- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
tag
válasz
Frozzy #31663 üzenetére
Én a G2-ről annyit tudok, hogy elég kemény a lengéscsillapítója, több helyen mondták, hogy a gyári értékek már inkább a 100+ súlyú emberekhez van, és ha valaki mondjuk 60-70kg akkor gyengébbre szokták venni.
Egyébként meg bárhol olvastam még a kukirint sem ajánlják ilyen súlyhoz, hanem a márkásabb, 500+ ezerbe kerülő darabokat. De azért na.. Nekem pl egyáltalán nem mindegy, hogy 250-300k vagy 550k
Azért lassan autóárban nem fogok rollert venni, az is biztos. -
válasz
Frozzy #31663 üzenetére
A Xiaomi M365, 1S, Pro 2 (250, 300W-nyi teljesitményekkel) is bírták, ezek is el fogják bírni.
Nem fog leégni alattatok.A négyes Xiaomit csak azért szoktam javasolni, mert nem túl régen jelent meg, és az alig használt példányokat is kb fele annyiért meg lehet venni mint egy újat.
Aztán ha valakinek nem felel meg, még mindig simán túl tud adni rajta, és vehet egy nagyobb rollert.Ebben az ársávban csak ezek vannak, kár azt feltételezni, h az Ultra, vagy egy Navee majd jobb lesz.
Az F3, F3 Pro, G3, ZT3, GT sorozat pedig már árban sokkal több.
A Kugoot fogják javasolni, lefogadom, mert árban az szokott lenni a megfizethető, nagy teljesítményű. Aztán hogy mennyire bírja a strapát, az meg majd eldől. Sokaknak bevált, de sok rosszat is lehet róla mondani.
Napi néhány km-re megfelelhet az is. -
-
zzola
titán
válasz
Frozzy #31613 üzenetére
Szerintem nem ér +100e-t a Xiaomi, de ez csak az én véleményem. El kell menni, ki kell próbálni, meg kell nézni .A NAVEE -n jó szélesek a gumik és jó robosztus a váza, igazi iparos munka. Gumik elég jól csillapítanak. Nemrég 160e volt MM-ban, szerintem az BB volt azért az árért. Viszont ott a fogantyú meg a gombok voltak gagyik.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Frozzy #31399 üzenetére
Senki nem fogja mérni neked rámondani, hogy bírni fogja ezt a súlyt... Már akinek van esze. Igaza ritkább, de azért xiaomi és ninebotból is voltak esetek hogy ketté tört nyakban.
Egyszerűen nem ekkora súlyra vannak tervezve, mindegy mennyivel mész. Én azt javaslom, hogy roller témát engedd el. Bringa akkor inkább, bár nemtom azok mekkora teherbírásra vannak tervezve. -
PociAti
őstag
válasz
Frozzy #31392 üzenetére
Nincs egyetlen roller sem, amelyről ne tettek volna fel olyan sok törött képet, mint a Kugoo KuKirin modellekről. Néha le szoktam menteni őket, így már vagy 50 törött Kugoo rollerről lehet fotóm.
Ha óvatosan mennél vele, még talán működhet is, mert jellegéből és relatív olcsóságából adódóan elég durva módon lehet használni, azt meg ugye nem bírja. Tartóssághoz normálisabb alapanyagokra, tervezésre, gyártósorra, ellenőrzésre, stb. lenne pénz, de akkor nem ennyibe kerülnének. Így nem csoda hogy olyan rövid a garancia, amit vállalnak rá.És az ehhez hasonló kínai rollerek hirdetésében ne bízz meg. Ha visszalapozol a fórum elejére, sokan azért választották a Kugoo S1 rollert a Xiaomi M365-ökkel szemben, mert a Kugoo terhelhetősége 120 kg, míg a Xiaomi csak 100 kg. Nos azok a XIaomik még jó eséllyel működnek, és akár 10.000 k mis lehet bennük, ezt nem sok Kugoo S1 mondhatja el magáról. Legalábbis nem sok eredeti elem lehet abban.
Ugyanígy mostanában láttam pár rossz értelemben vett "kínai" rollert, mely az Ali-n, Banggood-on, ahol a terhelhetőségnél 150 kg-ot írtak. Az sem ritka, hogy azt csak a webáruház állítja, a gyártónál csak 120-125 kg szerepel, és azt se szabadna elhinni.
-
válasz
Frozzy #31383 üzenetére
Én se nagyon tudok ajánlani rollert.
Bicikli nem lenne jobb?
A pálcikarollerek nem 150 kilóhoz vannak tervezve, másfél milliós rollerek meg feleslegesek neked szerintem.https://youtube.com/watch?v=bj2-vXY8oFI
Mit néztél ki egyébként?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Frozzy #31383 üzenetére
Nem nagyon létezik ami bír ekkora súlyt.
Laotie és rokonaira írnak ekkora súlyt, de azok pont azok amik extra terhelés nélkül is hullanak mint a legyek.
Őszintén egy wolf 11 re sem mernék ekkora súlyt tenni, mert dekni fog szétszakadni a nyaknál. Többi gép sztem annyit sem bírnak,mint azok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest