Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz Lovi24 #43949 üzenetére
Nekem autóskamera jött Banggoodról svéd postával, 9 nap alatt ért ide, most pedig egy telefontok sima kínai postával 12 napot futott (megelőzte a chigonos Fedexet...).
Az apróságokra viszont sokat kellett náluk várni, 20-25 napot (műszerészcsipesz, ledes égő, zsugorcső).[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat,bizakodó lettem
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
wiggly
csendes tag
válasz Laza... #43948 üzenetére
Köszi az infót!
Minideal-től rendeltem. Felmentem az oldalra, írtam a Linda fedőnevű ügynöknek.
Leírtam, hogy mi a baj, elemlámpa lett a telefonból, még a recovery sem jött be...
Megkérdezte a rendelésszámot, azóta semmi.
Egy idő után kidobott a chatből, mert túl sok volt az várakozás, közben a weblapról is eltűntek a chat elérhetőségek...
Azt vissza lehet hozni? -
beg
veterán
Napi eszemf..ommegáll.
Mit küldött a kínai egy akkora borítékban, hogy postaautó (vw transporter) hozta nem pedig a futkosós postás?
Kép1Kibontva a csomagot:
Kép2A megoldást még nem árulom el, csak kicsit később. Vállalkozó szelleműek tippelhetnek.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
RVR400
veterán
válasz Lovi24 #43949 üzenetére
Azért egy kicsit elkeserítelek: banggood akksis pakk
-
wiggly
csendes tag
válasz Gépötty #43958 üzenetére
Lehet kicsit idegállapotban voltam
Közben sikerült újra rátalálni. Szomorú infóval lettem gazdagabb, miszerint a garancia idő a feladás dátumától él, nem onnantól amikor megkapom...
Tehát a vámon két hónapot fogják, akkor az már csak 10 hónap garit jelent :SMás téma: Zopo márkájú elemlámpa eladó, érdeklődni priviben.
-
Mazsika
őstag
DHL-el rendeltem telót, hogy lehet az hogy átcsusszant a vámon?
Dáccsika
-
beg
veterán
(#43963) Potzee
(#43962) aytukabozsMajdnem Ez az áldott jó embör képes volt egy 4,5 kijelzővédő fóliát küldeni ebben a formában. Mikor megláttam a csomagot a postás kezében, azt hittem kapok valami ingyen tabletet, aztán mikor megfogtam, akkor már nem hittem azt. Két darab 2cm vastag 10" méretű nikecell lap közé volt beszorítva a fólia. Az biztos, hogy nem sérült szállítás közben. Mondjuk tény, hogy egy alis 0 feedbackes eladó küldte (bátor voltam, 1.33USD volt ) és biztosra akart menni, hogy menjenek az 5 csillagok.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! xDDD
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
jojoando
senior tag
válasz wiggly #43956 üzenetére
Akinek gondja baja van a Minideal oldallal,
vagy problémája és nem tud elérni a chat-n ügyintézőt,
akkor a következő Skype elérésen tudnak beszélni!Elma Skype neve : "minideal13"
Alina,Skype neve : "minideal 20"
Linda chen Skype neve : "minideal17"Ha dolgoznak, el lehet érni ezen őket
-
Moleman
addikt
Én tegnap vettem át egy Nillkin tokot egy A3-as méretű pakkban. Eredeti dobozában küldték, betekerve 1.5 méter habszivacsfóliába, teljesen megilletődtem. Ez még a Banggoodtól is szokatlan.
Chigon Fedex update:
Az eladó szerint elveszett a csomag, tegnap újra feladta, csütörtökön-pénteken ér Angliába. Óra indul.[ Szerkesztve ]
-
Timre
csendes tag
Megrendeltem az ajánlott eladótól az sd kártyát. sinceritytrading
A hibás kártya ára visszajött.
Meglátjuk ez milyen lesz.JIAYU G4S/L
-
Lunky88
tag
Sziasztok!
Már másodjára jártam úgy hogy nem kaptam meg amit ebay-ről rendeltem. Mind a kettő esetben Kínából adták fel a csomagot. Legutóbb PS3 kontrollerhez rendeltem szilikon tokot. Szerencsére a pénzemet visszatérítették de akkor sem értem mi lehetett a gond. Lehet hogy a NAV keze van a dologban?
[ Szerkesztve ]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
dlaj
őstag
Meg tudná nekem adni valaki a DHL email címét, ahova a bekért dokumentumokat kell küldeni?
-
tfalcon96
aktív tag
válasz aytukabozs #43929 üzenetére
Igen ám, de email alján van egy ilyen: Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox.
Végülis megoldottam, írtam egy mailt a Contact us részen, azóta válaszoltak is.
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
kerekfej
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz .: JuSzT :. #43945 üzenetére
Még hogy én nem vagyok nyugodt?
A betyár mindenit!Legyen minden jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest