Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
syler123
veterán
Sziasztok!
A ClamUI-ról mi a véleményetek? Nem a vírusírtó készítője készítette, de benne van a csomagkezelőben, gondolom valaki ellenőrizte.
Biztonságos lehet? -
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Hát...gőzöm nincs, itt minden megy mint a kisangyal, kb eddig a Pingvin Win11 killer, igaz hogy kicsit régebbi konfigon, viszont a debütálási évben ultra HEDT a konfigom, szóval még bizonyos paraméterekben ma is jobb mint egy Zen2 vagy Zen3 (pld a PCIe sávok mennyisége, abban lealázza a mai modern drága cuccokat is).
Ilyen esetekben általában azt szoktam mondani, ha bármi gond van bárkinek az adott konfigjával, ide kell hozni a próbapadomra, mindent is megoldok, csak idő kérdése, lehet hogy 1-2 nap, lehet hogy 1-2 év...
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Az ilyen gondokat én továbbra sem értem
, én csak használom, minden napira frissítve, és minden is működik.
MINT Cinnamon...mostmár eléggé belakva, sok Q4Wine palackos, valamint natív programok garmadája, semmi gondot nem tapasztaltam....bár lehet hogy vasfüggő is ??, nálam ultraerős konfigon fut. -
Mtbsrác
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Amit írnak ott és ami sikerült:
- 4 első sor megcsináltam az ment
-sudo cp -r
sor itt nincs ilyen könyvtár
-sudo alsaucm
sorokra sincs ilyen könyvtár
-sudo alsactl store
majd enter itt nem történt semmi vmit biztos csinált
-pulseaudio -k
sorra = A démon kilövése nem sikerült: Nincs ilyen folyamat
- utolsó 2 végigment.Végén tényleg újrarakom. Mondjuk nagyon nem akarnám.
Az igaz hogy sok mindent nem értek mit is kéne csinálni vagy helyettesíteni. Amit tudtam azt helyettesítettem.16702-re pedig:
[kép] -
Mtbsrác
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Üres

De ha nem lesz megoldás újrahúzom az egészet és kikapcsolok minden frissítést (nemérdekel hogy kellene
). Nemigaz hogy vmit mindig el kell cseszerinteniük. Nemrégen ugyanígy az nvidia frissítés a felhasználó jogokat vette el úgy, hogy semmit se lehetett csinálni, és belépni se engedett a felh nevemmel. Akkor is újrarakás lett a vége. 
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Kernelek meg vannak azzal nincsen gond. Hanem ez tünt el de a rendszer látja hogy ott van, csak neméri el sehogy vagy micsoda. Azóta leszedtem az nvidia meghajtót is de a szitu nem állt helyre. Úgyhogy reinstall lesz az egész valszeg. Aminek nemörülök mert jó működött minden. Nézegettem sok megoldást rá de semmi se jött össze.
Szerencse hogy van másik rendszerem azon sose frissítek semmit, így ott megy a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Nemigaz hogy vmit mindig el kell cseszerinteniük. Nemrégen ugyanígy az nvidia frissítés a felhasználó jogokat vette el úgy, hogy semmit se lehetett csinálni, és belépni se engedett a felh nevemmel. Akkor is újrarakás lett a vége.

Rowon