Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14133) Atapi válasza Atapi (#14125) üzenetére


Atapi
senior tag

Annyit rosszul írtam, hogy nem jövedelem, hanem jóváírás vállalás volt nálam, vagyis a számlára érkező pénznek nem feltétlenül kell jövedelemnek lennie, illetve több részletben is érkezhet, viszont a bankon belüli, számlák közötti átvezetés nem számít ebbe bele.

@ (#14128) kalifa777: én közvetítőn keresztül intéztem a hitelt, ami lassította a folyamatot, illetve elakadt egy helyen a kommunikáció, ami miatt gyakorlatilag volt kb 2-3hét, amikor nem történt semmi, hiánypótlásra várt a bank, csak mi erről nem tudtunk, szóval ha nem történik semmi, érdemes érdeklődni. Így kb szept. végén adtam be a papírokat, november közepén volt meg a pozitív bírálat, dec közepén folyósítás. Nem árt egy jó ügyvéd, aki a földhivatalt intézi, mert sok mindent kell beadni, mindent érkeztetve fogad csak el a bank, illetve a lakásbiztosításra is figyelj, mert nálunk a végén amiatt húzódott kicsit a folyósítás, érdemes jó előre megkötni.
A helyzetedet most szerintem az rontja leginkább, hogy év végén megállt az élet. Nálam az értékbecslés pl 1héten belül megvolt...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.