Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valed
tag
Üdv!
Ebay-ről rendeltem egy 5 dolláros csomagot ami nem érkezett meg 43 napig így írtam az eladónak, hogy mit tegyek. Erre ő szó nélkül vissza utalta a pénzemet. Közben eltelt még 2 hét és megjött a csomagom. Most mit kéne tennem?
Ebay ezt írja a rendelésről: This case is closed. -
Infostorm
csendes tag
Antelife-ról szeretnék rendelni, céges flotta lecserélése a cél.
Kérdéseim:
- milyen számlát adnak, ha a szállítás spanyol raktárból történik? (normál áfás számla, webes számla,...)
- jól látom, hogy hiába a spanyol raktár ez egy kínai cég továbbra is?
- van ezeknek a számláknak áfa tartalmuk vmilyen országba? vagy csak sajtpapírt adnak, amit nem tudunk elkönyvelni?Ha valakinek van már hasonló tapasztalata, az ne kíméljen
Köszi
-
kerekfej
addikt
fasttech-ről nem lehet rendelni 18650-es akksikat.
-
Hegman
csendes tag
válasz maj-viktor #44341 üzenetére
Mai fejlemény, de ezt nem értem .
A Svájci posta honlapján néztem a Track számot.
Most ez akkor hogy van? Kétszer ér ugyan oda?Wed 10.09.2014 22:40 Mailed Asendia Asia
Wed 10.09.2014 22:40 Arrival at border point of origin country Asendia Asia
Wed 10.09.2014 22:40 Departure from border point of origin country Asendia Asia
Tue 23.09.2014 14:48 Mailed Asendia Asia
Tue 23.09.2014 14:48 Arrival at border point of origin country Asendia Asia
Tue 23.09.2014 14:48 Departure from border point of origin country Asendia Asia -
Pubszon
veterán
Hali.
Mostanság rendelt valaki minideal.net-ről? Csak régebbi tapasztalatokat találtam...
Mik a mostani tapasztalatok? Főleg a szállítási idő érdekelne, én tegnap rendeltem és ma fel is adták.
Köszi.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz Pubszon #44415 üzenetére
Már semmi nem megy át a vámon, az már történelem és urban legend. Kb 5% esélyed van az átcsúszásra. Mini küldi talán a leggyorsabban postára a cuccokat, onnan meg már nem rajtuk múlik. DHL gyors, de most fokozott ellenőrzések vannak. Sima SG meg hozza a szokásos 1 hónapot átlagban. A magyar vám meg bicskanyitogató.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
XmoD
senior tag
2014-09-23 07:54, Handover to domestic sorting, HU
2014-09-20 02:38, Handed to customs, HUBUDA
2014-09-20 02:28, Arrival at border point of destination country, HUBUDAKeszitsem a papirokat vagy nem ?
-
XmoD
senior tag
válasz SamsungFAN #44421 üzenetére
aha. 3db-ot
-
XmoD
senior tag
válasz aytukabozs #44423 üzenetére
nem kiabalom el. kivancsian varom. mert ilyen trackingel meg nem volt dolgom.
-
RBJ
addikt
newfrog oldalról tapasztalat valakinek? Csak mikor jön a reklám akkor azt nem tudom az új oldalak honnan tudják az email cimemet.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
killzo
csendes tag
Sziasztok!
Aliexpressen nyitottam dispute,
az eredmény. Reminder.
The dispute has been acceptednem kell az árut sem visszaküldenem ,kifizetik a kb. 5dollárt..
Refund Amount: US $ 4.18a vissza fizetés,hogyan történik,és mikorra várható
(erről nem írtak semmit)[ Szerkesztve ]
-
El_Diablo
tag
Olvasom itt a nagy csincsilla sztorit. Gondolom ez a VÁM torlódás minden nemű szállítást érint. Kérdeztem egy bizonyosCNZ express fuvarcégről. Valakinek esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszi.
-
llaszlo
veterán
Erre tudna valaki választ adni?
[link] -
Laza...
addikt
válasz llaszlo #44433 üzenetére
Abban a pénznemben kapod vissza, amilyenben fizettél. Érthetőbben: Ha forint számláról, akkor forintot kapsz vissza (a visszautaláskori árfolyamon). (vagy van devizaszámlád? )
A képeid nem töltődnek be nekem...
szerk.: közben betöltődött: Igen, az költség amit felszámolnak. Ingyen semmi nincs - 98,60-at (ill. annak megfelelő ft-ot) kapsz vissza
Amire Te gondolsz (90ft + %) az arra vonatkozik, HA eladó lennél. Akkor mint eladótól ennyit vonnának le (azaz a webshopok ezt a költséget is beépítik az áraikba ) De ez most visszatérítési díj
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, Chigonéknál a gariról tud valaki valami infót? Melyik postával érdemes rendelni?
Oneplus 8T 8/256
-
Mottie
őstag
válasz ruszi_tomi #44437 üzenetére
A Fedex-es szállításra vonatkozik a Shipping Monday/Thursday. Gari ügyben nincs tapasztalatom, de biztos van akinek igen
Be Victorious!
-
ruszi_tomi
aktív tag
És az létezik hogy a Paypal 255-be vált egy dolcsit?
Oneplus 8T 8/256
-
RVR400
veterán
válasz ruszi_tomi #44439 üzenetére
Az OTP-nél jelenleg 244,35 a deviza eladási, szóval simán lehet, mert az OTP-hez képest legalább 9 Ft-tal szarabbul váltott a paypal még 220 Ft-os árfolyamnál is.
-
kerekfej
addikt
válasz ruszi_tomi #44442 üzenetére
Sokkal jobban akkor sem jár.
-
RVR400
veterán
-
poli27
veterán
Azt meg tudod oldani, hogy a kártya kibocsátója (VISA,Mastercard stb) váltsa át és ne a paypal, jobb kb 6-8ft al általában
lehet választani a paypalnél, hogy a paypal váltsa neked át a bankkártyád pénznemére (HUF) a fizetendő összeget (ami mondjuk USD) vagy megterheli simán az USD összeggel és majd a bankod váltja át forintra.
ez utóbbi általában olcsóbb, szóval én is átálltam rá.My Account -> Profile -> My Money -> My preapproved payments -> Update -> See Available Funding Sources (or Set Available Funding Sources) -> Conversion Options (for card you'd like to change this option)-> Bill me in the currency listed on the seller's invoice -> Submit
" Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.
Both the original transaction currency and the converted amount that I will be charged are disclosed for my convenience. I understand that MasterCard and Visa have a currency conversion process. I have chosen not to use the MasterCard and Visa currency conversion process, and I will have no recourse against MasterCard and Visa with respect to any matter related to this conversion.
Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer.". -
zeon.hu
nagyúr
shoebuy.com-ról rendelt már valaki?
megbízható cég?#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Asustor NAS
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest