Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
biztos nem hulyeseg, telefonnal sem. Tapasztalat
Amugy egy baratommal egyszerre vettunk kb 2 g30 rollert . En probalom a 20-90 kozott tartani , neha toltom 100 ra es betartom amikor tudom, hogy hasznalat utan melegen nem teszem azonnal a toltore es toltes utan is hagyom kicsit pihenni hasznalat elott. Termeszetesen nem mindig jon ossze, ha menni kell akkor megyek. Ezzel szemben haverom kb szarik ra, csutkara meriti idonkent…stb. Igy masfel ev hasznalat utan az enyem annyit megy mint amikor vettem, ha nem tobbet, az ove 30% al kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amugy egy baratommal egyszerre vettunk kb 2 g30 rollert . En probalom a 20-90 kozott tartani , neha toltom 100 ra es betartom amikor tudom, hogy hasznalat utan melegen nem teszem azonnal a toltore es toltes utan is hagyom kicsit pihenni hasznalat elott. Termeszetesen nem mindig jon ossze, ha menni kell akkor megyek. Ezzel szemben haverom kb szarik ra, csutkara meriti idonkent…stb. Igy masfel ev hasznalat utan az enyem annyit megy mint amikor vettem, ha nem tobbet, az ove 30% al kevesebbet.