- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackmMmDog
aktív tag
legjobbnak tartom mindig
[Tica Galant Longcast] / [Tica Mentor] a belső szerkezet ugyan az , elnyelhetetlen darab pedig nem kímélem
by Döme Fine Carp is jó szerkezet, nekem Gold van kicsi Finét meg tangáltak (szebb a fékje)
-
iceQ!
addikt
Már korábban eldönttet, hogy ezeket az orsókat amiket használok le fogom cserélni. Ez a "tízezerforintos" by Döme orsó nem jött be. Az elsőfékes csak-csak, azzal eddig semmi gond nem volt (eddig). A nyeletőfékes az a zsinórt tekeri mindenhova, nem egy megbízható darab, míg a másik rendben van (eddig
). Első körben én kinéztem a Ryobi orsót, engem nagyon meggyőzött. Esetleg tudtok ajánlani 30 ezer Ft-ig orsókat feederre? Ki mit venne most ennyi pénzért?
-
-
forras2
őstag
válasz
diablo1984 #76574 üzenetére
Nem
Beletört maga a csavar a menetbe... A legnagyobb baj, hogy fárasztás közben volt, így a zsinorvezető görgő, az alátétek, a maradok csavar minden a vízben landolt
-
iceQ!
addikt
válasz
BlackmMmDog #76577 üzenetére
Nem rossz gondolatok.
Köszi!
-
galervin93
addikt
válasz
aladarazurbe #76573 üzenetére
Én is úsztattam tegnap, na én meg pont laposon. Semmi. Nulla. Igaz az északi (folyásnak egyező) szél nagyon nem segített, hiába növeltem az úszó méretét, egyszerűen lehetetlen volt normálisan vezetni. Meg is untam, és pont fényváltás környékén jártunk, amikor inkább elővettem a feedert. Már első dobásra jött egy kis paduc, aztán egy kis bagoly, majd onnantól kezdve minden dobásra volt kapás. Paducok, minden mennyiségben. 40-50 deka jellemzően, a bandanagy olyan 80-as volt.
Úszóval persze jellemzően nehezebb halat fogni, de ezt a teljes nullát én sem értem. Igaz a boloval 15, feederrel meg jo 25-re horgásztam, de akkor is...
Na mindegy, most jön egy jó kis áradás, már el is indult felfelé a víz, érdemes lesz erre is rápróbálni! -
iceQ!
addikt
válasz
BlackmMmDog #76568 üzenetére
Kajak ezt visszaviszem és nem adnak egy újat?
-
aladarazurbe
csendes tag
Egy dunai, partvédő kövezés előtti úsztatáson vagyok túl ma. 5 méter mély húzós víz volt a pályán. Elkeserítően semmi hal nem volt előttem.Egy szem bodorkát tudtam csak partra terelni.
Talán egy sekélyebb, sóderes pályát kellett volna választanom...A drótszák rögzítésénél arra ügyelj, hogy a zsinór ne emelje ki, mert akkor bele tud kapni a víz illetve a hajóhullámok arrébb teszik. Én nem szoktam súlyokat magammal vinni, hanem egy krumplis zsákba teszek sódert és belerakom a drótszák aljába.
-
sasa311
veterán
válasz
Zoli bácsi #76565 üzenetére
Igen, ilyen Nevis fejem van és ez csak hátsó bottartónak alkalmas, mert a szivacsba már pár használat után bevág a zsinór, elvágja a szivacsot és onnantól kezdve beleakad állandóan a zsinór. Egyszer majdnem letéptem a feederkart bevágásnál vele
A mesterével az a bajom, hogy a jobb oldali bot megütközik de ha mellé raknék egyet az már nem (max ha koccan a másik boton).Van itthon egy ilyen silstarom, valami hasonló kéne:
Csak nem ez, mert ennek konkrétan műanyag volt a menete lefújva ezüst sprével (), télen a 2. becsavarásra beletört a menetb.
-
iceQ!
addikt
Voltam ma a Majosligetibe. 12 ponty jött, leégtem mint egy benzines rongy, cserébe eltört az orsóm.... By Döme.
Szerencsére ugyan ilyen van tartalékba, nálam is volt. Többet Döme orsót nem veszek. 12 ezer forint volt, de hogy 4 hónapot bírt az csúcs.
Leraktam a botot egy kemény fárasztás után, emelem fel és ez fogad.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #76565 üzenetére
dy döme jó csak, a 20 cm-es és rövid ( csajok is ezt mondják
) igaz van 30-as is
[CSB MF FR]
[ MATRIX]
[GURU]- sokan panaszkodnak hogy a zsinór megakad -
forras2
őstag
Szevasztok!
Egyedül járok horgászni, így próbálom mindig úgy összeszedni a felszerelést, hogy minél könnyebb legyen egyedül pecázni. Az egyik legnehezebb mindig a merítés volt, főleg ha sikerült 1 termetesebb halat megakasztani... És most megtaláltam ezt a merítőt... Meg is rendeltem, ma ki is próbáltam, és hatalmas nagy hack ez a háló. A 2 lebegtető a vízfelszínen tartja a merítőt, az eleje bele bukik a vízbe, lényegében csak bele kell húznom a halat... A merítőnyél csak a lábam között van, nem kell vele csinálnom semmit, ha benne van a hal, simán kitudom húzni a merítő szárait az ipszilon elosztóból... Hatalmas nagy fejlődés most ez az egyedüli pecámhoz
Eddig csak bojlival etettem, meg kevés mag, semmi más... így is voltak sikerélmények, de sosem fogtam kiemelkedő mennyiségű halat... Legutóbb gondoltam egyet, kukoricacsíra pellet, beáztatva, hogy ilyen pépes legyen... Utána kevertem bele még pelletet, hogy darabos is legyen benne, ebbe kevertem bele magot még, tettem mellé pár szem felezett bojlit, pár szem egész bojlit, vagy 1 sima, vagy 1 pop up bojli csalinak, és meghozta a sikert. 24 óra alatt 11 ponty a mérleg, a legnagyobb 14,8 kg, legkisebb 1,34 kg.
Mai pecámnál ezt még megbolondítottam kicsit, vettem 4 különböző színű Aqua Garant 2 mm-es uni pelletet... Fekete, szürke, zöld és pirosat. Ezekből még kevertem bele a korábbi egyvelegbe... Sokat nem tettem bele, csak hogy megszínesítse a dolgot... Ronnie rig-en meg German rigen 1-1 szem 16-os pop up, horog alatt 1 kis ólompaszta, hogy a bojli csak a horgot emelje el a fenéktől... És bejött, ez még rátett 1 lapáttal, 14 óra alatt 10 ponty, igaz darabos most nem volt benne, 9,2 kg-s volt a legnagyobb... Most, hogy minden héten kimegyek egy 24 órára lógatni, iszonyatosan beindult a fantáziám -
@mriya@
őstag
válasz
WarninShotZ #76554 üzenetére
-
BlackmMmDog
aktív tag
8 mm-sel mennyit fogtam
Ananászos volt legelőször utána csak eprest kaptam ,de az már nem volt az igazi. Végig járva a boltokat sehol nem találta se hasonlott. Amikor elfogyott akkor jöttek be mini pop-up és később a waftersek(nem kerestem már tovább), most már meg soktam a tüskés pecát(kár hogy ananászos nincs már, 2015. írtunk amikor volt még
)
-
@mriya@
őstag
válasz
WarninShotZ #76558 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
WarninShotZ #76554 üzenetére
Igen, hasonló.
De nem ugyanolyan.
Van ilyenem is, de rá sem bagóznak. -
sasa311
veterán
valaki tudna ajánlani bottartó fejet, ami bevált 2 bothoz, feederhez (tehát oldal irányban is úgy ahogy tartja a botot)? Csak fej kéne (sima menetes csatlakozóval)
@mriya@
Ha nem kötsz hajszálelőkét akkor is ennél elegánsabb megoldás, hogy karikát kötsz a horogra és arra fűzöd fel selyemmel. Nem kell hozzá ütköző meg semmi, egy 3-4 centi selymet a végén megégetsz öngyújtóval és ahogy megolvad a gyújtó oldalával egyszerűen rányomod a pellettre, ahol kilapul, kihűl és kész. Tuti rajta maradÉn leginkább így szoktam, mert kötni sem kell, alin 100 db ilyen biszbasz kb. 300 ft:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest