Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

válasz Thunderzolee #26364 üzenetére

Nem, szerintem egyáltalán nem gáz
    Járok most már szinte napi szinten bicikli úton rollerrel, és nagyon bénák mind a biciklisek, mind a gyalogosok, kacskaringóznak, gyalogos megy ahogy kedve van, nem néz szét, egy kisgyerek meg mégjobban kiszámíthatatlan

"el kell" fogadni hogy egy roller az arra van, hogy 25-tel menjünk vele, ahol még tudunk időben reagálni a váratlan helyzetekre

Akinek meg ez nem elég, és nagyobb teljesítményt akar, az öltözzön be, vegyen fel kellő védőfelszerelést, és irány az út széle, ott "csak" a saját életét kockáztatja, nem pedig sok más emberét a bicikli úton

Ezt mint új rolleres írom, de ésszerűen átgondolva.

Én még az autósokra is úgy próbálok figyelni, hogy lehetőleg mindenkinek világos legyen, hogy épp megállok a kereszteződésben, vagy mit akarok csinálni, időben lassítok, leszállok stb... ne neki kelljen kitalálni hogy én mit akarok, csak mert az utolsó pillanatban állok meg.

u.i.: Kötelező alap kresz oktatást az iskolákba!!! Ez lenne a legjobb megoldás, nem kell jogsit adni, csak legyen kresz oktatás, mondjuk valamelyik felesleges francia költő / író élete helyett, vagy felesleges énekóra helyett. De ehhez kéne valami agy is, a döntéshozóink fejébe

Új hozzászólás Aktív témák