- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Szerintem ez valahogy inkább csak elvi kérdés. Nálam is. Mert OK, persze, van pár TB tárolóhelyem itthon, fel tudnék telepíteni ha akarnék akármit, vagy inkább mindent, minden "formátumban".
De a kérdés az, hogy miért nincsenek a disztribúcióknál a tárolókban friss és működő programok? Mint ahogy voltak a kezdetektől - nem sokkal ezelőttig?
OK, alternatívának ott a flatpak - snap - mit tudom én, használja, aki akarja: de hogy van, amit feltelepítek rendszercsomagként és régi - nem működik, vagy fel sem tudom telepíteni rendszercsomagként, mert nincs olyan, az furcsa iránya a linuxnak :-(
Az érzésem az, hogy a disztribúció reszelgetőknek már a disztribúciók reszelgetése is túl nagy falat: gondolták az alkalmazásokkal szórakozzon, aki akar, hiszen itt a flatpak, aztán annyi.
Elnézést az offolásért, be is fejeztem :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android játékok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon