az út mögötti sövények mellé állnak.

Pedig még csak helyi szinten néztem a dolgot.

Azért 2,4 milliót kaszálni 2 óra alatt. :U Nem a pénzre hajtanak...ááá tényleg nem.
Meg a szuper szabálytalankodó rendőrautó :D
Bazmeg, komolyan mondom, úgy szórnám ki az ilyeneket onnan mint a macskát egészségügyi túrára...
Gusztustalan az egész. :(((

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#22891) IreN!CuS válasza m3tr0 (#22890) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Nem a rendőrök a mocskok hanem akik nem tartják be a sebesség korlátozásokat ezt tanuld meg ha 50 akkor 50 ha 20 akkor 20 megmondták már jó páran úgyhogy nem értem a felháborodásodat minden tábla jogos sőt minden jogos és ésszerű ne felejtsd el.Ők sosem mentek pénzre és amíg világ a világ addig a rendőrök a legkorrektebb legtisztább emberek :U :DDD

"lletve ahol már történt baleset és ezek megakadályozásából állnak ott kint." Dömös-Dunabogdány között tudok legalább 6 helyet mutatni ahol baleset történt mégsem láttam/tom őket sehol sem :)

[ Szerkesztve ]

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#22892) m3tr0 válasza IreN!CuS (#22891) üzenetére


m3tr0
senior tag

Gól. :DDD

Valóban én kérek elnézést.
persze micsoda véletlen, hogy a kreszben való módosítások közt szerepel, hogy rendőr járművekre, melyek éppen hatósági munkát végeznek(mérnek) nem vonatkoznak az esetleges szabálysértések. Tehát bárhol,bármikor, bármilyen helyzetben mérhet..mert ugye ő termeli a lóvét...Aztán ugye a sokból lehet igazán lopni.

Mod: igen,mert ott valszeg belátható az út vagy nem tudnak úgy helyezkedni, hogy az megérje nekik anyagilag...ez csak duma. Lóvéra mennek és kész. :(((

Megyek lefekszem, még mielőtt érkezik valami okostojás és megmagyarázza, hogy pedig itt minden fasza és a 30-cas tábla ami kint maradt egy útépítés után, három hét múlva is kint van és még a közlekedőknek kéne szólniuk,hogy ugyan szedjék már be az a normális.

Jó hogy nem mindjárt nekünk kéne még a kátyúkat is betömködni...

[ Szerkesztve ]

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#22893) lujó55 válasza m3tr0 (#22892) üzenetére


lujó55
őstag

m3tr0!
IreN!CuS!

Vigyázzatok mit beszéltek, mert jön a mókus, meg a Mondeós és elkapják a tökötöket! Ők azok akik soha nem írnak le személyes eseteket, velük nem történik semmi érdekes, mert betartanak minden szabályt, de mocskolódni úgy tudnak, mintha putriból jöttek volna!
runner 125!
Többet vártam volna a műsortól. Nekem egy picit csalódás volt. Odaültettek egy dandártábornokot, aki elmondta azt, amit mondania kellett. Ő is csak ember és biztos sajnálná azt a finom kis pénzes állást. Látszott rajta, hogy előtte egy fél óráig tanulta a szövegét, mert nagyon neki volt izzadva. "az autósok a hibásak, ha meg nem, akkor az aki ilyen forgalmi helyzetet teremtett". Magyaráz, hárít, ...
Tipikus! Esküszöm legközelebb viszem magammal a kamerát és felveszek mindent ami az úton történik. Ezeknek fogalma sincs mi az a baleseti gócpont. A nyílegyenes kétsávos úton mérnek ahol nincs egyetlen épület a közelben, még védőkorlát is fel van szerelve. Keveseltem a kemény beszólást a Vezess részéről.
Mindegy. Nem én fogom megváltani a világot. Be kell tartani minden szabályt, ezt üzenem mindenkinek! Bármi áron. Ha értelmetlen és dugót okoz akkor is! Nehogy már pénzük legyen év végére a sünöknek! Én biztos jelezni fogok mindenkinek ha trafit látok!

(#22894) Khelben válasza m3tr0 (#22890) üzenetére


Khelben
nagyúr

50 helyett 60ért nem büntetnek meg. Azt meg honnan veszed, hogy nem balesetveszélyes a hely? Azért, mert amikor ott jársz, épp nincs baleset? Lehet hogy pont azért nincs, mert rendszeresen ott vannak a rendőrök.
Azzal mire mennél, ha nem a kanyarban állnának? 2 km-re nem látsz el, a lézer rég bemért, mire észreveszed. Utána már hiába lassítasz, a videón látszik, hogy mennyivel mentél.
Pénzt beszedni meg csak attól lehet, aki hagyja. Tőlem nem szedtek még be, persze biztos csak szerencsém volt.

(#22895) Khelben válasza lujó55 (#22893) üzenetére


Khelben
nagyúr

Légyszi idézz be egy olyan hozzászólást, amikor én mocskolódtam. Ha nem találsz, akkor várom a bocsánatkérést.
A rendőrök meg továbbra sem kapnak pénzt a büntetésekből, az a költségvetésbe megy. Fogd fel úgy, hogy emelt adót fizetsz, ha gyorshajtasz.

(#22896) lujó55 válasza Khelben (#22895) üzenetére


lujó55
őstag

Bocsánatkérés:
#22619, #22625, #22849, #22856, #22876
Fizetek emelt adót, semmi bajom ezzel. Ha kell a pénz a büdzsébe, akkor rajtam nem múlik. Mi az, hogy nem kapnak pénzt a büntetésekből? Ne mondd már, hogy nem honorálják a sikert valahogy prémiumban. Mindenütt van valamilyen sikerdíj, ahol a költségvetésbe pénzt pumpálnak valahogy. Csak a híreket hallgatom, nem vagyok vakegér.

(#22897) Rick4 válasza m3tr0 (#22890) üzenetére


Rick4
félisten

Megint csak az van, hogy én tudok 50-es táblánál 50-nel menni, és emellett érdekes módon marhára nem érdekel, hogy hol bújtak el a rendőrök... :U Akkor most ki a hülye? :DDD

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#22898) Winner_hun válasza lujó55 (#22893) üzenetére


Winner_hun
félisten

Már megint csak valótlant állítasz, kíváncsi vagyok mikor fogod megunni. Személyes esetre van ebben a topikban is példa, de gondolom nem néztél utána, csak beírtál valamit.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22899) Winner_hun válasza lujó55 (#22896) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem azt kérte hogy azokat a hozzászólásokat gyűjtsd ki ahol neked válaszolt hanem azt, ahol mocskolódott. Ezek közül egyik sem az.:U

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#22900) zoo8800 válasza m3tr0 (#22890) üzenetére


zoo8800
veterán

No én inkább aludtam, nem akartam felidegesíteni magam :D
Nem ezt a videót játszották le a műsorban? (az előzetesben mintha ezt láttam volna)
50 helyett 60 még nem közigazgatási bírság kategória, ha nem állítanak meg, akkor jó eséllyel megúszod.

rip and tear, until it is done

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.