Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Szerintem ez valahogy inkább csak elvi kérdés. Nálam is. Mert OK, persze, van pár TB tárolóhelyem itthon, fel tudnék telepíteni ha akarnék akármit, vagy inkább mindent, minden "formátumban".
De a kérdés az, hogy miért nincsenek a disztribúcióknál a tárolókban friss és működő programok? Mint ahogy voltak a kezdetektől - nem sokkal ezelőttig?
OK, alternatívának ott a flatpak - snap - mit tudom én, használja, aki akarja: de hogy van, amit feltelepítek rendszercsomagként és régi - nem működik, vagy fel sem tudom telepíteni rendszercsomagként, mert nincs olyan, az furcsa iránya a linuxnak :-(
Az érzésem az, hogy a disztribúció reszelgetőknek már a disztribúciók reszelgetése is túl nagy falat: gondolták az alkalmazásokkal szórakozzon, aki akar, hiszen itt a flatpak, aztán annyi.
Elnézést az offolásért, be is fejeztem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon