Új hozzászólás Aktív témák

• lacam

aktív tag

Oda-vissza írni a széria számot nem fog látszani valahol később? (valamilyen logban) Kipróbálnám a cruise control-t, így a gázkart ki lehetne hagyni a játékból s ha tempomattal fixen gurulok, meglenne a hiba forrása s ha az nem kerül csilliárdokba, megcsinálnám magamnak. (aztán visszaírnám az eredeti szériaszámra) Ha pár csavar egy csatlakozó széthúzása, akkor nem rakétatudomány. Ha szoftveresen is hozzá kell illeszteni az új (csere) alkatrészt, akkor természetesen hagyom a csudába.

Jah, azt még nem is írtam...a kormány egyenes állásakor (merőleges a platnival) a gép jobbra tart, hagytak benne egy jónagy csáléságot, de ez már a legkevesebb. Ez legalább videózható (fotózható)

Új gépet kérni a legegyszerűbb, kapni gondolom már nem ilyen sima ügy. Valószínüleg pont nem érdekelné őket, ahogy az sem hogy rendesen, hiba mentesen dolgozzanak. Nemtudom, ha felvinném Budapestre a címre, ami a weboldalon van, az megoldás lenne? Vagy ők csak a callcenter?
    Párszáz km van a gépben de ha hozzányúlnak bármihez, az sz...rrá válik. Huh de megbántam már a Segwayt, pedig pont a neve miatt gondoltam azt, hogy ha baj van, nem egy "küldvisszapekingbe" kommenttel szúrják ki a szemem.

Új hozzászólás Aktív témák