Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silentfrog

veterán

válasz gyurma8888 #25121 üzenetére

ÓÓÓ TMX. ;]
    Most én is velük küzdök vagyis nem én hanem a MM.
    Visszavittem garis javításba a Mediába és vissza is jött 2 hét múlva hogy kész, ez volt írva a szervízlapra. Állapot sérülésmentes javítás elvégezve.
    ( Nem töltött, a kormány jobbra balra mozgatásnál szorult, és bár nem nagyon de megemlítettem hogy a gumik lassan eresztenek).
    Nem lett jó.
    Postafordultával megint ment vissza mert most a kormány alól a csapágyazásnál úgy lógott hogy életveszély vele közlekedni, a töltést ugyanúgy nem vette és a gumik szintén eresztenek.
    Egy kb 3 hét múlva jött egy telefon hogy a gumik nem garanciálisak , de tudják cserélni 84 ezer forintért. :Y
    Nem kértem. Visszajött a roller úgy hogy semmit sem csináltak rajta.
    Mondom sebaj a gumikat majd én kicseréltetem. de többit csinálják meg.
    Azt mondták akkor veszik a garancia ha más hozzányúl a kerekekhez, és mivel nem kértem a javítást így úgy gondolták nem csinálnak rajta semmit.
    Most a MM a saját döntése alapján rájuk pirított, hogy csinálják meg vagy adják vissza az árát, mivel a media szerint is garanciális a roller azon része ami meghibásodott a gumikon kívül.
    Most megint oda van, immár harmadjára az eredeti problémával.
    Csere rollert írtak a papírra vagy pénzvisszafizetést.
    Karácsony előtt vittem el elsőnek. azóta ott van pár napig volt nálam ez idő alatt.

Ha garis én visszaküldeném. Az állapotról csinálnék képeket, és ahova visszaviszed, ott is kérd hogy írják le a látható állapotot.
    Nekem mechanikai hibára hivatkozva akarták másodjára megtagadni a javítást.

A hódmezővásárhelyi MM-nak meg külön dicséret illet meg mert megmutatták a a levelezésüket, keményen próbálnak fellépni a TMX ellen. Nekem nem is kellett egy pillanatig se felemelnem a hangon, látom nem tőlük függ a javítás .

Sweet Lou 6. 3.5-4 bar alatt én puhának éreztem, de a fene tudja mennyi marad benne mire kitekered az első kerék szelepéből a csövet. Az ugye egy hulladék megoldás ami ott van. :D

Új hozzászólás Aktív témák