Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi87
csendes újonc
Köszönöm mindenkinek a Vanity-vel kapcsolatban a hozzászólást!
Az xxh-ról sejtettem, hogy sok lesz de azt nem gondoltam, hogy itt ilyen gyorsan kapok infót ezzel kapcsolatban mert több napja nézegetem már, de mindenhol ugyanaz a leírás van róla semmi extra.
Igazából nekem hosszú évek maradtak ki a pecából,tavaly barátommal egyszer kétszer voltam, meg járnánk is. így ismerkedtem meg a feeder bottal is, aztán elkezdeném újra a pecát.
Nagyhalas horgászat volt mindig is, most is az lenne a cél, a távolság meg amit a helyzet megkíván, ez már tó függő.Szóval ezért is írtam, hogy "univerzális" botra lenne szükségem, de akkor újra át kell gondolnom. A folyóvizet akkor hagyjuk ha arról van szó, igazából az már egy másik téma. Szóval nagyhalas téma körben mozognék továbbra is, meg hát amikor az időm is engedné.A Vanityből még az MH-t megnézem.Az új Method széria az már nem igazán férne bele, a Vanity is csak azért mert akciósan találtam meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest