Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
"Ezt már sokan így csinálják most is, felraknak egy stabil Debiant, ami kell új csomag, azt pedig behúzzák flatpakből. Mindenki jól jár így. Ha új rendszercsomag kell, akkor Fedora, Arch, OpenSUSE, stb. származékokra kell ránézni, a Debian alapúak többnyire LTS rendszerek." - Megmondom őszintén, nálam az Arch legalább 3x eltört. Valszeg pebkac, nem szégyellem vállalni, hogy hibáztam, de a fenének van kedve foglalkozni vele. Egy darabja az Ubyegon által említett Home user kategóriába tartozom. Nem állítgatok semmit, ha hiba van, újrarakom a Linuxot. Kicsit bugyuta hozzáállás, tudom

#16145 Rowon - Szerintem a Linux annyira más, hogy értelmetlen a 11-hez hasonlítani. Szerintem több értelme van őket egymáshoz hasonlítani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest