- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, a 22.3-nál valamit csavarhattak, mert 1 óra alatt 13% aksim ment el, ugyanazt csinálva amivel a 22.2 18%-ot evett.
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Szerintem alapvetően úgy voltak vele, hogy itt az alap verzió, olyan amilyen de úgy is lehet témázni ha valakinek ilyen vágyai vannak. Bár egyébként én arra röjettem rá, hogy nem is használom a menüt. Mármint super, aztán elkezdem gépelni azt az appot amire keresek majd enter. Az meg ugyan úgy működik mint eddig.
-
Hölgyekurak!
Ezzel mit lehet kezdeni? Cinnamon újraindítás háromszor megvolt, a gépet is rebootoltam kétszer. Kissé... hát nem ergonómikus.

-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Én a mintnél még nem gugliztam hogyan kéne kiszedni a Onedrive-ot, lecserélni a start menüt amit out of nowhere átvariáltak (na majd most), meg nem kellett azzal szórakoznom hogy a beragadt WU-t kezelgessem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest