Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8941) maj-viktor válasza vegyszer (#8930) üzenetére


maj-viktor
őstag

Hát múltkor kb,3 hete egy mobil rendelést indítottam el... vártam türelmesen, de a 7.nap után elszakadt a cérna és írtam rájuk chat-en, hogy mivan... türelmemet kérték, mondom OK, előreláthatólag mennyi idő!? aszondja még 1 hét... mondom kössz akkor máshonnan megveszem kérek full refund-ot! El is indították és rá 2napra visszakerült a kártyámra... csak így elbasztak nekem 7+2 napot... így máshonnan megrendeltem úgyanazt a telót!

Viszon most újra nekivágtam magam dx-nek egy tablet ügyébe (ismerős nézte ki a paramétereket, jóáron van és csak itt találtam, amiket ismerek shopok közül) így ez is szintén megrendelve.. 7nap után semmi rájuk írok mondom mivan, szintén írják hogy 3-7 nap... mondom ok, most kivárom, azt láss csodát 3.napon már más a státusza, nem "PaymentConfirmed", hanem "Prepare Shipment" így remélhetőleg mostmár tényleg csak pár nap és elindul a csomag...

De akkoris máshol 2nap alatt feldolgozzák (geekbuying), itt meg 10nap után se... Szerintem bereklámozták az oldalt (én folyton a reklámjukba bukkanok) és kevés emberük van így csúszik minden! Régen bezzeg mondom itt is 2-3 nap alatt még a bonyolultabb (értsd. több tételből álló csomagot) is feldolgozták / postázták!

(#8939) RVR400
Azért 10$-nál ne légy már ennyire ideges... Esetleg 100$-tól ott már akár 800 Ft is lehet a különbség!

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.