- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
Mtbsrác #15260 üzenetére
Kell a yt-dlp , youtubedl-gui , ffmpeg és működik (ezeket synaptic-kal telepíted). Ha esetleg mégse megy, mert baja van a yt-dlp-vel, akkor letöltöd a [yt-dlp_linux] fájt, futtathatóvá teszed és átnevezed yt-dlp -nek és felülírod vele a /bin/yt-dlp fájlt, oszt megintcsak jól fog menni.
-
urandom0
senior tag
válasz
Mtbsrác #15263 üzenetére
FB-hez is okés.
Meg még vagy 200 oldalhoz
Mivel yt-dlp alapú, ezért minden olyan oldalt támogat, amit a yt-dlp is, konkrétan ezeket: https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/blob/master/supportedsites.md -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Mtbsrác #13503 üzenetére
Valami körvonalazódik.
Szinte biztos, hogy az adott partíció csatolása a login után történik meg, nem pedig boot során, és így - mivel már létezik az "előző" mappa, valamint nincs megadva fix csatolási pont - mindig újat fog csinálni a rendszer. Az "előző" mappák nagy eséllyel szerepelnek a /media/topi/ mappában, amelyik üres, törölhető gond nélkül.
A Disks alkalmazással orvosolható a probléma az alábbi lépésekkel:
From the Dash, type "Disks" then open it
Select the disk
Select the partition
Click the gear icon (for more actions)
Click Edit Mount Options
Disable Automatic Mount Options
Set Identify as to UUID=(uuid)
Set the Mount point -
lev258
veterán
válasz
Mtbsrác #13501 üzenetére
Ha nem csatlakozik automatán, akkor a torrentnek az a baja. Nem a számozás, hanem hogy nem látja. Arról nem is beszélve, hogy azt a Wine-ban is fixálni illene. Ennyire létszükséglet a utorrent használata?
Az XP helyett nem jó a Wine? Mi nem megy vele? A Vbox-hoz egyébként nem értek, én inkább a kernel saját, KVM megoldását használom, ha virtualizálok. -
válasz
Mtbsrác #13362 üzenetére
Fene tudja mi lehet itt a hiba, de szerintem célszerű lenne elkezdened keresni a hibát! Ennek két módja van most hirtelen, egy igen autentikus módszer, írsz a Látóasszonyos topikba vagy a következő linkekkel kezdesz el operálgatni:
Nem írod, miféle képnézegetőt próbálsz, de ha azt lehet indítani terminalból, már az kiírhatja a hibát, ha ez nem megy, akkor nyiss egy terminalt, írd be a
journalctl -f
parancsot és úgy kezdd el a mappaműveleteket, közben a terminalban láthatod, hogy hiba esetén növekszenek a kiírt sorok. A többi hibakeresős leírást meg egyelőre mentsd el valahová, mert mint látni fogod, igen hasznosak!Ha valami hibaszerűt látsz, azt már itt be tudod írni és esélyesebb, hogy valaki tud is rá mondani valami használhatót!
-
sonar
addikt
válasz
Mtbsrác #13362 üzenetére
ls -all megmondja a tutit. Nézd meg egy olyan mappára! amit tudsz rendesen kezelni meg egy olyant is amit nem.
Mi lehet?
nem te vagy az ownere és nincs is jogod oda irni
nem vagy benne a groupban sem aki irhat oda
mountolás felülirta a jogosultságokat
extrém esetben app armor vagy selinux (de szerintem ezt kizárhatjuk a fenti 3ból valamelyik) -
K0zm0
aktív tag
válasz
Mtbsrác #12658 üzenetére
Rendszerbeállítások->Driver Manager (magyarul nem tudom pontosan mi, én angolul használom) -> bepipálod a wi-fi driverjét (pl. Broadcom, Realtek, stb.). Elképzelhető, hogy kiírja, hogy szüksége van a telepítőmédiumra (DVD, Live USB vagy amiről telepítetted).
Telepítéskor nem kérdezett rá, hogy telepítse a harmadik forrásból származó drivereket? -
válasz
Mtbsrác #12656 üzenetére
Rámlett nekem régebbről, hogy bő két éve is voltak lejátszás/flash gondjaid Operával, azért is nem írtam, hogy használj működő böngirnyót.
Én is hasonló okokból nem tudnék böngészőt váltani olyan hirtelen. De szerencsére FF a default, így ezzel nincs sok gond.
A mostani Operás leírást mentsd el, mert azt írják, hogy talán minden Opera frissítés után el kell ezt majd játszani, ha újra előjön a hiba.
(#12655) Frawly
Ebben kivételesen egyetértek veled.
Ja, nagy számok törvénye alapján ilyenek is előfordulnak!
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Mtbsrác #10222 üzenetére
FB mostanában haldoklik, ma is volt róla itt-ott cikk... De amiket leírtál, gyakorlatilag bármikor képes produkálni.
FF saját opciója nem jó cache ürítésre? Preferences -> Privacy & Security -> Cookies and site data -> Clear data
Gépeld be a címsorba, hogy "about:cache", ott kiírja, hogy hol találod a profilhoz tartozó cache folder-t.
Nálam itt van a disk:
/home/FELHASZNÁLÓ/.cache/mozilla/firefox/PROFILNÉV/cache2/és itt az appcache:
/home/FELHASZNÁLÓ/.cache/mozilla/firefox/PROFILNÉV/OfflineCache -
sonar
addikt
válasz
Mtbsrác #9854 üzenetére
Mit is szeretnél pontosan?
Egyébként ha javasolhatnám akkor chrome + firefox legyen fent (nem chromium) és semmit se kell pluszba feltenni és minden megy. Stream, online conferenciák, YT, Ted, Twitch...... csak hol egyikkel hol másikkal.
Illetve nézd meg, hogy a codekek fent legyeneksudo apt-get install mint-meta-codecs
Ha root akarsz lenni akkor:
sudo su -
(én akkor szoktam root-ra váltani ha sok konfig filet kell túrni meg servicet inditgatni... olyankor kényelmesebb, mint sudo-zni) -
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #9846 üzenetére
A BIOS-ban kell állítani. Általában Onboard devices részen vagy valami hasonló a neve, ott Onboard SATA controller elnevezéssel szokott lenni SATA mode, ott lehet általában olyanokat állítani, hogy Legacy, Compatibility, IDE (ez a három kb. ugyanaz, mindegyik BIOS máshogy nevezi), RAID (ezt ne használd), Native, SATA, AHCI (ez a három is közel ugyanaz, különféle BIOS-ok másként nevezik). Itt állítsd át az első három valamelyikére.
Továbbra is használhatsz SATA meghajtókat, épp úgy SATA2-SATA3 sávszéllel, de a BIOS a SATA vezérlőt szabvány IDE/PATA vezérlőként fogja emulálni, így meg az OS-ek úgy látják, hogy nem SATA vezérlő meg SATA meghajtó van a gépben, hanem IDE-s, közben meg a BIOS csak átveri őket.
Amit még javaslok, hogy XP helyett XP POSReady 2009-es kiadást tölts, ezen a videón elmagyarázzák a különbségeket, meg adnak hozzá működő kulcsot, és ott van link, hogy a MS oldaláról hivatalosan honnan tölthető le (így nem kell warez telepítővel szenvedni). Előnye az XP-vel szemben, hogy több frissítést alapból tartalmaz, gyorsabban, kulturáltabban telepíthető, nincs online aktivációellenőrzés, te döntheted el, hogy mit tartalmazzon a telepítés. Illetve ennek az is előnye, hogy a telepítőnek be lehet adagolni telepítés előtt a windowsos SATA drivereket, amik a géphez valók, így még akár a BIOS-ban sem kell átállítgatni a vezérlőt IDE módra. De lényegében egy modernizált XP, épp úgy elavult, nem nagyon ajánlom. Lehet a Win7-tel jobban járnál, az még támogatott lesz 2023-ig (most hosszabbították meg 3 évvel), meg annak a SATA vezérlőkkel sem lesz baja. Én még dedikált Windows telepítése előtt Wine-ben is nekimennék, hogy hátha működésre lehet bírni azt a progit. Ha nem menne, akkor terminálból indítsd, wine progineve.exe, hátha ott ki fogja írni hibaüzenetként, hogy miért nem megy. Lehet megoldható, és nem kell külön Windowst telepíteni sok giga terjedelemben hozzá, meg BIOS-t állítgatni.
-
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #9834 üzenetére
Ha az XP kékhalálozik, az leginkább attól szokott lenni, hogy kellene neki a SATA driver. Vagy tegyed át a gép SATA vezérlőjőt legacy/IDE/compatibility módba, úgy IDE-sként tudja kezelni a háttértárakat. De ha megy az a progi Win7 alatt is, akkor azt kéne inkább feltenni. De amúgy amelyik progi Win7 alatt megy, annál mindenképp kitrükközhető, hogy Win10 alatt is menjen. Csak azt nem értem, hogy a Windows kell, akkor miért a linuxos topikban kérsz segítséget.
XP-nél még egyre kell vigyázni: az SSD particionálását nem szabad azzal végezni, mivel az alignálást el fogja rontani. A particionálást így mindenkép modern particionálóprogikval kell csinálni, vagy a Win7 telepítőjével, vagy Linux alatt, mert azok nem szúrják el.
-
válasz
Mtbsrác #9836 üzenetére
Kitömöríted az arhívumot, utána:
./configure
make
sudo make installpersze abban a mappában ahová kicsomagoltad.
--------------------------------------------------------------------------
Ha tar.gz formátumban van, akkor a fentieket írtam le magamnak anno, nem használom sűrűn. Ha van read.me txt, azt olvasd el, de ha nem írnak mást, a fenti pár sor elég lesz.
Ha működik, megúszod a virtual XP-s kinlódást. -
-
gregory91
senior tag
válasz
Mtbsrác #9712 üzenetére
Próbáld meg a következőket hátha:
Mindenképp csatold fel a meghajtót(ne vacakolj még a terminálal csupán fájlkezelőben rákattintasz a meghajtóra).
Majd ezt követően jegyezd meg a pendrive kötetcimkéjét.Majd nyiss egy terminált:
cd /media/felhasználóinév/felhasználóinév - igen a felhasználói neved amibe bejelentkezel(lehetőleg ne "vendégfiók").
ls < - Ez segít megnézni hogy melyik is volt az a "kötetcímke".Majd végül:
sudo chmod 777 /media/felhasználóinév/kotetcimke
sudo chmod 777 /media/felhasználóinév/kotetcimke/* -
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #9706 üzenetére
Igen, mert alapból a linuxos fájlrendszerek úgy jönnek létre, hogy csak rendszergazda tudjon rá írni. Meg a linuxos bootolható lemezképek/telepítők is írásvédettre vannak megcsinálva. Ha újra rendesen akarod használni a pendrive-ot, akkor cfdisk -z paranccsal particionáld elölről, NTFS-re vagy ami kell, arra figyelj, ha Windows alatt is használod, az csak egy partíciót enged az egész pendrive-on, vagyis lehet több, de akkor egyiket sem tudja kezelni. Ha linuxos fájlrendszert teszel rá, akkor meg chown felhasználóneved -R paranccsal gondoskodj róla, hogy legyen rá jogod írni nem rendszergazdai jogokkal is.
Elvileg már a fájlrendszer létrehozásakor (konyhanyelven formázás) is vannak kapcsolók, meg felcsatoláskor is (mount), hogy az user is tudjon ráírni chown-ozás nélkül. Egyet nem szabad még, amit sok kezdő meghúz, hogy chmod 777-et futtatnak rajta végig türelmetlenségből.
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác #9706 üzenetére
Jó, de ez így akkor is kissé abnormálisan hangzik. De mondjuk az nem derült ki, hogy akkor mivel és hogyan lett kiírva rá a telepítő. Illetve az egy dolog, hogy ki lett írva rá, de utána gondolom újra lett formázva az eredeti partíció a pendrive-on, vagy egy másik partíció létrehozva és oda lettek másolva az új fájlok, nem a telepítő fájljai közé beszórva. Valamint amit írsz, az inkább jogosultsági problémának tűnik a fájlrendszernél, ami ≠ az írásvédett állapottal.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
Mtbsrác #9703 üzenetére
Ugyan ez volt a bajom nekem is. Amíg WIN7 alól készítettem rá boot-olható MINT-et addig semmi gondom nem volt vele, de MINT alól ugyan ez írásvédetté tette. Feltelepítettem pár particionáló programot a gépre és csak nem akart jó lenni. Aztán kipróbáltam úgy, hogy Double Commander program használatával másolok rá ami sikerre vezetett, innentől eltűnt az írásvédelem a pendrive-ról.
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác #9703 üzenetére
Linuxnál mondjuk így. Attól viszont még normál esetben nem lesz írásvédett egy pendrive, mert egy OS telepítője ki lett rá írva. Az írásvédett állapot, pláne ha tartós és a szokásos módszerekkel nem lehet megszüntetni, az ilyeneknél akár a tönkremenetel jele is lehet...
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mtbsrác #9703 üzenetére
Elsőnek ments le mindent, ami kell róla. Utána a gparted-et indítsd el, válaszd ki a pendrive-ot oldalt (/dev/sdX), majd töröld a partíciót. Utána Eszköz -> partíciós tábla létrehozása, és hozz létre rajta egy msdos partíciót. Elvileg utána már jónak kell lennie az eszköznek.
-
growler
őstag
válasz
Mtbsrác #9685 üzenetére
Nem használom az Operát, de a következőképp fognák hozzá az eltávolításának.:
sudo apt purge opera (opera-browser ?)
Ezután a biztonság kedvéért megnézném a .-al kezdődő rejtett mappákat hogy
nem maradt-e valami az operával kapcsolatos mappa.
Továbbá körülnéznék a .cache, .config, és a .local -> share mappákban is.
Ha maradt valami operával kapcsolatos, azt törölném.
Ezután jöhet a tiszta telepítés. -
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #8804 üzenetére
Ha modern disztrót írsz ki, akkor csak írd ki az iso-t dd-vel, így BIOS boottal is indul (csak akkor a boot menüből a legacy bootot kell választani, vagy a BIOS-ban ugyanezt).
Ha Windows alól írod ki a pendrive-ot, akkor Rufusnál kell kiválasztani, hogy MBR vagy UEFI módban írja ki.
Ha nincs fent a gépen más rendszer, akkor ne szenvedj vele, nyomj folytatást ennél a figyelmeztető üzenetnél, és megcsinálja a bootot UEFI-GPT-vel. Többet onnan nem kell vele foglalkoznod, csak annyi a hátránya, hogy akkor Win7-nél régebbi rendszert nem telepíthetsz arra a meghajtóra, de nem is lenne érdemes ilyet telepíteni/használni.
(#8805) King Unique: igen, meg mióta megtörték, azóta a hackerek és malware-ek is rendelkeznek vele, ezért nem ér semmit az egész, csak bonyolító tényező, megéri kikapcsolni.
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác #8801 üzenetére
Az Ubuntu, Mint, Fedora pl. az Arch, Debian (?) és társai disztrókkal ellentétben rendelkeznek Secure Boot digitális aláírással. Tehát az előbbieknél ez a része OK és bekapcsolt Secure Boot mellett is tudnak bootolni, használhatók stb. Viszont a telepítésnél a harmadik féltől származó szoftverek felrakása már elvileg csak kikapcsolt Secure Boot esetében fog működni. Ha be van jelölve, akkor aszem jelszót kér, de elvileg akkor is tovább lehet lépni. Vagy nem jelölöd be ezt az opciót és akkor nem fog problémázni miatta a telepítő. Vagy másik lehetőség Legacy BIOS (CSM) módban telepíteni a rendszert, ha van ilyen opció ennél a hardvernél.
-
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #8801 üzenetére
Ja, ha csak ez a baj, akkor nyomj folytatást, valószínű fent van a Windows MBR-rel nálad, és az ezután nem fog tudni BIOS módban bootolni, mivel az nem fér össze az UEFI-s indítással. Próbáld meg a Linux telepítőt MBR módban kiírni, futtatni, és úgy telepíteni.
Mindezektől független a Secure Boot, amit célszerű kikapcsolva tartani, bár azért meg kell nézni, hogy a Windows bootképességét nem érinti-e.
-
Frawly
veterán
-
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #8797 üzenetére
Ja, jó, akkor azért kikapcsolhatod. Nincs értelme a secure bootnak, mióta megtörték, már semmi ellen nem véd, ugyanolyan insecure megoldás, mintha nem lenne, csak arra jó, hogy szopj.
Ha UEFI-s rendszered van, nem tudod a /boot-ot a root partícióra tenni, mivel az az EFI partíción kell hogy legyen.
-
Frawly
veterán
válasz
Mtbsrác #8744 üzenetére
Nem akarlak bántani, meg grammar náciskodni, de semmit nem érteni abból a hozzászólásodból. Próbálj nekifutni még egyszer, összeszedettebben leírva, hogy milyen mikrofon jack, mit kell húzgálni, és hogy függ össze az egész a tévézéssel, és minek Audacity hozzá. Milyen lejátszóval használod, milyen hangeszköz milyen kimenetre van dugva.
-
válasz
Mtbsrác #8582 üzenetére
A flash-nál szerintem felesleges a -kde és a -gtk végű együtt.
Másik kérdésre:
Duplikáció van ilyenkor, ha jól látom fenn van 1 és 2 ugyanabból, ami nem kéne a sources-ben.Nyisd meg rendszergazdaként a Nemo-t és menj a /etc/apt/sources.list.d mappába, ott ki tudod szedni, a feleslegeset vagy csak kikommenteled a sor elején a #-vel. Ez esetben töröld inkább a 2-est.
A Synapticban is ki lehet szedni a pipát a szükségtelen sorból a Beállítások/Tárolók menüben ilyen esetekben.
-
válasz
Mtbsrác #8580 üzenetére
Milyen flash van fenn nálad? Próbáltad a pepperflashplayert? Ill. ezt
De lehet, hogy a Chrome flash felrakása lesz a megoldás. [link]
ez talán használható leírás:
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2016/10/pepper-flash-chromium-opera-ubuntu/ez meg elég bonyolultnak néz ki:
Installation of Plug-ins for Opera on Linux -
válasz
Mtbsrác #8578 üzenetére
Firefoxban is üres ablak van, Chrome-ban viszont kiírta, hogy a flashplayer nincs engedélyezve, engedélyeztem és lejátszotta. Operában is keresd meg, hol kell engedélyezni a flashplayert, gondolom alapból ott is le van tiltva.
A YT szerintem html5-ben játszik, azért fut.
-
Dhampir
félisten
válasz
Mtbsrác #8224 üzenetére
Felteheted a PlayOnLinuxot is, azzal többféle Wine verziót kezelhetsz kényelmesen.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
Mtbsrác #8164 üzenetére
Na kipróbáltam az eredmény továbbra sem tudom állítani a fényerejét! Bmely disztrót próbáltam. Egyedül xp-vel és nagynehezen win7-el lehetett. De azokkal a rendszerekkel messze nemmegy annyit akkuról mint linuxokkal.
Más:
Hogyan tudom totálisan uninstallálni és újra feltenni a wine-t? Mindent szedjen le amit eddig feltett beleértve a programokat amiket futtatok, regisztrációs adatbázisból vagy miből is törölje ki a vackait.
-
lev258
veterán
válasz
Mtbsrác #7892 üzenetére
Az OEM telepítés úgy működik, hogy létrehoz egy ideiglenes felhasználót jelszóval (nem a rendszer választja, hanem a gyár/bolt) azért, hogy még lehessen ezt-azt módosítani a rendszeren. Aztán ha úgy érzi, készen van, akkor nyom rá arra, amit te is említettél és a következő indításnál már tiszta lappal (törölt felhasználóval) várja az új gazda adatait az induláshoz. Tehát egyértelműen az eladónál volt a gond.
-
lev258
veterán
válasz
Mtbsrác #7002 üzenetére
Annyit találtam a témában, hogy vannak hangeszközök, amik zajosok, Windows-on is. Csak utóbbi esetén a gyártói szoftverben van egy Noise reduction opció (az sem kizárt, hogy hellyel-közzel a gyári hibát korrigálja) . Valami hasonlót lehet Linux alatt is használni, angol oldalakon van erről leírás. Ez viszont inkább általános, nem specifikus hardverre van írva. Így nem tudom, mennyire működhet. Sokadik opció meg valamilyen egyéb hangkártya.
-
Bohus
aktív tag
válasz
Mtbsrác #6868 üzenetére
"kódolás nélkül beleégetni" = kódolás nélkül belekódolni. Ez ugye a lehetetlen kategória. Talán ha azonos felbontással és kódolással elkészíted azt a rövid feliratos szakaszt, akkor utána össze tudod fűzni a filmmel. Vmi videós topikban jobb eséllyel találsz erre választ.
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác #5968 üzenetére
Igen, én linkeltem. Újra nekifutva már nekem is sikerült telepítenem Mint 17.3 Cinnamonra. Korábban a
sudo apt-get -f install
le akart szedni egy csomó mindent [link], de most lefutott "rendesen".Viszont a kiírt Win7 x64 ISO továbbra sem akart bebootolni... A program igazából csak NTFS-re formázza a pendrive-ot és rámásolja az ISO fájl tartalmát. Viszont a partíciót nem teszi aktívvá (boot flag). Márpedig, hogy egy Win7 Legacy módban bebootoljon, ahhoz általában ez is kéne. Ha GParted segítségével teszek rá boot flaget, utána már ok.
Szóval ez így elég gány megoldás és azért elvárná az ember egy ilyen programtól, hogy ezt automatikusan megcsinálja...
Egy Rufus az ilyet kapásból beállítja. Valamint ennyi erővel ugyanott vagyok, ha magam formázom NTFS-re + rámásolom a fájlokat + boot flag.
-
King Unique
titán
válasz
Mtbsrác #5964 üzenetére
Nálam a WinUSB a deb fájlos és a terminálos telepítésnél is függőségi hibákat dobott...a szoftverközpontban meg eleve nincs is benne. + A ráadás, hogy Voyager remaster alól kiírtam vele egy Win7 Professional & Win10 Pro ISO-t és nálam egyik sem akart bebootolni, se Legacy, se UEFI módban. Ez jó...
A Mintstick meg eleve a Mint része és szintén semmit nem ért... FAT32 / NTFS fájlrendszerre formázva sem bootolt be egyik Windows sem.
Egyedül az UNetbootin (494) működött, de az is aszem csak NTFS + Legacy boot esetén. Illetve a korábban említett manuális fájlmásolás + xy beállítás volt még eredményes.Szóval egyik sem egy Rufus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged