Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• phrenetiX

tag

válasz Thunderzolee #25157 üzenetére

Köszi az ajánlásokat. Negatív tapasztalat: 2 hónap használat után hátsó kerék defekt, utána nem győztem javíttatni, meguntam, vettem tömör kereket hátra. Egy idő múlva az első kerék is defektes lett, de azt már nem is javíttattam, használtam úgy, aztán egyszer csak megadta magát az egész roller (vagy az akku vagy a vezérlő halt meg; tavaly augusztusban jöttem haza vele dombnak felfele úgy, hogy előtte kb félórát volt a tűző napsütésen, már a kijelzőn is megjelent a piros hőmérő ikon, de én csak hajtottam, míg le nem kapcsolt, aztán utána feltöltöttem, elindultam vele boltba és már az út elején elkezdett rohamosan esni a töltés, kb 2 km-es út volt ez oda-vissza enyhe emelkedővel, aminek a végére szinte lemerült, azóta még 1x eljátszottam vele ezt, onnantól be sem kapcsol, semmi). Úthibákat durván éreztem vele, forgalomban állandóan dudáltak rám, pedig szabályosan közlekedtem mindig, a kormányát állandóan húzni kellett, mert két használat után idegesítően nyekergett.

170 cm vagyok, 90-95 kg között. A Pro 2 valószínűleg gyenge volt alám, sajnos eléggé dombos helyen lakunk, dombnak felfele érezhető volt, hogy belassul 20 alá, pedig moddol fw volt rajta, egyenes úton 25-30 között mentem vele.

Amúgy rollerből eddig ezt néztem ki: [link]
    De lehet jobban járnék egy ilyen bringával: [link]
    Csak ezt félek megvenni, mert ha bármi van vele, akkor nincs rá gari. :F

Új hozzászólás Aktív témák