Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz vasutassrác #33769 üzenetére

DHL esetén, ha visszaolvasol / rekeresel:
    Küldenek egy SMS-t, hogy add meg az e-mail címedet!
    Ott tájékoztatnak!

Röviden elkell küldeni a fizetési bizonylatot stb. infókat (lsd. összefoglaló) És a DHL gyakorlatilag intéz mindent... neked csak a futárnak kell majd fizetned a plusz ÁFA-t... (érdemes kinyomtatni, amit kérnek, de futárral is segíteni fog, ha nincs nyomtatási lehetőséged előre)...

A posta gyakorlatilag ugyanez, csak sokkal lassabb és ők még leakasztanak 1.500 Ft (vámügyintézési díjjal) DHL-nél ez bevan építve az árba

(#33769) vasutassrác
    Gyakorlatilag igen, ez a tapasztalat átlag 1hónap a rendelés pillanatától / fizetéstől, addig, míg a kezedbe megkapod a cuccost (lebontva átlag 1hét rendelés feldolgozás & 3hét szállítás) <--- lassú - olcsó - ingyenes posta esetén

Persze vannak jobb és rosszabb időt futó csomagok is

(#33770) Laza...
    Mondom, nem is foglalkoztam vele... most újból a kezembe vettem a papírt és most ugrott csak be hogy ácsi, ez 100$-os termék, ami nincs 150€ felett, így mire fel a vám!? (és még mindig nem az 500 Ft-os fityfene vámról van szó, hanem hogy akkorez hogy!?)

Ezt mindenképpen megérdeklődöm e-mailbe!
    Mert a jogszabály szerint csak 150€ felett kellett volna vámot fizetnem! ami újra írom ~40E+, ez a termék meg ~100$ ~23E Ft

Amúgy én is csak egy user vagyok

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés