Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz enginev3.0 #26366 üzenetére

Te is félreértettél, nem a bicikliúton levő 25km/h korlátra céloztam, az teljesen rendben van.

Egyébként gyalogosok mit keresnek ott?
    Én rájuk szoktam szólni, ha szükséges.
    Bocsi, meg elnézést, de hiába az udvariasság a részemről, rendszeresen az jön ki, h én vagyok a hibás.
    Sőt, bunkó vagyok, többször is megkaptam már, mert szólni merészeltem, h talán a kerékpárút mellett néhány méterre futó járdán kellene menni, nem a kerékpárúton, és akkor nem ijednének meg a rollerestől. Ha csengetek, azért szólnak be, h "mivan, nem férsz el", ha nem csengetek akkor az a baj miért nem csengetek, ha lassan megyek, akkor is ugyanez, ha gyorsan elsuhanok, akkor meg pláne hogy merészelek gyorsan elhúzni hangtalanul, váratlanul. :U
    Most már többször volt, h a beszólás után megálltam, udvariasan letámasztottam, és "beszélgetést kezdeményeztem", arra célozva, h a kerékpárút nem járda. :/
    Nagyon ritka az, h valaki elnézést kérjen, és átmenjen a járdára.

Ha egy nagydarab kigyúrt állat lennék, már leütöttem volna pár egybites embert, mert szerintem másból az ilyenek nem értenek. Szignifikánsan kevesebbnek kellene lennie az értetlen emberekkel való találkozásnak, mert az ember elvileg egy intelligensebb faj, de az valami hihetetlen, h mennyi birka van, aki még az alapokkal sincs tisztában, h gyalogosként hol mit csinálhat. :/

A másik a kerékpárút/járda együtt, ezeket tábla szokta jelezni, itt meg csak 20-al lehet menni a 30 helyett, amit be is szoktam tartani. Pontosabban ha gyalogost észlelek, visszaveszem a sebességet, h még véletlenül se szabálytalanul haladjak el a gyalogosok mellett.
    A többire: +1
    "De ehhez kéne valami agy is, a döntéshozóink fejébe"
    Ezzel maximálisan egyetértek. :K

Új hozzászólás Aktív témák