- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
PociAti #31396 üzenetére
Na ez volt az az információ àradat amire szüksègem volt. Le is tettem erről a kukirinről elèg gyorsan. Termèszetesen nem terepezni meg ugratni kell a roller. Ahogyan mondtam is, munkàba bejàrni 20-25km/h sebesseggel kb. Es jo lenne ha heti egyszer kène tölteni. A súly miatt gondoltam h szüksèg lenne nagyobb teljesítmènyre meg akksira. Xiaomik közzül melyiket èrdemes nèzegetni? Nagyon vakon vagyok az egèszben. Làttam több xiaomit hasznaltan hírdetve de lehet, hogy inkàbb újonnan vennèk pont azèrt, hogy ne legyen màr a motor meg az akksi elhasznàlva ès bírja ezt a heti kb 21km-t. Bàr azt se bànom ha töltőre kell dugni szerda fele
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest