- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nem voltak kétségeim, de kockázatmentesen engedtem rá a régebbi SSD-n lévő 22-re, igazából azt szerettem volna reprodukálni, amit ezer éve Debianon sikerült, hogy konzolosan hozom vissza az életbe, de egy fia parancs nem sok, annyi nem ugrott be. Anno meg egyetlen desktopom volt, simán ment fejből. Ez a fene nagy elkényelmesedés...
Amúgy ja, PPA-ból felrakni friss Cinnamont... mondjuk igen meglepődtem volna, ha sikerül.
Anno a Debian Cinnamon frissítés az repoból ment nyilván, azt hiszem experimental volt az. Reboot után jól le is hervadt a vigyor a képemről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest