Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Van baj... "Tragédia lenne" a kötelező sisakviselés, de a gyerekeire azért ráadja.
És olyanokkal érvel, hogy a sisakot viselőkhöz közelebb mennek el az autósok, így vélelmezhetően arra gondol, hogy emiatt veszélyeztetettebbek: a saját gyerekei is?"munkahelyén (Hajtás Pajtás bringás futárszolgálat) kötelező viselni" Nade miért is?
A megoldás pedig a tömegekben rejlik. Csak tapossák ki az utat... Tökre elhinném, amennyiben ő maga nem adna kötelezően sisakot a gyerekeire (is). De hát ez van!Ui: engem aztán rohadtul nem motiválna, hogy én ugyan meghaltam (bocs), de hát statisztikailag mindeközben rengeteg életévet mentettem meg másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest