Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
Visszaraktam a Linux Mint 21.2-t és zároltam a kernelverziót.
...valószínűleg a legjobb opciót választottad.
Azt a problémát én is megtapasztaltam egy AMD 430 2GB DDR5 OEM kártyával. Ugyanez volt vele. Nem is tudom sehova sem berakni, Windows alatt tökéletes, linux alatt köhög. És AMD volta miatt még a zárt driver sem játszik. -
joecontra
addikt
Szia!
Jó lenne a nyílt driver is csak egy idő után szétesik és darabos lesz a kép. Újra kell indítani a gépet utána. Nekem ezért kell a zárt nvidia driver mert azzal meg jó.
Visszaraktam a Linux Mint 21.2-t és zároltam a kernelverziót. Így szépen felment a zárt driver és jó is.Köszönöm azért a reakciót, kellemes ünnepeket!
Üdv,
J -
syler123
veterán
Az Intel Core Ultrákat mennyire kezeli jól a Linux Mint? Használja valaki ilyen procival?
Gondolkozom ezen a gépen és szeretném ha jól működne Linux-al.
Viszonylag olcsón meglenne a gép, mert mindenem van hozzá, ram és SSD is. -
válasz
joecontra
üzenetére
Valószínűleg annyira régi a videókártya, hogy ennek már nem is igazán szükséges a zárt drivert telepíteni, hanem a Nouveauval is jól elvan.
Szerk.: illetve az Nvidia honlapja szerint is a 470-es verzió a legújabb ehhez a kártyához, tehát már nem érkezik rá frissítés.
-
Petya XT
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
Azért próbáld ki, nem vesztesz vele semmit. Közben utánanéztem, a 6.12 felett sajnos mindenhol ez van ezzel a kártyával. Próbálj visszamenni a 6.8-ra, ami amúgy nem féléves támagatással bír, mint a 6.14-es, hanem 2029-ig. Ezzel már több, mint valószínű, hogy működni fog a 470-es drivered is.
Kellemes ünnepeket Neked is!
-
Petya XT
senior tag
válasz
joecontra
üzenetére
Aha, 710-es, látom. Valószínűleg akkor a 6.14-es kernel valamiért nem szereti. A 22-es kiadások, ha jól emlékszem a 6.8-as LTS alapon vannak, kipróbálhatod a 6.8.0-90-et.
Bár én nem vagyok benne biztos, hogy bármit is hoz a zárt driver a nyílthez képest a 710 esetében. Nem biztos, hogy megéri az időt. Egyébként is problémás a zárt Nvidia meghajtó mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt a problémát én is megtapasztaltam egy AMD 430 2GB DDR5 OEM kártyával. Ugyanez volt vele. Nem is tudom sehova sem berakni, Windows alatt tökéletes, linux alatt köhög. És AMD volta miatt még a zárt driver sem játszik.