Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt azért láttam, nem is erre gondoltam, hanem erre:
A "hagyományosnak" mondható Linux Mint rendszer, mely az Ubuntu LTS (Long-term support), azaz hosszabb távon támogatott kiadására épül. Az Ubuntu 2 évente ad ki LTS verziójú rendszert, ennek megfelelően a Mintnek is 2 évente jelenik meg új főverziója.
Nemrég merült fel valamelyik topikban éppen, milyen Ubuntu alapon jönnek ki a .1, 2, 3-as Linux Mint verziók, emiatt gondoltam csak...
Szóval az alverziók lemaradtak innen, talán azért lényeges ez, mert totál mások ezek, mint az Ubuntu alverziói!Itt van példának az olvadó 5 éves támogatás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval az alverziók lemaradtak innen, talán azért lényeges ez, mert totál mások ezek, mint az Ubuntu alverziói!