Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz lm83 #43303 üzenetére

Nem kell ehez "csillagos eladónak lenni", ha tudnád mennyi "kész webshop - weboldalt csinálnak", amire a sok hülye gond nélkül beírja a bankkártya adatait...

10ből vagy 8 van ilyen hülye... és abból a 8-ből max 1 megy el a bankig, hogy "visszafordítsa" a bankkártyával kidobott pénzét! Rengeteg balek van! (hiába mondjuk - írjuk mi is itt, hogy csak PayPal... elhiteti magával, hogy mivel olcsó, és spórol 10-20$-t megéri... azaz kinéz egy mobil egy webshopba mondjuk 150$-ért, de egy ajánlott - bejáratott webshopba az mondjuk már 170$... de megrendeli a "kamu helyről", persze még véletlenül sem paypal-al, hanem tegyük fel bankkártyás fizetéssel / átutalással / western union-nal... utóbbinál semmi esély, hogy viszont lásd a pénzed... bankkártyás fizetésnél még lehetséges, ahogy nekem is volt már ilyen sikeres ügyem bank-kal - OTP-vel, meg dupla levonás visszafordítása, stb. ugyebár 30napig... paypal esetén 45nap... ali esetén 60nap... western union esetén ZZÉÉÉÉRÓ, nulla esély! Azért is használják a csalók! De kapott 5% kedvezményt, mert western union-nal... de az nem számít, hogy azért a -20$-ért és -5%-ért átvágták! Ő meggyőzi magát, hogy megéri... egy próbát, meg stb. és érdekes módon az összes ilyen "gyanús eleme", amikor pl. kérdeznek engem is PM-be, hogy te vásárolnál innen és elmondom miért nem... mik a buktatók... csakazért is megrendeli és lehúzzzák... fizet x $-t a semmiért! WESTERN UNION-nal! NEM VICC! Eskü keresek nektek PM-eket... írtó nagy balekok vannak / léteznek!

Persze aki már idáig eljut, hogy itt olvasson, ne adj isten összefoglalót olvasson, sok bosszúságot megspórol magának... és a már tapasztaltabbak véleményére ha hallgat, nem érheti túl nagy baj...

De mindig lesz, aki meggyőzi magát, hogy aliexpress-en jó 64GB-os micro SD-t venni 2.000 Ft-ért...
    Az sem zavarja, amikor mondom, hogy ez mind szép és jó... csak a bibi már ott kezdődik, hogy 32GB-ig SDHC-nak jelölik, afelett már SDXC-nek... akkor hogy lehet, hoyg a képen 64GB SDHC van... elmondom, mert kamu 8GB-os kártyáról van szó... ami most kb. 1.000 Ft-ért beszerezhető! De te veszel egy 64GB-osnak felcímkézett 8GB-osat dupla áron!

Akkor majd jön a válasz... akkor refundolok! Aham, de akkor mi értelme, hogy kamu kártyát kapj!? Asszed ezzel lehúzod a kamus kínait!? Hidd el nála is 10ből 1ember panaszkodik! h2testW progi teszt kép, stb.
    Annyi sügér van... de most komolyan! Szörnyű!!!!

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

• aytukabozs

addikt

válasz lm83 #43303 üzenetére

"először nézz utána és csak utána kezd el oltani az embert..."
    bár nem túl markánsan, de azért exkuzáltam magam, le lehet nyugodni :)

E-vásárlásnál nem szabad ilyeneket csinálni amit te, az összes lézető hibát elköveted és utána meg csak folysz az eseményekkel, nem imádkozni kellett volna hanem érdemben cselekedni.

1. Egy olyan oldalon ahol van PP fitzetési lehetőség, hogy a fenébe jut eszedbe bankkártyával fizetni?
    1.a. Webkártyád legalább van, vagy a főszámlád/kártyád adatait adtad ki?

2. A "leírásból nekem úgy jött le" az azt feltételezi hogy nem voltál benne biztos, ilyenkor aki a barátja a saját pénzének az kérdez.
    2.b. mikor megkaptad a levelet hogy nem követhető, még akkor is tehettél volna egy próbát hogy esetleg lemond.

Fontos megjegyeznem hogy ez nem 'oltás' akar lenni, hogy egy klasszikussal éljek;
    "Érted haragszom én, nem ellened" :) ;)

A beígért refund hogy áll amúgy...?

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

Új hozzászólás Aktív témák