- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz Harpoon13 #43508 üzenetére
Mindig lesz valaki, akinek az épp aktuális shopra pikkel...
Mintahogy én pl. a dx-re, bár szerencséje nem csak én vagyok így vele dx esetén...
Más az antelife-ra... stb. - stb.
Mindig mindenhol lesz / van valami probléma... csak kérdés 100%-ból ez mennyi!?
Én személyszerint a geek-et tudom ajánlani... (gariztatás szempontjából is), másnak úgyis volt velük problémája, szóval nem egyszerű a helyzet!
De az egyik legajánlottabb minideal pl. most pont meghekkelték vagy mi... ugyebár! Elég baj az... remélhetőleg talpra állnak majd...
(bár én továbbra is csak kis rendelő vagyok, itt leírt néhány emberkéhez képest... mármint műszaki cikkek... mobil / tablet, ahogy írják, hogy itt van aki heti több 10-20db-ot rendel, mivagyok én a 1-2 havonta 1-2 drágább áfa feletti rendelésemmel!?
Olcsó cuccokba viszont pro vagyok... 5E Ft / csomag, szal akinek ilyen segítség kell... bár áfa-val - vámmal is képbe vagyok szerencsére vagy inkább sajnos... mert gyakorlatilag szinte mindent megfognak a drága vámosaink.... :'(
Szóval már én is mindenkinek DHL-t mondok inkább... fő a nyugalom - "no idegeskedés"![ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Anonymus23
veterán
válasz Harpoon13 #43407 üzenetére
Ha meglesed saját hsz-em, amire az előző hszben válaszoltam, akkor meglesz a válasz
Na jó, 8.7-én fizettem, pont egy hónap.
Miért? TN nélküli volt, azokat kicsit mostohábban kezelik, ez teljesen normális volt eddig, mostanság lettünk szerintem elkapatva...
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
hevizms
addikt
válasz Harpoon13 #42884 üzenetére
Hát azt nem is az eladó "átvállalásától" függ,hanem hogy a Paypal mire kötelezi.
Nekem a paypal irt egy olyan emailt amiben a költségek kifizetése is szerepelt,csak már nem volt kedvem újra levelezgetni velük a refundolás után.
Ezt irták a claim után:Hello ...... László,
After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be
eligible for a refund (including handling and shipping) once you've
returned the merchandise to the seller.Once you have returned the merchandise, you will be covered under PayPal
Buyer Protection and eligible to receive a full refund.[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Harpoon13 #42714 üzenetére
Na ez f.sza. Pedig 7.-én rendeltem meg és 12.-én kaptam a mailt TN-nel, hogy feladták a pakkot. Már alig vártam, hogy a kezembe fogjam a Note-ot. Pedig Coolicool-ról nem sok rosszat hallani. Kiváncsian várom a válaszukat.
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
válasz Harpoon13 #41525 üzenetére
Nekem 1x amikor 2 hónapig jött 10db apró mágnes. Most annyiban más a történet, hogy 56 dodos a cucc és ÉN rendelem, nem más nekem. Vacilálok, hogy simán ebay-ről rendelem meg. Az a 2 hónap nyomot hagyott a lelki világomba.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
-
TedThomas
aktív tag
válasz Harpoon13 #41248 üzenetére
To2c-ről tapasztalat.
Igaz nekem nem teljes árat hanem 50$ kellett visszautalniuk amit e-mailben rengetegszer megígértek.
"Megegyeztünk refund lesz" "várjál még pár napot a számládon lesz" ...Másfél hét után meguntam paypal dispute-ot nyitottam, leírtam mennyit kérek vissza, miért, és hogy x napja csak ígérgetnek, bemásoltam a levelet is.
3 nap múlva egyszer jön a levél, hogy refund.Ott már nem próbálkoztak semmivel.
Szerintem azért ha tudják, hogy bukták az üzletet, mert nincs igazuk akkor már paypalon nem fognak kardoskodni.A dhl.to2c.com pedig free shipping van szóval te "elméletileg" nem fizettél a szállításért.
A paypal számlán is csak a telefon szerepel szövegében (DHL Free shipping).[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz Harpoon13 #40699 üzenetére
Van itt pár dx.com gyűlölő , az is egy vélemény. Mi évek óta tőlük rendelünk,semmi bajunk vele. Ez is egy vélemény.
A héten is kaptam két csomagot tőlük, az egyik 11 nap, a másik 13 nap alatt jött meg. Akkut is sokat rendeltem/rendeltünk tőlük (18650 lithium) , ezek is rendre megjöttek,igaz a tn számuk módosult közben,de max 3-4 hét alatt itt van az is. Volt tőlük 1 hét alatt érkező pakk is, persze ez ritka, (az átlag a 2-3 hét), de van két rekorder pakkunk is,ami közel 3 hónapig jött. Mi a cégnél hatan, kb 5 éve rendelünk tőlük , és mindenki elégedett velük.
Volt már refund,garaciás probléma,egyikkel se volt gond. -
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
válasz Harpoon13 #40020 üzenetére
DHL magáncég, külön felvett "vámos embereivel" a sima posta (meg a NAV) meg állami, a csodálatos magyar állam bürokratikus sz*rságaikkal, pl. papír alapú ügyintézés, lassúság, stb.
Egyszóval ja, ugyanazt csinálják, viszont ja, ahogy előttem írták, a DHL a NAV-nak úgymond csak az adatokat küldi el... magába a csomagvámolás kezelésbe nem szólnak bele, max. "ellenőriznek" havonta 1-2x, hogy minden rendben van-e... szóval ha valakinek van valami jókis beépített korrupt DHL-es vámos embere... PM ME! xDDDDDDDDDDD
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest