Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
DigitXT #25934 üzenetére
na kész lett a pakk és a roller. Hát brutális a kulönbség
de egy kicsit sztem túlméreteztem mindent, amikor megláttam a motor vezérlőt, hogy milyen csirke kis kábelek jönnek ki belőleén meg a pakkot megépítettem kisujjam vastag kábelből
100-ról 85%-ra 20km. És most már simán akasztja a végsebességet. Szoftverben felcsontoltam 40-re és végig tartja is. Egyébként érzetre még menne sztem, mert érzem ahogy befékez. Így már 820 wattokat is látok. Mondjuk egy jó nagy kör után 70 fok felett volt a vezérlő hőmérséklete. Az már kritikus ?át kellett variálni a teljes belsejét és a motor vezérlő most már nem a padlóra fekszik fel, hanem a hátlapra állítva. Érdemes lenne oda beszúrni vmi hőpadot ? Mert ugye most a motorvezérlő bordás háza fekszik fel az alu házra, de az a bordák miatt csak 50%-os kontakt kb.
a fék most már így édes kevés, hiába fog jól az első dobfék, nem tudja állóra fékezni a kereket amikor lendületben van a 100 kilóval
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest