- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltanz #5650 üzenetére
Mármint milyen mosoly nem őszinte ? Nem teljesen értem .
IntelliSense : Hát nem egy egyszerű dolog és napokig tanulni kellett és még most se vagyok kész fáj a vádlim még néha akkor be tud görcsölni a talpam estem már vele de rohadtul élvezem.
. Próbáltam rollereket nagyon jók tényleg . De ez az élmény ahogy szlalomozok az emberek között kigyorsítok ezt nem adtak a rollerek .
( Black rolleret nem sorolom ide sztem az nem ez a kategória inkább motornak nevezném a teljesítménye miatt.)
Amikor mesélem az embereknek mennyiért vettem szokták mondani hogy annyiból motort vehettem volna . De egy a bajom ezzel amit Black is említett hogy nem tudom hova rakni az utcán meg nem akartam tárolni.Nem szeretnék vitát gerjeszteni melyik a jobb és rosszabb . Mindkettő közlekedési eszköz jó arra amire kitalálták. Nekem az egykerekű vált be és nem bántam meg hogy ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest