- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0 #15201 üzenetére
De jól tetted, köszi, hogy megosztottad az infókat! Így inkább a Sata meghajtós régi notimon fogom kipróbálni, de továbbra is elég fura dolgai vannak ennek a Garudának, mert az fstrim is bőven megtrimmel mindent adott csatolás alatt, bár lehet BTRFS alatt mégsem az igazi? Ezt a defragos linket is köszi, majd próbálom értelmezni, mert halványan rémlik amúgy valami, hogy ez nem az a defrag...
Az, hogy ronda, az nem kifejezés. Minap is ezért voltam képtelen felrakni, már live alatt szemgúvadást kaptam. Nyilván egy visszafogott Mint Cinnamon után kegyetlen látvány, pedig nem is ez az igazán csilivili DE-s verziójuk! Valami citrom-díjat mindenképpen érdemelne, aki ezeket a visual részeket megalkotja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest