Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Próbálgattam elég 30p-s gépet volt is olyanom, nekem az is darabosnak tűnt, ha mozog a téma, vagy a kamera. Hosszabb záridőkkel és megfelelő videós technikával biztosan kezelhető egy bizonyos fokig és az 50p-ben végre azt érzem, hogy nincs benne kompromisszum. Hamarosan jönnek majd az első double frame mozifilmek is, persze megint a saját magukból kiindulva 48p-vel.
A lényeg úgyis az, hogy neked megfeleljen és szívesen nézd vissza az anyagot.Tv-n egy jó minőségű 720p anyag és 1080p között szerintem sincs nagy különbség, sőt én filmeknél is már annyiszor kellemesen csalódtam a 720p-ben, hogy nálam alapból az a preferált felbontás (méret/minőség). Hogy az 1080 valóban többet nyújtson ahhoz olyan téma kell, illetve elég közelről kell nézni, ami sokszor kevésbé életszerű. Ha nekiállsz pixeleket keresgélni, akkor azért könnyedén tetten érhető a különbség és látni, hogy valóban részletesebb a kép (nem élesebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest