Új hozzászólás Aktív témák

• DamianB

őstag

válasz zoltanz #5650 üzenetére

Mármint milyen mosoly nem őszinte ? Nem teljesen értem .

IntelliSense : Hát nem egy egyszerű dolog és napokig tanulni kellett és még most se vagyok kész fáj a vádlim még néha akkor be tud görcsölni a talpam estem már vele de rohadtul élvezem. :DD . Próbáltam rollereket nagyon jók tényleg . De ez az élmény ahogy szlalomozok az emberek között kigyorsítok ezt nem adtak a rollerek .
    ( Black rolleret nem sorolom ide sztem az nem ez a kategória inkább motornak nevezném a teljesítménye miatt.)
    Amikor mesélem az embereknek mennyiért vettem szokták mondani hogy annyiból motort vehettem volna . De egy a bajom ezzel amit Black is említett hogy nem tudom hova rakni az utcán meg nem akartam tárolni.

Nem szeretnék vitát gerjeszteni melyik a jobb és rosszabb . Mindkettő közlekedési eszköz jó arra amire kitalálták. Nekem az egykerekű vált be és nem bántam meg hogy ezt vettem.

[ Szerkesztve ]

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

Új hozzászólás Aktív témák