Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Utóbbi.
Kicsit bővebben: Van szájbarágós magyar dokumentációja, van óriási közösség mögötte, még a Linux guruk szerint is oob működik, semmi dolgod vele. Felrakod, kis állítgatás és használod halálodig. A LM Cinnamon a legkényelmesebb, legprobléma mentesebb disztro ever. (Egy bevált receptet követ)
-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
szeparátorral
-
I02S3F
addikt
válasz
fekete.puma
üzenetére
Szerencsére feltalálták a bizalmat
. -
-
I02S3F
addikt
válasz
fekete.puma
üzenetére
Én szeretem az Ubuntu-t és jó gépem van! (11. Gen i5, 32gb ram) De ez a snap ez túlzás!
-
I02S3F
addikt
válasz
Zolifarkas
üzenetére
Nem tudom, hogy hány éves vagy! De
"Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
"Ha van rá módod, érdemes egy it-s szakmát elvégezni és benne dolgozni, ha ennyire tetszik!
Csak egy javaslat!
Más: Most tettem fel a Mint Cinnamont. Mindig is kulcsra-kész volt ez a disztró!
Csak folyton hopperkedek
.Tök racionális lenne, ha csak Cinnamon és xfce lenne, maradna több erőforrás a maradékra. Vagy akár csak Cinnamon.

-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezt elsőre nem írtad!
Melyik böngészőről van szó? -
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Accessibility ->Visual -> Desktop zoom -> Enable zoom
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F
üzenetére
Keményen indítottam, de helyesbítem magam! Egy kissebb kitartás és küzdelem szükséges az átálláshoz. Ha ez nincs meg benned, akár szándékosan, akár nem, nem tudsz megbarátkozni a rendszerrel. Tényleg kezesbárány a Mint! Sose volt vele gondom! De ez Linux, nem windows, nem tudod ugyanúgy használni a kettőt. Én állítom, hogy a kis programjaidra van alternatíva a tárolókban, csak időt kéne neki adnod. Van egy tanulási görbéje a linuxnak, amit a Mintnél a legkönnyebb venni.
-
I02S3F
addikt
válasz
vasszarvas
üzenetére
Szia! A linux kezdők topicban is próbálkozhatsz feltenni ezt a kérdésed!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest