Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22231) King Unique válasza Tin (#22227) üzenetére


King Unique
titán

Arról a téma topikjában is volt szó, hogy a wdidle3.exe segédprogram USB-s meghajtóknál nem használható. Ha nálad állítólag azoknál is működött, akkor az elég érdekes. A WD egyes külső merevlemezeihez elérhető volt korábban a WDIdleDisable Tool, de az hivatalosan már megszűnt.

Az előző válasz lényege az volt, hogy külső merevlemezeknél is lehet értelme a fejparkolás átállításának, vagy külső programmal történő tiltásának, mérséklésének. De csak szükség esetén érdemes piszkálni, ellenkező esetben viszont nem. Illetve ha eleve csak ritkán van használva a külső HDD, akkor pedig nyilván megint nem szükséges.

Annyiért és ingyenes szállítással tényleg elég jó vétel volt, a hazai boltokban az árgép találatai alapján jelenleg átlagosan több mint egy 10-essel drágább csak maga a termék. Ami viszont kontra lehet az ilyen külföldi rendelésnél, az pl. a kiszállítás és a garancia intézése. De ha megfelelően szállítják és csomagolják, akkor normál esetben nem szokott gond lenni amiatt. Ha pedig már lejárt az eladónál a reklamálási idő / lehetőség a cseréje, akkor szükség esetén elvileg akár a gyártóval is fel lehet venni a kapcsolatot és megpróbálni egy RMA-t (példa).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.