Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Geekbuying mennyire ajánlott hely?Giftként küldi?
Onnan sose rendeltem még.Aki rendelt már megoszthatná.
Köszönöm szépenüdv
-
devGyuri
csendes tag
Geekbuying nekem kínai postával küldi, nemtom miért. Védőfólia Lenovo A660-ra, a termékoldalon nagybetűvel "In Stock", alatta kisebb betűkkel, hogy "3-7 calendar days from ordering". Rendelés + PayPal után 1 nappal shipped status meg RB...CN tracking number megjelent a rendeléseim menüpontban, de napokig ismeretlen mind ChinaPost, mind 17track számára. Majd rendelés után 7 nappal megjelenik mindkét nyomkövető oldalon, illetve ugyanekkor érkezik az email Geekbuyingtól, hogy feladták. Érdekes egybeesés ...
Tanulság: az orders menüpontban a shipping date nem jelent semmit.
-
maj-viktor
őstag
válasz
matrody #8677 üzenetére
Mindenképpen megéri! Én még +10$ is fizetnék szerintem!
Van annyival jobb, mint a SG Post, min a CN Post!(#8678) tsrt
Szintén ilyen info-m van az én TN-emre is...(#8684) crgriseus7
Felesleges dolog, asszem talán angolul írva is van, hogy ha nem tudod miez, akkor ne kérd. (amúgy meg elvileg arra jó, ha valakinek közvetíted a csomagot, akkor nincs nyoma, hogy a geekbuyingtól van - nincs rajta a logójuk)
Bár elvileg asszem olyat is ír, hogy a dropship-eset 1nap alatt feldolgozzák, míg a nem dropshipeset 2nap alatt... De szerintem ne kérd - de kérheted is! (sajnos nincs tapasztalatom vele mi a különbség)(#8688) crgriseus7
Saját és itt leírt tapasztalatok alapján én innen rendelnék SG vagy HK post-tal:
1. geekbuying
2. minideal -
fuze
őstag
válasz
CoolBoy323 #8687 üzenetére
Itt olvastam a fórumban, hogy a geekbuying nagyon gyors és megbízható. SGpost-al küldenek. Minidealtől nem merek rendelni a claim miatt, tmallboxnál meg Justinka
.
-
RVR400
veterán
Ez elméletileg annyit jelent, hogy közvetlenül a gyártótól vagy nagykertől kapod meg a terméket, nem pedig tőlük. A kiskereskedőnek könnyebb ez, mivel így nem az aktuális készlettel dolgozik, hanem a ő csak közvetít a nagyker vagy gyártó és a vásárló között. Hogy a valóságban ez hogyan működik náluk, azt szerintem csak ők tudják.
-
fuze
őstag
Geekbuyingról rendelek egy jiayu G3S-t. Van itt egy olyan, hogy Add drop shipping service. Ez micsoda? Érdemes hozzáadni? Mikor kiválasztom zárójelben írja: We will remove GeekBuyIng logo from package.
Ez miért jó?
Kuponja van valakinek?
-
lexter00
őstag
jövőhéten még nem de a következő héten már megkapod,ne izgulj jól haladsz nagyon is jól már él a TN-ed más boltok még ülnének rajta egy darabig.
lipike008 : Ott már bibi van kérdezz rá hogy mi van a csomagoddal.Ugye nem Minideal?
matrody :Most nagyon jó a Sing Post máshonnan nem tudod rendelni hogy ingyenes legyen?
-
tsrt
csendes tag
válasz
instantwater #8658 üzenetére
Sziasztok!
Csütörtöki rendelésem (minideal) ma reggeli státusza a Singpost oldalán: INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Haladunk? -
matrody
csendes tag
Üdv!
Szerintetek megéri plusz 4 dollárt fizetni singpostért, vagy maradhat a china post? Mostanában nagyon lassú nekem a china post. Mennyivel gyorsabb a singpost, ha egyáltalán gyorsabb? Az előző sg-postos rendelésem 10 nap alatt a megérekezett a fizetéstől számítva, csak mázlim volt vagy ez általános?
Köszönöm -
kgymac
őstag
válasz
megint én #7538 üzenetére
Feladtad a küzdelmet vagy Napocska visszautalta a pénzt? Nekem eddig az egyetlen pozitív tapasztalat a tmallal, hogy fake TN esetén néhány órás levelezés után azonnal refundolta a pénzem (igaz paypal-lal fizettem). Nálam most a tmall nagyjából a "nagyon nem ajánlott" kategóriába került,pedig egész jó fejegységeik vannak 350 usd alatt.
-
Palomar
csendes tag
sziasztok,
track17 CN-es számra ezt írja:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:11060 Millisecond
2013.08.05 23:35, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.04 23:34, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.03 09:42, Item information : Küldemény felvéve / Item accepted
Origin Country - China:Tracking Consuming:624 Millisecond
2013-08-07, reserved, Beijing, Hungary
2013-08-07, transport journey ends, Frankfurt, Hungary
2013-08-04, exports total package interoperability seal to open, Beijing International, Hungary
2013-08-04, exports total package straight seal, sealing Beijing International, Hungary
2013-08-03, acceptance office acceptance, acceptance Beijing International Mail Centre, HungaryEbből a transport journey ends, Frankfurt, Hungary, és az azt követő reserved, Beijing, Hungary
miként értelmezhető?Továbbá ha 08.01. megkapott CN-es tracking numberre track17 és 183.com.cn még mindig nem ad infót, akkor jól gondolom hogy Cseng még fel sem adta? Már írtam delikvensnek kétszer, állítja hogy feladta, csak
a posta rendszere nem frissül elég gyorsan... -
RVR400
veterán
Mázlista.
2013.07.31 23:33, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.30 23:31, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.26 07:59, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedAzóta semmi hír a cuccról.
Ráadásul ma munkaszüneti nap volt??
2013.08.08 09:36, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
-
BITBOYS
addikt
Alin addig cseteltünk egy csajszival, hogy majdnem összejöttünk
Mo-n szeretne terjeszkedni és segítenem kellene az alapításban..
Mik vannak -
Isti22
csendes tag
Elég gyors lett ez a Kínából rendelt DE ragszámos csomag küldése, ma már ez fogadott :
2013.08.02
03:48Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.08.02
11:39Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.08.05
14:51Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.06
08:45Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.09
10:50Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
426os
őstag
Geekbuying-nál szoktak hétvégén dolgozni, érdemes megrendelnem most a telefont (legalább eljutnak a feldolgozásig), vagy bőven ráérek vasárnap rendelni, hogy jövőhéten foglalkozzanak vele?
Szerk: Mindegy. Akármire szánom rá magam, hogy akkor most megrendelem hirtelen mindegyik elfogy (most épp Lenovo p700i). Nem hiszem el.
-
kgymac
őstag
válasz
maj-viktor #8659 üzenetére
Én a tmall-tól néhány óra múlva kaptam TN-t. Persze, 10 nap után sem élt. Rákérdeztem Napocskánál, a válasz elég meglepő volt még tőle is: visszajött a vámtól
, szerinte ez újabban elég gyakori. Amit rendeltem (w8/1/16), persze nem tudja újra feladni
De esetleg küldhet helyette egy w8/1/4-et vagy w8/1/8-at néhány nap múlva... A refund szerencsére hamarabb volt, mint a TN. +3 munkanap, míg a kártyámra visszakerült a zsé. Az már külön történet, hogy a paypal kártya reg 400 huf-ja azonnal, míg 213 usd 3 nap.A citi éjjel-nappal dolgozik.
minis csomagok:
HK: 12 nap (az espeedpost-on még a címzettet is lehet ellenőrizni, így szvsz jobb mint az SG. Kamu TN-t hamarabb ki lehet szúrni), 2013.07.02 éjszakai rendelés, 07.03-i feladás, 07.15-i átvétel.
SG: 11 nap, 2013.07.16-i éjszakai rendelés, 07.19-től látszódott, 07.29-i kézbesítés.banggood:
CN, trackinges: 15 nap, csak 4-5 nap múlva látszódott először. Egy még most is jön, úgy 08.20
CN, tracking nélküli (w100 fólia, itt én voltam a balfék, mert nem sikerült kattintani a tracking-es csomagra): 8 nap.
mymemory:
08.01-i rendelés, std vonalkódos, tn nélküli mail, bubis zacsiban. 08.02-i feladás, 08.07-i érkezés, postaládában. Plusz meg kéne dicsérnem a postást, mert ennél visszahajtotta a fedelet, míg más leveleknél erre nem fordított gondot.... -
csoki98
tag
Ha videókártyát vagy processzort szeretnék rendelni az amazon(pont)co(pont)uk oldalról akkor ott lesz valami + költség??Tudom hogy az EU-n belül nincs vám meg áfa de azért megkérdezem
-
maj-viktor
őstag
válasz
KurtCobain #8663 üzenetére
Sry-sry mindig keverem őket...
Akkor gyakorlatilag egyárba vannak +-5$(#8664) citkar
Azért is írtam előzőleg sorrendnek:Szal szerintem mobil / tablet esetén:
1. geekbuying
2. aliexpress (sok értékeléses eladó)
3. minidealAkkor én amondó vagyok, úgy mondom, hogy egy totál kezdőnek a geekbuying-ot javaslom-ajánlom...
De persze ezért van ez a fórum, hogy megvitassuk - megosszuk a tapasztalatainkat!
-
citkar
addikt
válasz
maj-viktor #8662 üzenetére
tévedsz:
A "minideal +4$ +4% paypal" nagy tévedés, ott amit kiírnak, az annyi és nem több.
Azonkívül elég hamar megkaptam az utóbbi két telefonom onnan, mindkettőt két héten belül hozta a postás. -
KurtCobain
őstag
válasz
maj-viktor #8662 üzenetére
Helyesbítés: 4$ + 4% az a Tmallbox, nem a Minideal.
-
maj-viktor
őstag
válasz
instantwater #8660 üzenetére
Őszintén!? Szerintem inkább megéri azt a plusz 1-2E Ft-ot, hogy pikk-pakk gyorsan csinálnak mindent..
Most pl 3 népszerű Lenovo modell árak:
Geek / Minideal / Tmall
Lenovo A660: 115$ / 115$ / 106$
Lenovo A820: 147$ / 150$ / 137$
Lenovo A830: 175$ / 185$ / 175$Cserébe geek viszont gyors
minideal +4$ +4% paypal
tmall meg kamuraktárkészletSzal számomra így is geek a nyerő +10$-k ellenére a max és akkor már megér nekem +2.300 Ft-ot, hogy flottul megy minden!
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
4-én rendeltem a minideal-nél, nem kellene már megjelenni az oldalukon a trackingnél valaminek?
-
Geekbuyingban egy dolog nem tetszik, hogy drágább mint a minideal.
Amúgy lehet, hogy majd kipróbálom tmall alternatívának mert kezd elegem lenni a napocskából -
maj-viktor
őstag
Egy kis pozitívum a pár napja említett rendeléseimhez:
geekbuying: ~2nap volt a feldolgozás és kaptam trackinget (persze még nem él), de ezek alapján nagyon korrektek és AJÁNLOM!
aliexpress-t szintén egy 10.000+ eladó ~3nap a feldolgozás tracking numbert kaptam (még nem él)viszont dx-et bár bánom, hogy újra bepróbáltam, 5nap és még semmi hír...
szal
GEEKBUYING <-- nagyon ajálnott
ALIEXPRESS (sok értékeléses) <--- ajánlott
DX <--- ha szeretsz várni sokat, csak akkor ajánlott én mostantól inkább elkerülöm (pedig "régen" ~féléve még jó volt)illetve most olvasva az elmúlt 1 hetet az itteni tapasztalatok alapján:
Minideal <--- ajánlott
Tmallbox <--- már nem annyiraSzal szerintem mobil / tablet esetén:
1. geekbuying
2. aliexpress (sok értékeléses eladó)
3. minideal4. DX / tmallbox (holtverseny, mivel a dx lassú, de a tmallbox meg kamuraktárral nyomja)
/szerk
ali-n csinálta megy kis hülyeséget, kaptam e-mailt, hogy blablabla feldolgozva a rendelés
csak én elvakultam csak annyit olvastam, hogy "Confirm Order..." az már nem olvastam el ami utána van, hogy "...Received" szóval nagyvidáman rákattintottam a linkre és megerősítettem...
"Confirm Order Received"
ugye confirm order = rendelés megerősítése
Confirm Order Received = rendelés megérkezett megerősítése
és azért nem mindegyLehet valamit tenni / visszavonni!?
Na mindegy, elvileg feladta / kaptam trackinget... 10.000+ értékelésesnél csak nem lesz gond és megkapom...
-
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Ha kaptam értesítést nyomonkövetési számmal a Minideal-tól és a Paypal-tól is, hogy a rendeléseimet továbbították, gyakorlatilag már "sínen vagyok"? -
Carvus
senior tag
sziasztok,
no megtörtént első kínai rendelésem: voltam olyan bátor, h DX-ről bevállaljam a rendelést. 58$ lett összesen, kíváncsi leszek átcsúszik-e a VÁM-on, és h mire ér kicsiny hazánkba...Carvus
-
lexter00
őstag
Korrektek akár csak a Geekbuying ott is meg mondják ha nincs raktáron,legalább is nekem nem kamuztak eddig.Ma rákérdeztem a mininél hogy nem lesz e olcsóbb a A830-as és azt írta hogy nem sőt emelni is fognak mert ők is drágábban kapják,na majd elválik hogy ebben kamuzott joyce vagy nem.
-
426os
őstag
válasz
kiralyroli #8653 üzenetére
Közben megtörtént, csak lassan értem el. Azt mondja nincs már csak fehér. Mindenesetre már ez is pozitív számomra a tmallbox-os Justin kamuzása után.
-
426os
őstag
Minideal:
Az előbb még volt G2S készleten, most nézem, hogy out of stock, de alatta ott van, hogy "Quantity: 4pcs Left". Viszont az add to cart gomb eltűnt. Ilyenkor mi van, abból a 4db-ból nem lehet rendelni? -
kiralyroli
tag
Aliexpressen hol lehet claimmé alakítani egy vitát? Ha nem válaszol a vitára az eladó olyankor mi van? mert 14 napot ír hogy akkor jár le az idő akkor azt mindenképp ki kell várnom ahhoz hogy az aliexpress döntsön?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest