Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Na ez volt az az információ àradat amire szüksègem volt. Le is tettem erről a kukirinről elèg gyorsan. Termèszetesen nem terepezni meg ugratni kell a roller. Ahogyan mondtam is, munkàba bejàrni 20-25km/h sebesseggel kb. Es jo lenne ha heti egyszer kène tölteni. A súly miatt gondoltam h szüksèg lenne nagyobb teljesítmènyre meg akksira. Xiaomik közzül melyiket èrdemes nèzegetni? Nagyon vakon vagyok az egèszben. Làttam több xiaomit hasznaltan hírdetve de lehet, hogy inkàbb újonnan vennèk pont azèrt, hogy ne legyen màr a motor meg az akksi elhasznàlva ès bírja ezt a heti kb 21km-t. Bàr azt se bànom ha töltőre kell dugni szerda fele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs