-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
ubyegon2 #15189 üzenetére
Mivel #-al kezdődik, ezeket a sorokat figyelmen kívűl hagyja. Egy live alatt nem is lenne sok értelme.
Bár automatán ál a defrag beállítása, azt is írja, hogy az alapértelmezett beállítása "none", vagyis nem dolgozik.
Mekkora esélye van, hogy egy live rendszer több mit 1 hétig fut? Merthogy az ütemezése "weekly"Plusz látszólag összekeveredtek a sorok. A path típusának felsorolása inkább az időzítéshez való paramétereket tartalmaz.
-
válasz
Vasti74 #15172 üzenetére
Nem lesz gond, a Linux, és a beépített nyílt AMD VGA driver jóbarátok.
pl. As with the Ryzen 5 8600G and Ryzen 7 8700G, the Ryzen 5 8500G was running fine on Linux with AMD's open-source support. -
válasz
tvamos #15169 üzenetére
Magát a hw-t simán felismeri. Lássuk az fstab-ot. Vagy automatán csatolja fel? Piszkáltad ezt kézzel?
A VGA (DisplayPort)vezérlése, kommunikációja a monitorral(pl lekérdezi milyen monitorral van dolga, milyen felbontást tud(EDID), vagy éppen jelzi, hogy nem támogatott az a felbontás, amit kap, vagy hogy éppen elment aludni a monitor.) Valószínű olyan adattal találkozott a kommunikáció során, amit nem tud értelmezni.
A gép BIOS-ának ACPI-vel kapcsolatos problémájára utal. Elég gyakori hiba. Ha minden rendben működik, nem kell vele foglalkozni.
-
válasz
tvamos #15164 üzenetére
Az nem jelent semmit. Attól függően hogyan választod le, még maradhat "piszkos" állapotban. Ettől Linux alatt csak olvasható módon csatolódik fel.
Igen, így lehet, de oka van annak, hogy nem hajlandó hálózatba másolni, és újra akarod telepíteni.
Ha ránézel a hibanaplóra, és rendszeresen panaszkodik arra, hogy a lemez megtelt, csak törölnöd kell pár felesleges fájlt, hogy helyreálljon a rendszer normál működése. De ha azt látod, hogy folyamatosan i/O hibát dob az SSD-re, azon az újratelepítés sem segít.Igen, valószínűleg úgy is lementhető a tartalma.
-
-
válasz
user112 #15109 üzenetére
8GB RAM mellé 4GB swap?
Egyrészt ha használnád a hibernálást még tömörítve sem biztos hogy elfér a RAM tartalma a swap-ban.
Másrészt miért nem bízod a rendszerre? Mostanában a swap fájl a divat, mivel az SSD-knél nem jönnek elő azok a hátrányok amik miatt régen külön partícióra került.Vasti74
No és hova teszi a programokat? Igaz nem írta, hogy milyen progikkal használná, de nem ritka, hogy egyetlen program akár több GB-ot is megeszik. -
A Mint22Cinnamon kiadásában van gyárilag "Távoli Asztal megosztás"i lehetőség, mint a Windows Pro kiadásaiban? Tehtát nem a Windows-t akarm elérni, hanem Windows alól szeretném elérni a Linux desktopot.
-
válasz
CPT.Pirk #14869 üzenetére
Egy lehetséges válasz:
Ez akkor fordulhat elő, ha az mdadm azt érzékeli, hogy a tömb nem „helyi”, hanem „idegen” tömb. Az idegen tömbök az md127-től kezdve (és lefelé haladva) kapnak eszközcsomópontokat. A helyi tömbökhöz az md0-tól kezdve (és felfelé haladva) rendelünk eszközcsomópontokat.
Az mdadm többek között úgy állapítja meg, hogy egy tömb helyi vagy külföldi-e, hogy összehasonlítja a tömbön rögzített „homehost” nevet az aktuális hostnévvel. Úgy tapasztaltam, hogy nem ritka, hogy a rendszerindítás során a hostnév még nem megfelelően van beállítva, mire az mdadm fut (mert az init rendszer még nem jutott el az init szkripthez, amely az /etc/hostname tartalma alapján állítja be a hostnevet). Így amikor az mdadm lekérdezi a hostnevet, a „localhost” vagy „(none)” vagy bármilyen alapértelmezett hostnevet kap, ami a kernelbe lett fordítva. Ez az alapértelmezett név nem egyezik a tömbben rögzített „homehost” névvel, ezért az mdadm idegen tömbnek tekinti.
Ezt úgy lehet orvosolni, ha biztosítjuk, hogy a gép hostnevét beállítjuk, mielőtt a mdadm futtatásával összeállítjuk a tömböt.
https://unix.stackexchange.com/questions/544841/my-raid-1-always-renames-itself-to-dev-md127-after-rebooting-debian-10 -
válasz
zizidor #14859 üzenetére
Milyen böngésző, milyen WEBoldal. Az sem biztos, hogy alapból be van kapcsolva ez a szolgáltatás. No meg attól függ mit értünk GPU-gyorsítás alatt. Más a WEB oldalakba ágyazott videók dekódolása/megjelenítése, és más a WEB oldalak megjelenítésében(render) való segédkezés. Szerintem ez utóbbira gondoltak. Itt egy írás, hogy melyik böngészőben hogyan lehet bekapcsolni, de a végén van egy figyelmeztetés is:
A hardveres gyorsítás engedélyezése javíthatja a böngésző teljesítményét, de bizonyos esetekben stabilitási problémákat is okozhat. Ha problémákat tapasztal a böngészőjével, próbálja meg kikapcsolni a hardveres gyorsítást, hátha ez megoldja a problémát.
-
-
-
Ubynak
-
-
-
válasz
ubyegon2 #14805 üzenetére
Azt hittem raktál fel egy wine-t emiatt, csakhogy azért se a Mintstick-et használd.
Ennyire elvetemült azért csak nem vagyok.Ha minden flottul működik lehet egy háttérképes kérdésem? Van a NASA APOD, ami minden nap egy világűrhöz kapcsolódó képet tesz közzé. Eddig sikerült minden rendszeremen beállítani. A KDE háttérkép beállításai alapból tartalmazzák, a Gnome alatt is csak egy bővítményt kell feltenni.
Cinnamonon(Mint alatt) nem találok ilyesmi opciót. Itt nincs rá lehetőség?
Plusz van valami bővítmény ami az asztalon(vagy a tálcán) grafikonon ábrázolja a CPU terheltségét, és a hőmérsékletét? -
válasz
ubyegon2 #14803 üzenetére
Mert a Rufusz, csak Windows-on fut. Egyébként ott is problémamentes, csak érdekesnek találtam, hogy az LMDE-t NTFS-re akarja kiírni,. Mint kiderült az UEFI partíció is NTFS lett, a szokásos FAT32-vel ellentétben.
Amúgy probléma nélkül indult róla az LMDE, csak meglepett, hogy NTFS-ről indul egy Linux.
A"Linux Mint 22" kiírás azért volt, mert a Pendrive-on akkor éppen egy Mint 22 volt, aminek ezt a cikkét adta kiíráskor. (Amit Rufusszal írtam rá probléma nélkül)
Most azt írja ki "LMDE 6 Cinnamon 64-bit" Azért, hogy több eszköz esetén könnyebben kiválaszthasd/beazonosíthasd, hogy melyik eszközre akarod kiírni az ISO fájlt.Arra gondoltam, hogy itt talán több LMDE felhasználót találok, akik hátha tudják a miértjét.
-
-
Csak engem lep meg, hogy az LMDE verziót NTFS-re formázott pendrive-ra írja ki a Rufus? -
-
-
-
Gondoltam kipróbálom a 22-t, de mindjárt egy nem egyértelmű menüpont:
Ha a külső lemezen 3 partíció van, és az egyiken jobb klikkel előhívom a "formázás"t, akkor az az egész lemezt szeretné lenullázni, nem csak azt a partíciót? -
válasz
CsengődiGeri #11846 üzenetére
Nincs olyan hogy linux-ot telepítettem, mert az csak egy kernel. Csak valamelyik disztribúciót tudod telepíteni, és ettől függően a legellentétesebb megvalósítások léteznek. Van amelyik a mai napig külön swap, és külön /home partíciót készít, és van amelyik mindent egy partícióra tesz.
Régen azért volt érdekes a külön swap partíció, mivel más nem használhatta így nem defragmentálódott, és el lehetett helyezni a lemez olyan területére amit gyorsabban elér. Ma már az SSD-k térnyerésével ezek a szempontok elavultak, hiszen akárhova teszem, akárhogyan defragmentálódik, nem változik az elérés sebessége. Ezért gyakran már nem külön partícióba szervezik, hanem csak egy fáj lesz a rendszerben ami swap-ként funkcionál. Plusz elég gyakran a méretén is vitatkoznak, hiszen erősen felhasználás függő, 8-16GB-RAM-al szerelt rendszereken már szinte soha nem veszik igénybe, ugyanakkor a sleep funkcióhoz akkora méretű swap szükséges, amibe belefér a RAM tartalma. -
-
-
aztán szépen haza is vágta, az egyik ilyen leírás (se egér, se billentyű ps/2 sem, rakhattam újra
)
Azt hiszem ma én is kipróbáltam azt a leírást
Kipróbáltam mi olyan bonyolult benne, és engem is elvitt az erdőbe. Ez alapján nem volt elég az xrdp, kellett még a xorgxrdp amit nem volt hajlandó feltenni. Miután feltettem a xorg-video-abi-23-at, már tudtam csatlakozni, de állandóan kérte az admin jelszót. A Linux-on (nagy nehezen) be tudtam lépni, de hamar elvesztettem az egeret, és a billentyűzetre sem reagált. Ennyi elég is volt belőle, nem volt hangulatom tovább nyomozni miért nem megy alapból. Pedig határozottan rémlik, hogy volt idő mikor ez pöc-röf működött.
-
-
-
-
feldob valami menüt
Akkor valami baja lehet.Kolléga ilyen esetekre hozta létre a látóasszonyok topikot.
-
-
Nem lehet hogy azért nem megy, mert a hwe verziósat tetted fel? (lásd hwe kernel)Egyáltalán miért ezzel játszol, mikor az xrdp-nek már csak a vnc-server kellett volna?
-
-
A problémád valószínűleg az, hogy a torrent előbb elindul mint ahogy felcsatolódik a meghajtó. Itt írtam róla hogyan lehet betenni az fstab-ba hogy "belső meghajtó" legyen belőle.
Milyen fájlrendszert használsz rajt? Pl. NTFS esetén nem tudsz jogosultságokat állítani, azt a felcsatoláskor kapja meg fixen.Esetleg egy másik megoldás, hogy késlelteted a transmission indulását.
-
Az automata mount csatolja fel, vagy az fstab?
Ne "videó" alapján csináld, hanem értsd meg mi miért van. Gondolkodj el rajta, hogy nálad ez hogyan lenne jó, és alkalmazd.
A Fedora-t nem ajánlom, ugyanis ott nem csak fájl szintű jogosultságok vannak, hanem házirend, ami egy plusz jogosultsági rendszert biztosít. Persze ki lehet kapcsolni, de akkor ugyanott vagy mint a többi distro esetében. Azt mondanám, hogy tiszta Debian, esetleg Ubuntu-val fuss egy kört, de a problémáid ott is hasonlóak lesznek.
-
-
A samba megosztás hozzáférése 2 dolgon múlik:
- a fájlrendszer szintű jogosultság
- a samba által kiajánlott megosztás jogosultsága
És ez a kettő összeadódik. hiába engeded meg "bélának" hogy hozzáférjen a megosztáshoz, ha a hivatkozott mappához bélának nincs jogosultsága.Hogy nálad mi a gond, azt a fentiek alapján be tudod azonosítani.
Force user helyett talán jobb a force group, de ez csak tipp.Most a Mintet futtató gépet akarod rdp-vel elérni, vagy arról akarsz egy Windows-ost? Mert ezt a localhostos dolog kicsit összezavart.
-
-
-
De ezek még nem magyarázzák meg mitől ugrik (automatikusan!) 5.x-re a kernel verzió.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zizidor #11587 üzenetére
1-2 válasz engem is összevart, de maradjunk annyiban, hogy
- a 19.2 megjelenésekor 4.15-ös kernelt használt.
- n+1 frissítés után is 4.15-öt használ.
- támogatva marad 2023-igA frissítéskezelő valóban felajánlja a nézet -»kernelek menüpontban a 4.18, 5.0, és 5.3-as verziókat, de csak külön kérésre telepíti a kijelölt verziót. Akinek 4.15-nél nagyobb a verziója, az tuti kézzel piszkálta tovább, pl. az ukuu-val.
Tipp: Nem Cinamon-t használtok, és más ablakkezelőkhöz tartozó frissítéskezelőkben nem lehet a kernelfrissítést korlátozni. -
-
-
-
-
A Cinamon qt alapú? Szoftverkezelőbe beírtam, hogy virtualbox, és első találat a QT alapú user interface. Logikusan következne, hogy van gtk alapú is, de azt nem ajánlja fel. Biztos jól van ez így?
-
Pedig a warez nem vicces. És nem írom le hogy miért, senki nem szereti ha ítélkeznek felette.
-
válasz
#63718632 #11460 üzenetére
A dd nem túl praktikus, mert
- a fájl mérete a merevlemez méretével lesz azonos, függetlenül attól hogy adott esetben félig sincs megtöltve.
- nem tudod inkrementálisan frissíteni (csak a változásokat lementeni), ami mik-pak megvanWindows alatt mivel csatolod fel a lemezképet?
-
-
válasz
ubyegon2 #11364 üzenetére
Mivel ez a cég eleve linuxhoz összeválogatott HW kompenensekkel dolgozik, meglepő lenne, hogy kell hozzá egy non-free csomag. Persze nem kizárt, ugyanakkor itt azt írják hogy az Atheros teljesen ingyenes, és már a kernel része, ahogy itt is erről van szó. Amíg nem tudjuk a chip pontos modellszámát nem tudjuk eldönteni, hogy kinek van igaza.
-
válasz
ubyegon2 #11364 üzenetére
Igen, de ha nem 4GB-al kérem hanem 8-al, és nem 128GB SSD vanbenne hanem 256, máris 689€ vagyis itt vagyok ahol a HP mini PC-vel, és még a postaköltséget sem! Ugyanis "Shipping within Europe (and outside Spain)Shipping with insurance. Time: 1 to 2 weeks (Cost: 65,00 €)" Vagyis csak a postaköltsége 21k!!! Viszont ilyen gépe tuti nem sok embernek van az országban
CsengődiGeri
Szerint az nem a Win boot menüje, hanem az UEFI-é -
-
válasz
ubyegon2 #11357 üzenetére
non-free driverek például nincsenek
Na, na, na... Azért ez nem állja meg a helyét. Elég csak bepippantani, vagy szerkeszteni az /etc/apt/sources.list fájlt, és a megfelelő sor végére hozzábiggyeszteni, hogy non-free.
Plusz léteznek gyárilag non-free-vel települő verziók. -
-
Próbáltam több pendrive-ról, és több meghajtóra is.
Akkor csak az alaplap marad mint közös többszörös. Van másik számítógéped, és azon egy kis üres hely? Csak egy próba erejéig, hogy az adott pendrive-ról másik gépre simán felmegy-e. Ill. most nincs kéznél egy telepítő pendrive, de rémlik, hogy van rajta egy telepítő médiateszt menüpont, azt is lefuttathatnád.
Esetleg próbáld ki másik adat/és tápkábellel csatlakoztatni a merevlemezt/SSD-t. -
Az ilyen kérdések megválaszolására született a látóasszony topik. Miért nem írod le hogy
- A letöltött image fájlt ellenőrízted? [link]
- Mivel milyen módon írtad ki? (rufus(BIOS/UEFI mód), dd,...)
- Milyen gépre akarod telepíteni? (új vagy hasznát, előtte stabilan futott rajt valami?)
- A telepítés melyik pontján írja ki hogy i/o hiba?
- Csak ennyit üzen hogy i/o hiba, vagy bővebb lére ereszti, netán hibakód is van hozzá?
- Másik médiára kiírva is próbáltad már? -
válasz
SwissAirplan #11314 üzenetére
Ok okozati összefüggés. Ha beteszed a konfig fájlba azt a két sort, elmented, majd újraindítod a vsftpd szervízt, máris elkezd naplózni abba a fájlba. Aztán ha rájöttél mi a gond, kiveszed ezt a két bejegyzést, hogy felesleges ne naplózzon.
A könyvtár jogosultságait megnézted? Ki a tulajdonosa, milyen jogokkal bír?
Azt is írtad, hogy a linux userrel simán beenged, és működik az írás. Nem lenne egyszerűbb, ha készítesz egy webcam user-t, és a programjával a home mappájába tolod fel a képeket?
-
válasz
SwissAirplan #11310 üzenetére
Újratelepítés nem segít, nem azért nem működik, hanem valami még el van konfigolva. Pl. annak az /srv/ftp könyvtárnak mik a jogosultságai?
A részletesebb naplózást be kell kapcsolni:
xferlog_std_format=YES
log_ftp_protocol=YESA /var/log/vsftpd.log mellet lesz egy /var/log/xferlog is.
-
válasz
SwissAirplan #11307 üzenetére
És miután elmentetted, megvolt az újraindítás?
-
válasz
SwissAirplan #11305 üzenetére
Szerintem az /srv/ftp lesz az. Készíts bele egy teszt könyvtárat fájlkezelővel, és nézd meg, hogy megjelenik-e ftp-n kapcsolódva.
A konfig fájlt legközelebb ne ide, hanem valami online szövegmegosztóba tedd fel. Amúgy meg
# Uncomment this to enable any form of FTP write command.
#write_enable=YES
Nincs engedélyezve az írás. Vedd ki előle a # jelet, mentsd el és indítsd újra a vsftpd-t (vagy az egész gépet) -
válasz
SwissAirplan #11303 üzenetére
Nem azért ellenkezik az ftp mert hibás, hanem mert valamiért tls-es titkosítással akar kapcsolatot létrehozni, de amúgy simán beenged ahogy a következő kép is mutatja. És visszaérkeztünk oda, hogy a konfigot jól állítottad be write_enable=YES? A vsftpd napló mit ír miért nem engedte a könyvtár létrehozását?
Létezik a /var/ftp/ könyvtár(lehet mint alatt máshol van)? A jogosultságai rendben vannak? Ugyanakkor a anon_root=/srv/ftp paraméterrel a konfig fájlban át is rakhatod máshova az anonymous felhasználó "gyökér"könyvtárát. -
válasz
SwissAirplan #11301 üzenetére
Első körben ne ezzel a WEB-es felülettel próbáld, hanem egy igazi ftp programmal. Már csak azért is mert az kiírja mi miért nem sikerült. (Plusz a vsftpd naploit is átnézheted, hogy minden oké-e, vagy hogy ő miért nem engedett be valakit.
Nincs "felhasználói lista". A linux-on létrehozott felhasználókat engedi be. Azzal a listával csak azt tudod szabályozni, hogy melyik linux user-t engedje be/vagy ne.
-
válasz
SwissAirplan #11296 üzenetére
nem állitok be semmi "juzert" akkor a kamera hogy éri el a szervert?
Az attól függ hogyan konfigoltad. Ha a konfigodban engedélyezve van az anonymous elérés, akkor nem kell user pass, ill. bármit elfogad. De be lehet állítani úgy is, hogy a helyi felhasználókat engedje csak be. Ekkor kell a hozzájuk tartozó user/pass páros.Nem, a 21-es porton kell kapcsolódni hozzá. A 20-as portra is szükség van az aktív kapcsolat felépítéséhez, de a kapcsolódás a 21-es portra történik. Ez csak azt biztosítja, hogy ne csak passive, hanem active kapcsolat is felépülhessen a kliens és a szerver között. Ez az a bizonyos "ftp mode", hogy hogyan próbáljon kapcsolódni.
A link inkább a konfigurálására példa, és Fedora alatt született. Ettől föggetlenül a konfig fájl opciói ugyanazok.
Ugye sudo-val próbáltad szerkeszteni? -
-
válasz
SwissAirplan #11259 üzenetére
-
-
-
-
-
-
-
Jaa.....
Az sb1-et ne bántsd, az a Windows-hoz tartozó boot partíció.
A telepítőben válaszd a manuális partcionálást
- Az sdb4 legyen a / és pipáld be hogy formázza is le.
- Az sda6 legyen a /home és ne formázza le. Így megmarad a home partíciód, és rajta minden beállításod, fájlod. Ha tiszta lappal akarsz indulni, akkor ezt is jelöld be formázásra.
- Ott allul meg az sdb-t jelöld ki hogy oda tegye a GRUB-ot.
Ezután le kellene cserélje az sdb MBR-jét a sajátjára, és a GRUB menübe bele kellene kerülne aW10-nek is.Ha mégsem akkor a
grub-install /dev/sdb --boot-directory=/dev/sdb4/boot
a jó parancs, de a profibb kollégák majd kijavítanak, ha tévednék. -
-
-
válasz
#10034944 #11194 üzenetére
Hol írja hogy 2x volt csatolva? Szerintem csak félreértetted. Az sda2 egy "kiterjesztett partíció". A kiterjesztett partíció egy olyan elsődleges partíció, amely nem fájlrendszert, hanem egy második partíciós táblát tartalmaz
A kiterjesztett partíción belül van létrehozva az sda5 partíció, ami NTFS-re van formázva. Csak az sda5-öt tudod/tudja felcsatolni, mivel az sda2nek nincs is fájlrendszere.nOvOp
A /home mappához nem szükséges külön partíciót létrehozni, az lehet magán a / fájlrendszeren belül is. Nem zavar be, mivel azt a pendrive-ra telepíted. Ha a boot menüben nem választod ki az USB eszközt, nem is fog tudni róla a Windows. Esetleg panaszkodni fog, hogy nincs rajta fájlrendszer, és leakarja formázni.
Ugyanakkor a pendrive (belső felépítésétől függően) nem fogja szeretni, hogy állandóan írkálni fognak rá. -
-
válasz
#10034944 #11189 üzenetére
A fordító csapat iszik eleget? Megnéztem ki készítette, és már mindent értek
Akinek kedve van az küzdjön meg vele....
A pillanatképek bármely Linux fájltrendszerrel rendelkező fájlrendszerre elmenthetők.
Azon túl, hogy van benne egy felesleges t, milyen fájlrendszernek a fájlrendszere?
A pillanatképek bármely ext3, vagy ext4 típusú fájlrendszerre elmenthetők. (Akik btrfs-t, ZFS-t,... használ az úgy is tudja, a kezdőknek meg egyértelmű lesz, hogy ext4-re kell formázni, és nem lesz baj)
De a következő mondat ragzása sem piskóta:
A pillanatképen nem rendszerlemezre, vagy külső lemezre történő mentésével a pillanatképek visszaállíthatók akkor is, ha a rendszerlemez meghibásodik, vagy formázva lett. -
Ha nem UEFI módban telepíted a Windows, ugyanide jutunk vissza. Elötte próbáld meg a live rendszert a telepítés után, és a
grub-install /dev/sdb --boot-directory=/ahova/felcsatolta/a/root/partíciót/boot
paranccsal te magad telepítsd a bootmanager-t. Óvatosan mert ezzel a Windows rendszerbetöltőt felülírod! -
-
-
-
válasz
petakpa1 #11112 üzenetére
Ilyen régi és kevés RAM-al szerelt gépekre inkább valami light-os rendszert próbálj ki. lubuntu, vagy xubuntu jobb választás lenne, ill. még az mx linux-nak sincs nagy gépigénye, nem beszélve a rengeteg puppy variánsról.
Első körben mindenképpen pendrive-ra/lemezre kiírva próbáld ki őket. Felismer-e minden HW elemet, neked is tetszik a felület, a kezelhetőség stb. Ha megvan a kiválasztott, csak ezután állj neki a telepítésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged