Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Szerintem ez valahogy inkább csak elvi kérdés. Nálam is. Mert OK, persze, van pár TB tárolóhelyem itthon, fel tudnék telepíteni ha akarnék akármit, vagy inkább mindent, minden "formátumban".
De a kérdés az, hogy miért nincsenek a disztribúcióknál a tárolókban friss és működő programok? Mint ahogy voltak a kezdetektől - nem sokkal ezelőttig?
OK, alternatívának ott a flatpak - snap - mit tudom én, használja, aki akarja: de hogy van, amit feltelepítek rendszercsomagként és régi - nem működik, vagy fel sem tudom telepíteni rendszercsomagként, mert nincs olyan, az furcsa iránya a linuxnak :-(
Az érzésem az, hogy a disztribúció reszelgetőknek már a disztribúciók reszelgetése is túl nagy falat: gondolták az alkalmazásokkal szórakozzon, aki akar, hiszen itt a flatpak, aztán annyi.
Elnézést az offolásért, be is fejeztem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon