Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68491) maj-viktor válasza GZoli7 (#68482) üzenetére


maj-viktor
őstag

Szerinted az EUStock honnan szerzi be!? És hogy adná már olcsóbban!?
(akkor ott nagyeon HC áfacsalás van, ha ilyen árkülönbséggel tudja adni)

Amúgy ahogy írták mind2 EU-n belüli ár, így olcsóbb ahonnan ő rendelte! Garanciád meg vicc szintén.. szted eustock hogy gariztat!? Ugyanúgy mind egy banggood - gearbest - minideal... így gyakorlatilag ugyanolyan garancia van

Értem én, hogy mondjuk jó tapasztalatod volt a helyi emberünk érdekeltségű webshoppal, ami tök jó én is olvastam jót - rosszat róla.... de semmivel sem különbebb, mint egy banggood EU raktár... sem árban - sem garanciában... vagyis de... árban olcsóbb a bang / gear / minideal

Amúgy ez tök jó olyannak, aki nem akar / tud külföldről rendelni, stb.
De egy rendelés külföldről topikban ez eléggé ellentétes szemlélet... ide az ember pont azért jön tanácsért, hogy külföldről, lehetőleg olcsóbban tudjon vásárolni!

Ez most olyan, hogy írja valaki, hogy xxx terméket akar rendelni külföldről ajánljunk már neki webshopokat... 1. nem fogunk tudni, mert van vagy 100db ezek közül mondjuk 5db, ami megbízható - mások által is bejáratott hely.... de más helyett nem fogunk mi mindegyikben árat / színt / raktárkészletet összehasonlítani...
2. ezt mondanám neki, hogy ááááhhhh ne vedd meg külföldről... menj be inkább a Media Markt-ba! (mondjuk van ilyen akinek ezt kell mondani... mert pl. a garancia maitt aaggódik, meg egy mukkot sem tud angolul... így ha probléma van... nem tud egy paypal dispute-ot / ingyenes visszapostát letudni! az ilyen tényleg ne rendeljen külföldről, aki minden miatt parázik... garancia / szart küldenek / lenyúlják a pénzemet / lenyúlja a paypal a bankkártya adataimat, stb.

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.