- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh az év végi hajtáspajtásban kicsit kevesebb idő jutott az építésre, de azért sikerült sort kerítenem egy rég várt készlet kirakására, ez lenne a [76393]
Építésre nekem bejött, pedig a fej vagyis inkább a haj kivételével kb ugyanazt kellett megépíteni 2x. Ötletes megoldások voltak benne, a karok és lábak ugyanúgy mozognak, mint egy minifignél.
Miután kész lett lányom szobájában raktuk ki őket /nagy HP rajongó/, tök jól mutatnak. Rájuk nézve az jutott eszembe, hogy én speciel szívesen látnék más brandből is ilyen figurákat /SW, Marvel sőt akár közèpkori lovag, black falcon, forestman/. HP oldalról nálam még várat magára Fawkes összerakása illetve szintén kiállítási célból szeretném beszerezni a Collectors Edition-t is jóárasítva, láttam élőben és az is patika kinézetű.
Végére még egy kép a végeredményről
Mauzes: szivárvány ide vagy oda nekem is bejön, ki is van állítva itthon.. -
Throme
veterán
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Ciccuka #59592 üzenetére
Asszony is odavolt érte. Szép színes figurák. Aztán vettem egy fehér lovat, egy indiana jones ostort, egy puskát, egy cilindert, a lóra ültettem a fehér figurát, a barnát meg ráraktam egy zöld plate-re pár popcorn elemmel...
Mondjuk nálunk a meseország mindenkié mesekönyv is megvan, semmi káros nincsen abban sem.
Más: a top20 black friday játék mind lego volt: [link]
-
Ciccuka
veterán
Ez de elcseszett egy szett.
-
sb
veterán
válasz
balint82 #59585 üzenetére
És abból három kódot is be lehet majd váltani egyszerre.
@HUN_Sector
Vicc akart lenni. A kínálattal nincs gond most sem, sőt, egyre szélesebb. A jövő évet szerintem az határozza majd meg, hogy hol landol a recesszió. Mármint világ szinten, nálunk már kb. tudható sajnos. -
maross
nagyúr
válasz
Ciccuka #59583 üzenetére
Nem akarok halatlannak tunni, de tegnap delutan hasznosabb info lett volna, igy max egy adag rossz erzest linkeltel annak, aki pont ezt keresi.
mas: emag hosszunyak 25900 ismet raktaron. Van olyan moc, ami 2-3-4 ilyenbol epit egy nagyobbat? -
Throme
veterán
válasz
HUN_Sector #59580 üzenetére
"Ha nem szúrják el" a szetteket és az árazás is megfelelő lesz.....
Utóbbitól jobban tartom az elmúlt időszakot elnézve. -
gaga33
tag
Igen, a fehér kockák nyomós érvek, főként hogy az alkatrészeim lassan 15-17 hete keringenek Európa postáin a Lego szerint, biztosan ideérnek ne legyek türelmetlen... Mondtam Dénesnek, nem leszek türelemmel várok rendületlenül..........
Mire ideérnek a fehér elemek, átugorva a tavaszt a zöld lombokat, rendelhetem a sárgákat......
Mondjuk jövőre is lesz tél és nem januárra gondolok, jó lesz az a köv. év Decemberébe is, mint a még mindig vissza nem kapott pénz is....
-
sb
veterán
Elméleti kérdések:
0. Wolt-on lehet valahogy keresni a képként kirakott remek listában?
1. Ha jól látom a Wolt-os árakat akkor a BF extrakedvezményes árak helyett a "normál" árak vannak kirakva (a BF listából). Ezek szerint nem kamu, hogy több készletnél is alapból nyomottabb árak vannak, nem S@H szintűek ahogy lenni szokott.
De ha így van, akkor mi történik, ha besétál valaki és azt mondja, hogy a Hotel BF-es durvánkedvezményes 69.5k ára helyett ő nem él a kedvezménnyel, megvenné inkább normál áron 70.5k-ért.... plusz kapcsolat kártya.
-
sb
veterán
válasz
timar88 #59563 üzenetére
Csak szólok, hogy ironizáltam.
Épp arra céloztam, hogy nem 20-30-50% kedvezményt adott a Lego azzal, hogy nagy kegyesen 4500Ft-ot odadobott a tagoknak.Mert nem 7000-ért rendelnek, sőt, még azt se gondolom amit írtál, hogy 17-ért rendelne a többség aki itt értelmezhető VIP pontokat szokott gyűjteni...
Szóval igen, én is arra céloztam, hogy a vélhetően jóval magasabb - hasamra ütök - átlag 40-50k-s (de lehet, hogy van az 60-100 is ünnepek előtt...) rendelések meg a 150-250k-s készletek időszakában a 4500Ft kedvezmény egy vicc.
Az, hogy elfogyott pedig még annak is a megcsúfolása.A VIP készletek is hasonlóan nagyvonalúak.
De hát ők csak pótolni akarták a korábbi szegényes készletet amikor alig jutott mindenkinek...
(Egyébként ebben van valami, ez csak fél irónia. Persze az übergáz, hogy korábban exkluzív meg limitált volt és elfogyott gyorsan. Ettől gond, egyébként nem lenne rossz kezdeményezés. Innen látszik, hogy ez tisztán marketing "limitálás", amíg és ahogy nekik jó, a többi le van sz*rva.
És itt, most levédetem a válságvédő ötletem is: Ha nagyon beszakadna jövőre a forgalom akkor is 100%-os megoldásuk van: hirtelen megjelenik a legújabb modular, Eiffel-torony után az Empire State Building, és a csocsóhoz egy új "csapat"... pár darab kecskével.Ennyi, profit megvédve. Ha nagyon nagy a gáz akkor lila űrhajós fog lovagolni a kecskén, körbe a monorail sínpályán.)
-
czanga
őstag
Részemről pláne azért szép, mert ha a pontjaim már jóváírták volna a törölt rendelésem után, akkor esetleg még lett volna esélyem rendelni ha akarok, ezeket felhasználva, de oh wait.. törölni 5 percen belül tudtak, emailt írva is, de válaszolni már nem ment. Így természetesen a lehetőségről is lecsúsztam.. A náluk ragadt pénzem után meg futhatok.
Tényleg pitiáner az egész.
-
joe-ker
senior tag
válasz
magickonfig #59551 üzenetére
Tegnap reggel még engedte a 4db 150/1500-as Vip kódot.
-
HUN_Sector
őstag
Az lenne a legjobb, ha a 40567 gwp-t (forestman hideout) felraknál 8990-ért a webshopba. Másnap már fel is adhatnák az 50 darabot amit rendelnék
-
timar88
tag
Teljesen mindegy mire verték el, mert a szállítás csak 17 felett ingyenes. Hiába választ 6 ezerért bármit, plusz még hozzá mondjuk a kalózos gwp-t, 2000 lenne a szállítás, így valószínűleg a legtöbben 17 felett vásárolnak. Ez egyszerű szarrágás a legotól, pont úgy, mint hogy ezer éves olyan gwp-k jöttek elő, amik az akciós napon hamar "elfogytak".
-
zsistvan
tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék egy 42100 Liebherr R 9800 készletet venni.
Sajnos úgy tűnik egy kicsit későn ébredtem, és már nem nagyon találok megfizethető a közelben. ( Budapest)
Idáig nem tetszett, de most itt több hozzászólást elolvasva - és pár videót megnézve- megváltozott a véleményem. Remélem még időben
Abban a reményben írok ide, hogy hátha van valakinek egy eladó belőle.Előre is köszönöm.
-
sb
veterán
Az egész 4db-os negyedárú kedvezmény ugye +4500Ft ajándékot jelentett a normál ügymenethez képest.
Gondolom ezt mindenki 7000-es készletekre verte el utána, nem a toronyra/expresszre, így tarthatatlan volt, hogy a teljes profitot elvigye.
@magickonfig
1db ot engedet csak berakni a rendeléskor...Ez király. Én is így váltottam be... már az 1db rendelést sem tudom mire adjam le.
Persze nem lenne gond a 90k-s limit sem, össze tudnék 2-3 adagot is dobálni ha a gwp-kkel még kedvező árra is jönne ki pár cucc, de őszintén: elment már az összes kedvem ettől az egésztől.Van még kb. 10k körüli alkatrész ami kellene és itt olcsóbb/ill. ekkora tételhez észrevehető a +4500 amit nagy kegyesen adtak. Azon kívül meg kb. amit timar88 linkelt: vmi apróságból egy második kör ha nem lesz értelmes akármi 1-1.5 hónapon belül és ennyi. A többit meg kenjék a hajukra a sok "akciós" készlettel.
Ha meg mégis kedvem támadna többet költeni akkor most a Store/kocka-s 1db gwp-s, kisebb limites verzió is hasonlóan jónak tűnik, mérhetően kevesebb sz*rakodással.
Aztán ez tart majd januárig amikor megjelenik az új modular (ha jól emlékszem), mellé beteszik a 4. ridert meg +1-2gwp-t és mindenki rohan a S@H-ra...
szerk: Egyébként az egyik hírlevélben volt egy 1M pontos regisztrációs játék de semmi hasonló nem jön elő a linken, meg máshol sem a VIP részen. Ez miez, kéne látni?
-
proci985
MODERÁTOR
(31313 user itt)
31313nal egyebkent van fullos embedded java tamogatas is.
a vizualis programozas resze szerintem szuper: nekunk kb 2 ora volt nullarol osszerakni a nativ IDEt a lanctalpas robottal, majd nemi haxxolas utan elerni, hogy a nyomasszenzort es a motorokat hasznalva tudjon korbemenni a szobaban. minimalis logikaval, de kb egy 1st gen robotporszivo se volt ennel nagyon okosabb.
ahogy neztem standard API van, szoval ha a lego termektamogatas meg is szunne, pl githubon nagyon ugy nez ki van eleg cucc. szoval sw dev / mernok hatterrel nem aggodnek.
munkatars a 12 eves lanyaval egyebkent egyik tavaszi szunetben otthon egesz sokaig jutott, igaz munkatarsnak ott volt 20+ ev tapasztalata elosztott / IoT rendszerekkel
.
a sajat appja a 31313nak kvazi hasznalhatatlan volt, kb fel sec volt a roundabout time mire atment egy utasitas. nem voltam benne biztos, hogy az app volt ennyire szornyu (kb 2017 korul), vagy a 31313 network stack volt ennyire kritikan aluli, de en az elsore tippeltem.
---
eredetileg magamnak IoT testbednek vettem, aztan ugy voltam vele, hogy a Lego lehet jobb, ha megmarad nekem fizikai cuccnak ahol egy build errornal nem kell dependencyket vadaszni
-
sb
veterán
válasz
DeFranco #59548 üzenetére
Igen, ez kimaradt pedig írni akartam. Túl sok minden volt...
Mi tablettel használtuk, nekem a blokk alapú rész (de igazából bármi) elég nehézkesnek tűnik telefonról.Eszköz-kompatibilitás szinten is volt némi rossz tapasztalatom, ha jól emlékszem a PU app ment kb. mindennel, a Boost appnál voltak gondok: leállt, töltési képernyőn nem ment túl, lassú volt. Most egy amazonos Fire HD-n használjuk ami nem egy csúcs tablet, ezen gond nélkül és gyorsan fut.
A programozásnál akkor a Boost rész ami kötöttebb, a gyári modellekre koncentrál akkor valószínűleg inkább érdekes lesz nálatok mint hosszabb életű.
Igazából így, hogy nálunk is megelőzte a szabadabb programozás az irányított tanulást, itt sem volt hosszú életű a Boost rész. Annyit azért hozzátett, hogy ezekkel is jól el lehetett szórakozni, kevesebb ráfordított idővel. Plusz a gyári modellek azért szórakoztatóak.
Bár asszem mindegyik még így sem épült meg, gitárból csak a felet láttam emlékeim szerint ami működött de még hiányzott róla ez-az.
Nagyobb részben meg megy a PU+SBrick. Pybrics-et még nem próbáltunk pedig már nyaggatott az fw frissítéssel és később talán a legjobb cuccnak tűnik, a Scratch próbaképp már megvolt.Ja és a gyári fw frissítést írtad még, az abszolút egyszerű. Fel is dobja emlékeim szerint PU-ban de talán vmi hosszan nyomásra is lehet force-olni aztán meg kb. magától lefut.
Ez is úgy működött, hogy vmi problémánál gondoltam ráfrissítünk de én nem tudtam hirtelen hogy kell ha nem ajánlja fel... a gyerek meg megmondta. -
Crus
őstag
Mindig amikor azt írjátok, hogy s@h, csak át kell pörgetni... ez a fiatalság, a kisimult ráncok és a nyugalom forrása.
-
balint82
senior tag
válasz
magickonfig #59551 üzenetére
Ez elég régóta így van, ráadásul ebben teljesen hajthatatlanok. Gyakorlatilag ezekkel is ösztönözni akarnak, hogy sokszor vásárolj...
Ráadásul ismét felköptek és aláálltak azzal, hogy hónapok, évek (?) óta kifutott vip ajándékokat hirdettek pontokért,"féláron".... (fényképezőgép, Mustang kulcstartó stb). -
Throme
veterán
válasz
szombatitomi #59543 üzenetére
Ennyire nem fogynak a BF cuccok, hogy ezt a kis kedvezményt (ösztönzést) is el kellett venni
??!!
nincs kedvezmény, nincs vásárlás....
Nálam így a vásárlási kedv fogyott el... -
magickonfig
tag
válasz
szombatitomi #59543 üzenetére
hupsz Legoék ismét bizonyítottak
egyébként sikerült kiszurniuk velem is. Hiába váltottam be 2db promóciós kódot 1 kulcstartó és 1db fényképezőre. 1db ot engedet csak berakni a rendeléskor...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest