Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jól megszívatott a Mint az előbb és nem jöttem rá, hogy miért. Egyszercsak eldobta a Wifi kapcsolatot, majd nem jelentek meg a Wifi hálózatok sem a Menedzserben. Arra gyanakodtam, hogy a beállított automatikus frissítés valamit összekuszált, amit nem kellett volna. Letöröltem a network-managert, majd nem figyeltem, hogy a cinnamon függőségeit is legyalulta vele... f*sza... nem volt hajlandó bejelentkezni a felhasználói fiókba újraindítást követően, csak valami cinnamon-session errort dobálgatott.
Linux Mint USB-ről bebootoltam, felcsatoltam a rendszer rootját, majd onnan újratelepítettem a Cinnamon asztali környezetet. Utána már minden flottul ment. Amire nem tudok rájönni, hogy miért tűntek el a Wifi kapcsolatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon