Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodike
tag
Ez nem a Pro2, hanem a Pro! A Pro2-höz nem lesz jó. Ha nem hiszed, akkor neked adom az enyémeket és próbáld használni. Hidd el a WD40 hatásosabb! Olvass vissza: [link]
Xuancheng -et én innen vettem: [link] de a monorim.hu-nál is lehet kapni, de velük már kétszer vesztem össze, úgyhogy én onnan nem vásárolok
Igen, annyira fontos, különben számolhatsz a defektekkel rövid időn belül. Sajnos ennek a rollernek ez egy "hibája", hogy kényes a gumi rajta. Nekem 2k km van a gumiban már defekt nélkül, de én minden héten fújom a pumpa tudásához képest preciziósan 65 PSI-re. Viszont aki hanyag ebben a tekintetben, nézd csak meg mit szenved a defektettel (kidőrzsöli a külső a belsőt alacsony nyomáson, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest