Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére

Kerékpár tárolókhoz elégséges, lámpavashoz kevés lenne, kresztábla* határeset, de azt inkább kerülöm. Nekem bevált, mert viszonylag erős, mégis a legkönnyebb, aránylag kicsi megoldást kerestem. Vagyonokért ennél jobbat is lehetne rendelni neves gyártótól, de ha már ez is kevés lenne, akkor nem a lakattal, hanem a helyszínnel volt a probléma.* Sok kerékpárt loptak már el úgy, hogy a kresztábla kijárt a helyéből, a gyanútlan tulajdonos hozzá lakatolta, majd a tolvajok kiemelték az kresztáblát a helyéből, és elvitték a bicajt. Ezért nem merném olyanhoz hozzálakatolni, amit előtte nem cibálok meg. De túl koszosak azok az alu táblák, hogy nekiálljak cibálni, meg elég rosszul is venné ki magát, hogy megpróbálom kitépni a helyéből.
És ha tehetem olyan helyet választok, amit a boltból is lehet látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest