Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem voltak kétségeim, de kockázatmentesen engedtem rá a régebbi SSD-n lévő 22-re, igazából azt szerettem volna reprodukálni, amit ezer éve Debianon sikerült, hogy konzolosan hozom vissza az életbe, de egy fia parancs nem sok, annyi nem ugrott be. Anno meg egyetlen desktopom volt, simán ment fejből. Ez a fene nagy elkényelmesedés...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy ja, PPA-ból felrakni friss Cinnamont... mondjuk igen meglepődtem volna, ha sikerül.
Anno a Debian Cinnamon frissítés az repoból ment nyilván, azt hiszem experimental volt az. Reboot után jól le is hervadt a vigyor a képemről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anno a Debian Cinnamon frissítés az repoból ment nyilván, azt hiszem experimental volt az. Reboot után jól le is hervadt a vigyor a képemről.