Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43301) beg válasza szmyky (#43299) üzenetére


beg
veterán

Ja! Az attól függ. Csak az az egy cucc volt, vagy egy nagyobb pakk része. Ha csak az, akkor általában vissza.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#43302) Harpoon13 válasza llaszlo (#43297) üzenetére


Harpoon13
csendes tag

Nekem nem rég volt egy ilyen ügyem azzal a különbséggel, hogy nem volt külön feltüntetve a szállítási költség. Persze az eladó kötötte az ebet a karóhoz, hogy de ő akkor se akarja visszafizetni a szállítást (DHL), szerencsére PP-nél máshogy gondolták. Ha külön van feltüntetve az nem hinném, hogy változtat a dolgon; ha nem kéne visszafizetniük, akkor büntetlenül küldözgethetnének szart mindenkinek (és biztos lenne aki meg is tenné, mivel ha egy ember nem refundoltat az máris nyereség:D). A több termékes rendelésre nem tudok mit mondani, szerintem ezt a PP-től kéne megkérdezni, ha csak nem bukkan fel valaki akinek volt ilyen ügye.

[ Szerkesztve ]

(#43303) lm83 válasza aytukabozs (#43265) üzenetére


lm83
őstag

Igen pontosan onnan rendeltem, amit sikeresen megtaláltál.
Szerintem először nézz utána és csak utána kezd el oltani az embert...

Illetve van hivatalos new era shop is.
Az első rendelésem innen volt. Itt ingyen szállítást választottam ami lassabb és "untracked" mint amikor fizetsz. De mivel majdnem annyi lett volna a szállítás díj mint a sapka így gondoltam egy próbát megér.
Hát sajnos nem sikerült..

Ezután jött az NFL shopból.
Itt a leírásból nekem úgy jött le, hogy nyomon-követhető a csomag, ilyen-vagy olyan módon. Meghát ha már ennyit fizetek a szállításért...
Ekkora értéknél már nem vállaltam volna be, hogy eltűnik a csomag.
Aztán mikor jön a mail, hogy "This is not a trackable service" és a vásárlásnál kiírt 3-5 nap helyett tizenakárhány napot várjak mielőtt aggódok, hát már egyből nekiálltam imádkozni, de nem segített...

Egyik helyen sem PP-vel fizettem, de mivel ezek nem "kínai akármilyen sokcsillagos árusok", ez nem volt probléma.
Mindkét helyen ahogy jeleztem, hogy nem érkezett meg a csomag, egyből jött a válasz, hogy "refund or resend". Csak addigra ezek a termékek már elfogytak. Mint kiderült ezek szurkolói cuccok, így bár a pénz visszajön, azért igazán szomorú vagyok.

(#43304) maj-viktor válasza lm83 (#43303) üzenetére


maj-viktor
őstag

Nem kell ehez "csillagos eladónak lenni", ha tudnád mennyi "kész webshop - weboldalt csinálnak", amire a sok hülye gond nélkül beírja a bankkártya adatait...

10ből vagy 8 van ilyen hülye... és abból a 8-ből max 1 megy el a bankig, hogy "visszafordítsa" a bankkártyával kidobott pénzét! Rengeteg balek van! (hiába mondjuk - írjuk mi is itt, hogy csak PayPal... elhiteti magával, hogy mivel olcsó, és spórol 10-20$-t megéri... azaz kinéz egy mobil egy webshopba mondjuk 150$-ért, de egy ajánlott - bejáratott webshopba az mondjuk már 170$... de megrendeli a "kamu helyről", persze még véletlenül sem paypal-al, hanem tegyük fel bankkártyás fizetéssel / átutalással / western union-nal... utóbbinál semmi esély, hogy viszont lásd a pénzed... bankkártyás fizetésnél még lehetséges, ahogy nekem is volt már ilyen sikeres ügyem bank-kal - OTP-vel, meg dupla levonás visszafordítása, stb. ugyebár 30napig... paypal esetén 45nap... ali esetén 60nap... western union esetén ZZÉÉÉÉRÓ, nulla esély! Azért is használják a csalók! De kapott 5% kedvezményt, mert western union-nal... de az nem számít, hogy azért a -20$-ért és -5%-ért átvágták! Ő meggyőzi magát, hogy megéri... egy próbát, meg stb. és érdekes módon az összes ilyen "gyanús eleme", amikor pl. kérdeznek engem is PM-be, hogy te vásárolnál innen és elmondom miért nem... mik a buktatók... csakazért is megrendeli és lehúzzzák... fizet x $-t a semmiért! WESTERN UNION-nal! NEM VICC! Eskü keresek nektek PM-eket... írtó nagy balekok vannak / léteznek!

Persze aki már idáig eljut, hogy itt olvasson, ne adj isten összefoglalót olvasson, sok bosszúságot megspórol magának... és a már tapasztaltabbak véleményére ha hallgat, nem érheti túl nagy baj...

De mindig lesz, aki meggyőzi magát, hogy aliexpress-en jó 64GB-os micro SD-t venni 2.000 Ft-ért...
Az sem zavarja, amikor mondom, hogy ez mind szép és jó... csak a bibi már ott kezdődik, hogy 32GB-ig SDHC-nak jelölik, afelett már SDXC-nek... akkor hogy lehet, hoyg a képen 64GB SDHC van... elmondom, mert kamu 8GB-os kártyáról van szó... ami most kb. 1.000 Ft-ért beszerezhető! De te veszel egy 64GB-osnak felcímkézett 8GB-osat dupla áron!

Akkor majd jön a válasz... akkor refundolok! Aham, de akkor mi értelme, hogy kamu kártyát kapj!? Asszed ezzel lehúzod a kamus kínait!? Hidd el nála is 10ből 1ember panaszkodik! h2testW progi teszt kép, stb.
Annyi sügér van... de most komolyan! Szörnyű!!!!

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43305) section9 válasza maj-viktor (#43304) üzenetére


section9
őstag

Ha megveszi olcsón az AliExpressen a 64 gigás kártyát akkor két dolog történhet:
1, kamu a kártya - refund - ingyen microsd kártya, a vevő boldog.
2, nem kamu a kártya - mindenki boldog.
Bármennyire is furcsa, ez a vevő számára egy win-win szituáció még akkor is ha ezt furcsálljátok.

(#43306) beg válasza section9 (#43305) üzenetére


beg
veterán

Nem furcsálljuk, létező jelenség. De annak a tükrében, hogy az alin a memóriakártyák 95%-a hamis, azért elég nagy a valószínűsége, lássuk be.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#43307) aytukabozs válasza lm83 (#43303) üzenetére


aytukabozs
addikt

"először nézz utána és csak utána kezd el oltani az embert..."
bár nem túl markánsan, de azért exkuzáltam magam, le lehet nyugodni :)

E-vásárlásnál nem szabad ilyeneket csinálni amit te, az összes lézető hibát elköveted és utána meg csak folysz az eseményekkel, nem imádkozni kellett volna hanem érdemben cselekedni.

1. Egy olyan oldalon ahol van PP fitzetési lehetőség, hogy a fenébe jut eszedbe bankkártyával fizetni?
1.a. Webkártyád legalább van, vagy a főszámlád/kártyád adatait adtad ki?

2. A "leírásból nekem úgy jött le" az azt feltételezi hogy nem voltál benne biztos, ilyenkor aki a barátja a saját pénzének az kérdez.
2.b. mikor megkaptad a levelet hogy nem követhető, még akkor is tehettél volna egy próbát hogy esetleg lemond.

Fontos megjegyeznem hogy ez nem 'oltás' akar lenni, hogy egy klasszikussal éljek;
"Érted haragszom én, nem ellened" :) ;)

A beígért refund hogy áll amúgy...?

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#43308) Anonymus23 válasza section9 (#43305) üzenetére


Anonymus23
veterán

Ne viccelj már, mi ebben a win-win szituáció???
Kissé elferdült a világ, ha az, hogy tudom, hogy át akarnak vágni, de végül is védem magamat, és van egy "ingyen" kártyaolvasóm, mert én erre a kamu kártyára nem bíznék adatokat, főleg nem pl. egy fotót pl, amit képtelen leszel reprodukálni, azzal nem számolsz, hogy addig pénzed meg máshol tejel, akkor az egy win-win szitu??? :Y
Azt a kártyaolvasót kifizeti az a sok balek, aki használja a kártyát, és amikor töltené vissza pl a gyerekéről készült fotókat vagy videót, akkor egyszer csak lefagy a technika.
Aha, win-win szitu :W Magyarázd még és elhiszed...
Majd rájössz, hogy mit csinálnál az ilyenekkel, amikor te is eladtál párat és kapod az arcodba a mocskot, mert te rendes akarsz lenni, és még mielőtt baj lenne, mondjuk visszakéred testvértől/baráttól/ismerőstől a cuccost, amit te ajánlottál nekik, és közben rájöttél, hogy átejtettek...
Igazi win-win szitu :U
Mondjuk igaz, arra nem gondoltam, hogy mazochisták számára igen. :C

Nehogy már azt a mocskot, aki még oda is írja, hogy "real capacity" és utána elküldi a vackot, emelvényre állítsuk, hogy milyen jót tesz velünk...

;) - The Power of the Light Side

(#43309) kerekfej válasza section9 (#43305) üzenetére


kerekfej
addikt

1, 98%
2, 2%

;)

(#43310) Dominó85 válasza section9 (#43305) üzenetére


Dominó85
veterán

Adok neked egy ilyen "win-win" A-Data 64GB Class 10 UHS-I microSDHC-t ingyen ha akarod. Gariztatni nem lehet, mert olyan fos rajta a szitázás, hogy az A-Data elzárkózott tőle. Bezzeg a dobozán megadott adatok eredetiek. Ennyit a "win-win" cuccokról. :C

[ Szerkesztve ]

* Péter - 06302461862 *

(#43311) djculture válasza section9 (#43305) üzenetére


djculture
félisten

3. megfogják mint hamisitott terméket és se kártya se pénz. (egyik haver így járt rendelt 10 darabot sose kapta meg ellenben járkálhatott a hatóségokhoz) Ma már eléggé felbontanak minden csomagot és nem hülyék ülnek ott se...

[ Szerkesztve ]

(#43312) fu89


fu89
csendes tag

Sziasztok!

Malleshop mennyire megbízható? Konkrétan erre a telefonra gondoltam, kár hogy nincs a mini-n. Valakinek van jó/rossz tapasztalata?

(#43313) aytukabozs válasza fu89 (#43312) üzenetére


aytukabozs
addikt

A boltot nem ismerem. De miből gondolod hogy itt van?
Ahogy nézem szállítással itt 242.30/268.40 (sima/dhl) és erre még jön tréfa.
Ha chigonéknál van még, akkor onnan jobban jössz ki a 270-es bruttó árral...

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#43314) LámaZ


LámaZ
addikt

Hurrá!
Megfejtettem a World Shipping Post (WSP) titkát!
Vagy legalábbis is ezt gondolom.

Nekem rendre megjönnek a WSP által szállított küldemények, amelyek jellemzője, hogy
- kis (<10$) értékről van szó
- a ragszám WS-sel kezdődik, pl. WSxxxxxxxxxxCN
- amikor a postás kihozza, nem kell aláírni az átvételt.

Olyan küldemények ezek, mint ami volt pár éve a Magyar Postánál is: regisztrálják őket, mint a szokványos ajánlott leveleket, tehát nyomon követhető a feladás és a mozgás, de a címzettnek nem kell aláírásával igazolnia az átvételt, ergo a postaládába is bedobhatók.

Kérem az Ábel-díjat!
:DD

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

(#43315) haris válasza LámaZ (#43314) üzenetére


haris
őstag

regisztrált küldemény, ami postaládába bedobható?
És mi a garancia, hogy Te ott meg is találod. Ha nem jött meg, de a posta azt nyilatkozza, hogy Ő bedobta, akkor visszakapod a pénzt vagy sem?
(Szerintem nem mivel a posta nem fogja elismerni a hibát)

(#43316) gkawka válasza LámaZ (#43314) üzenetére


gkawka
tag

Eddigi tapasztalat inkább nevezném regisztrált, de NEM követhető szállítási módnak. Mivel a követő oldal csak dátum és célország alapján GENERÁL egy lehetséges életutat, és nem a valóságot írja... De hajrá, ha elhiszed, akkor a kis vágott szemű Wang elérte a célját és van egy nyugodt felhasználója a kamu tracking által. :U

/no offence!/

-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-

(#43317) aytukabozs válasza gkawka (#43316) üzenetére


aytukabozs
addikt

+1 :D

btw az offenSe hamár kötekszünk... :P

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#43318) LámaZ válasza haris (#43315) üzenetére


LámaZ
addikt

Nincs semmi garancia, de eddig minden ilyen csomagot megkaptam.
Rendes postásaim vannak, minden ajánlott küldemény kézbesítésekor adok nekik kemény 100 forintot. Ha nagy a csomag, akkor 200-at. Nálam ez a tarifa. ☺

Legyen minden jó!

(#43319) Laza... válasza LámaZ (#43318) üzenetére


Laza...
addikt

Nálam meg az, hogy ezért fizetik :U Én sem kapok borravalót

Never give up!

(#43320) haris válasza LámaZ (#43318) üzenetére


haris
őstag

Szerencsés vagy.
Nálunk inkább az ellentéte igaz. Pl legutóbb egy hónapja kint sütögettünk a kertben a barátainkkal. Látom jön a postás, elindulok a kapu felé. Mire leérek, bedobta az értesítőt, és elhúzott (motorral jár) Megnézem miaz, a családi pótlékot hozta. Másnap mehettem be a postára,mert ugye aznap nem lehet átvenni, átvettem, és panaszt tettem, leírva a sztoryt. Ott a hölgy azt mondta, biztos nem látott minket, meg különben is a szabadságok miatt túlterheltek az emberek. Azóta választ sem kaptam.

(#43321) Laza...


Laza...
addikt

Félig OFF: emagtól a DPD mennyi idő alatt hozza ki a rendelt cuccot? Mert az enyém 5. napja úton van, egy futárszolgálattól. Ez a DPD nekem sosem volt szimpi, de hogy mitől futár arra még nem jöttem rá :F

Never give up!

(#43322) Dluinet


Dluinet
nagyúr

Melyik kínai óra márka vállalható minőségű?

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#43323) .: JuSzT :. válasza Dluinet (#43322) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Ezt mi honnan tudjuk megmondani, hogy neked mi az a szint ami megüti a mércét?

Nekem van kb 10 órám, összesen kb 10.000 ft volt. Én ezzel is elégedett vagyok

(#43324) Dominó85


Dominó85
veterán

No én is kaptam YanWen-en "követhető" TN-t. Visszakeresve eléggé köhöm vegyes róluk a tapasztalat...

* Péter - 06302461862 *

(#43325) Dluinet válasza .: JuSzT :. (#43323) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Mindenki a saját szintjén.
Ami 3 nap el kezd kopni, vagy szétesni az normális embernek nem vállalható.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#43326) viralmind válasza Dluinet (#43322) üzenetére


viralmind
aktív tag

Nemreg utottem le egy aukcion egy weide orat :Ezt itt kemeny 3000 HUF volt, egyenlore nincs baja :-) vizet is birja,gondolom elem csere utan mar nem fogja.Ez a weide marka amugy a shark ora klonja :Shark
Azt hogy miben kulonbozik a feliraton kivul ne kerdezd mert nem tudom :-) Eredetileg nem is akartam megvenni csak epp nezegettem az orakat es meglattam egy aukcion es ratettem a minimal osszeget, mas meg nem licitalt ra.Ha egy evig birja mar jol jartam ,mert a casiom epp beszart.

szerk:1,5 honapja hordom , sosem veszem le ,egyenlore nem kopik,es mint irtam nem azott be.

[ Szerkesztve ]

(#43327) .: JuSzT :. válasza Dluinet (#43325) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Nekem a legolcsóbb órák sem estek még szét. Ha megáll az elem, megesik hogy az első kukában végzi.

(#43328) maj-viktor válasza section9 (#43305) üzenetére


maj-viktor
őstag

Tévedsz... 10vásárlóból max 3-4-veszi észre, hogy "kamu", ne adj isten csak htestw után értékel és abból a 1-2 kéri vissza a pénzét... a többi mind haszon és így az, hogy az ilyen eladó 90%-os pozitívosak, ami még simán elfogadható lehet egyeseknek... bár én ilyen helyen (ali) szigorúan csak 97-98%-ostól vásárolnék, mivel 10.000 eladásból az a 2-3% belefér, de ugyanez 10%-nál már 10-1 becsapott ember (és ez csak az aki "reklamált" és mondjuk nem kenyerezték le refund-dal, resend-el, stb. ott még simán van egy +20% sztem, szal az ilyen eladók, kb 70%-os pozitívak lehetnek kb.

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43329) maj-viktor válasza LámaZ (#43318) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ez olyan hülye berögzülés nálunk magyaroknál... a "csúsztatás" meg "hálapénz"... mondjuk az még érthető az orvosoknál... alacsony fizetés, és azért az "szakmaibb", mint egy postás, amihez mi kell!? 8általános!? (most nem degradálóan írom)

Szóval postásnak nem "kötelező adni" borravalót, ha valami olyat tesz, vagy gyors 2x visszajön, stb. akkor persze! De postásnak NEM! Ő a munkáját végzi, ezért kapja a fizetését!

Más ételfutárnak, akkor adunk, ha gyors - "udvarias", ha lassú, flegma... nem viszi fel az emeletre, mittudomén nem jár... de ha gyors és "kedves" jár! postásnak nem!

Borravaló akkor jár, ha valami pluszt kapunk, az alapszolgáltatáson felül... postánal az az alap, hogy rendben épségbe megkapjuk a csomagot... a többi plusz!

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43330) Dluinet válasza LámaZ (#43318) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Mi van? :Y
Te meg vagy örülve.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#43331) csubuka válasza Dluinet (#43330) üzenetére


csubuka
addikt

Én is szoktam... :DD Nincs valami jó fizujuk, meg szívnak az időjárással, ha korrektek ennyit megérdemelnek.. Csak úgy. Mondjuk nem mindig, de amikor valami olyan van...

[ Szerkesztve ]

(#43332) Timre


Timre
csendes tag

Akkor ez most hol van?

Felhívtam az ismerősömet a postán.
Azt mondja nem lát semmit erről a TN számról.
Pedig én ezt látom a posta honlapján.
:F :F

JIAYU G4S/L

(#43333) beg válasza Timre (#43332) üzenetére


beg
veterán

Nyugi, ezt még csak most adta fel az eladó. Még kínában van.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#43334) Dluinet válasza csubuka (#43331) üzenetére


Dluinet
nagyúr

Azért olyan alacsony a fizujuk, mert a munkáltató is tudja hogy kapnak pénzt zsebbe. Csak az a difi, hogy a zsebbe kapott pénz után nem jár nyugdíj/táppénz, sem adókedvezmény

Inkább kiszúrsz vele ha pénzt adsz neki, ha nem adsz pénzt akkor mindenki csak emelt fizu mellet maradna ott.

Így meg marad a szegény postás.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#43335) Laza... válasza Dluinet (#43334) üzenetére


Laza...
addikt

Van egy postás ismerősöm, 170k "borravalója" van egy hónapban. Azt mondja, a legfosabb környéken is megvan a 70k simán.

Never give up!

(#43336) Dluinet válasza Laza... (#43335) üzenetére


Dluinet
nagyúr

csak olyanok adnak neki, akik havonta kevesebb pénzből élnek.

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#43337) maj-viktor válasza csubuka (#43331) üzenetére


maj-viktor
őstag

Már boccs, de ahogy más írta már, nekem sincs jó fizetésem... és a fizetésemért csinálom a munkámat... bár én is kapnék adózatlan pluszpénzt... (persze nem sajnálom tőlük azt a emberenkénti +párszáz forintot, mondom nálam is előfordul, hogy adok, de nem csak úgy... hogy minden alkalommal.... hébe-hóba, meg tegyük fel, ha megtehetem... ünnepekkor, stb.)

(#43335) Laza...
Az komoly... Mondjuk ezt kicsit hitetlenkedve olvasom... de azért igen, van bőven pénz a sok kis plusz apróba postás részről, ha nem is az említett 70-170k / hó, de azért havi pár tízezer (mondjuk a fele, amit írtál) plusz simán megvan! Illetve sokszor látom, hogy "újságkihordással" is foglalkoznak, kis plusz pénz is az neki... habár a munkörébe szigorúan tilos lenne, hogy a teszkós újságot egyidejűleg hozza az ajánlott levéllel! De én pont ezért nem is szólom meg, mert tisztába vagyok, hogy nem egy álommeló - álomfizetéssel! Annyi pluszt, meg a borravalót sem sajnálom tőle...

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43338) Timre válasza beg (#43333) üzenetére


Timre
csendes tag

De ez már 09.02. én is látható volt.
Azóta nem történt semmi.

JIAYU G4S/L

(#43339) beg válasza Timre (#43338) üzenetére


beg
veterán

Ez egy ilyen sport, szokj hozzá. 30-50 napra is fel kell készülni adott esetben.
Ha valami sürgős, akkor DHL szállítással kell kérni.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#43340) csubuka válasza maj-viktor (#43337) üzenetére


csubuka
addikt

Persze jogos, én se minden nap juttatok így pénzt...

(#43335) Laza... Azta, mik ki nem derülnek :N Az kemény.

(#43341) maj-viktor válasza Timre (#43338) üzenetére


maj-viktor
őstag

Most mondjam, vagy mutassam, hogy van olyanom, ami 2014.08.02.-én adtak fel, (azaz a tiéddel előbbi 1hónappal) és még sehol sincs... Ahogy írták ez ilyen sport! (átlag 1hó szállítással számolj)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43342) Dluinet válasza Timre (#43338) üzenetére


Dluinet
nagyúr

ha biztosra akarsz menni, akkor a karácsonyi ajándék még hónap közepéig meg kell rendelned
és ez halál komoly, mert amit október elején rendelsz meg, az már nem biztos, hogy karácsonyra itt lesz

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#43343) Timre válasza beg (#43339) üzenetére


Timre
csendes tag

Már hozzá szoktam.
Sokat rendelek az ebay-ről.
Sima levélként jönnek.
De ha már van TN szám , akkor azért rá szoktam nézni.

JIAYU G4S/L

(#43344) maj-viktor válasza Dluinet (#43342) üzenetére


maj-viktor
őstag

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43345) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Sinceritytrading:
Az itteniek ajánlására vettem egy 32 GB-os karit az ST-től. 8.7-én fizettem, most szólt feleség, hogy megérkezett (nem gyors, de nem is lassú, éppen időben).
Este indítom a h2wtestet-et, de ha nem jó, akkor jövök oltogatni :DDD ;]
Ha meg jó, akkor :R

;) - The Power of the Light Side

(#43346) Laza... válasza maj-viktor (#43337) üzenetére


Laza...
addikt

Mondjuk marhára nem érdekel mit hiszel el, és mit nem. Nem egy Háry János a srác, maszek zöldséges boltra váltott, aztán vissza postásnak. Havi átlag 250-300k (netto) meg van neki. Tescoban nekem non-food igazgatóként nem volt meg ennyi nettóban (de jó hogy már nem ott vagyok :P ) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy "véres" meccsek vannak a területek felett, az "újoncok" nyilván a leg sz@rabb körzetet kapják meg.

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#43347) maj-viktor válasza Anonymus23 (#43345) üzenetére


maj-viktor
őstag

Jólesz az! Egymástól függetlenül vagy 5-6ember ajánlotta... már én is rendeltem jópárat tőle... (sztem az elmúlt évbe egy 8-10db-ot már simán... saját, ismerősi használatra, nincs gond velük) regisztrálatlanul jön, de ~3hét alatt mindig itt volt! És eredetiek, nem kamu kártyák... fontos érv - külföldi microSD vásárlásnál! :D

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#43348) Timre válasza maj-viktor (#43341) üzenetére


Timre
csendes tag

Neked is ennyi látható csak?
Küldemény postai átvétele
Én nem nagyon hiszem hogy már fel van adva.

JIAYU G4S/L

(#43349) Anonymus23 válasza Timre (#43348) üzenetére


Anonymus23
veterán

Pedig elhiheted. Akkor vált erre, ha feladták a postán. Nem kell aggódni, volt most hétvégén 3 nap ünnep, lehet már úgy dolgoztak, hogy már azon járt az agyuk. :DDD

;) - The Power of the Light Side

(#43350) maj-viktor válasza Timre (#43348) üzenetére


maj-viktor
őstag

Természetesen nem, ennyi idő után (1hó) már Célországba elküldve vagy 3x...
De a te "állapotod" normális... nyugodj meg! :D Ez sajnos ilyen...
Amit ír, az már jó... azt jelenti feladták! Pláne, ha a magyar posta oldalán látod... megnyugodhatsz ilyen szempontból... a tovább stressz részedről a várakozás lesz még! :D

/szerk
igen, meg ahogy Anonymus23 írja, most kínaiaknál volt egy 4napos ünnep is... amikor nem dolgoznak...

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.