Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Amennyiben egy eladótól rendelek egy telefont meg egy fülhallgatót, gondolom egy csomagon belül, akkor a vámolásnál mindkettőről kell nyilatkoznom vagy csak a telefonról? Mivel az egyik 10 dollár a másik meg 90. Nem a kifizetendő összeg érdekel, hanem maga a folyamat. Mivel első vámolási procedúrám lesz.
Egyébként gondolom a kettőről kell nyilatkozni, mivel egy számlám lesz róla, meg egy összeget vonnak le a számláról tehát a kivonaton is egy tétel szerepel.
-
-
addikt
válasz szili.tamas1 #41880 üzenetére
-
addikt
válasz szmyky #41926 üzenetére
Semmi különöst nem csináltam.
Kosárban volt napok óta, 8:59 kor ( mivel akkor van ott 23:59) a kosárban állva folyamatosan frissítettem a böngészőt, és amikor megjelent a felezett ár, kifizettem. A kártyámon nem is volt több pénz, szóval többet vonni sem tudtak volna.
Persze ez még nem jelenti azt hogy lesz is telefonom De ahogy látom már csak teljes áron írja ki nekem is ha ismét rámegyek a telefonra.
Hol találom ezt a feedback dolgot?
Azért azt tegyük hozzá, hogy a 0:00 perc, az kerek egy percet jelent, és én nagyjából 5 másodperc alatt fizettem ki. Vágólapon volt a kártyaszám, nevet, lejárati időt és biztonsági kódot meg pár másodperc volt beírni. szóval 1 perc alatt rengeteg telefont lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz maj-viktor #41941 üzenetére
Igen, volt buli, fél -1 percig.
De a pistons II füles még mindig van, 12,5 dollár, annyiért bestbuy.
-
addikt
válasz Dominó85 #41945 üzenetére
Több netes videó alapján annyi különbség van az eredeti és a hamis között, hogy:
- hamisnak nincs ilyen papírdoboza, amin a fülesről ábrák vannak, hanem a dobozon belül van egy kis papíros amin vannak nyomtatva az ábrák.
- Illetve a hamis doboznak az oldalán van egy darab számsor mint vonalkód és kész más nincs rajta.
Ezen viszont rendes papírdoboz van, rendes kódokkal, illetve 100% os eladó.
Ennél jobban nem tudtam biztosra menni, de attól még lehet kamu. Bevállaltam ennyiért, max így jártam kategória.
-
addikt
válasz Anonymus23 #41949 üzenetére
Én akkor vettem amikor indult. 0:00 perckor, és a visszaigazoló email is megjött 1 percen belül
-
addikt
válasz Anonymus23 #41955 üzenetére
A 12,5 is 100% feedback
-
addikt
válasz maj-viktor #41964 üzenetére
Az jobb mint a dual
-
addikt
Rendeltem 2 terméket 1 eladótól.
Az egyikre azt írja hogy China post, a másik meg Singapur post.
Most akkor lesz annyira hülye hogy két csomagot küld egy helyett? Vagy normális lesz és egy TN alatt egybecsomagolva jön mindkettő?Köszi
-
addikt
Aliexpressnél, ha szerintem egy inkorrekt indok miatt nem postázza az eladó a kifizetett terméket, és én megyek a Cancel order gombra ( mivel már 3x írta, hogy Soooory, please cancel order), akkor gondolom nem tudok értékelést hagyni.
De ha megvárom cancel nélkül a hátralévő 13 napot amikor is automatikusan van a Cancel, akkor utána tudok értékelést hagyni?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dzsidzsas #42052 üzenetére
Volt ami tényleg volt... meg is vettem, de:
Dear Zoltan,
AliExpress has checked the prices submitted by this seller for the 8.19 promotion and found mistakes in the prices. Hence order no. 63460822355973 can not be processed. The system will process a full refund. We have punished the seller for this mistake and we sincerely apologize for the inconvenience caused.
AliExpress customer service team
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Mit jelent ez a NULL ? Egy cipőt rendeltem
RI080954485CN 2014 Departure from outward office of exchange 51003100 HU 20140824 1142
RI080954485CN 2014 Opening 51003100 HU 20140824 1240
RI080954485CN 2014 NULL CAN HU 20140825 2055[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 4000D Digitális fényképezőgép
- Core i5-4460 processzor, GIgabyte GA-H97-HD3 alaplap, 16 GB DDR3-1600, és 1TB HDD eladó olcsón
- Eladó használt Schwinn Csepel bicikli
- Eladó Samsung Galaxy A22 (SM-A225F/DSN) fehér
- HP ProLiant DL ML Gen8 Gen9 Gen10 SFF 2.5" SAS SATA HDD SSD Caddy tray keret tálca 651687-001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest