- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Végig jártam ma fehérvár szinte összes horgászboltját horgász szék ügyben... Találtam Prologic inspire daddy long meg relax széket is. Az relax túl keskeny, és rövid az ülő része, a daddy longnak szintén rövid az ülő része, viszont szélesebb, de viszont "alacsony" a háttámlája... Rengetegbe bele tettem a popojómat, és 1 megtetszett nagyon, a Carp Zoom Full Comfort Boilie Armchair széke... Magas a háttámlája, nagyon hosszú az ülő része, nagyon széles az ülő része, nagyon kényelmes... Van 1 nagy tesója is, de az meg már túl van párnázva, nekem már az miatt volt kényelmetlen, hogy körbevesz a párna, és ilyen meleg hatása van...
így maradtam a kistesónál, árban is teljesen rendben van...
Volt 1 fox szék, ami nagyon tetszett, iszonyat kényelmes, de az meg 118 ezer ft volt, annyit meg nem vagyok hajlandó adni 1 székért már... -
galervin93
addikt
válasz
aladarazurbe #76447 üzenetére
Gratula!
Mindig elképedek, hogy egy Dunán ez simán az átlagméret, sőt... Az Ipolyon ilyen 20-25 dekásakhoz vagyok szokva...
"Csőre töltöttem az úszós szerelékeket jóelőre..." - nagyon jó ötlet, én is így csinálom! Egy maximum egy méteres, viszonylag vastag (20-22-es) zsinórra felszerelem az úszót és az ólmozást is a forgóval bezárólag. Le lehet gyártani előre a szerkókat, ha véletlenül túl kicsi/túl nagy úszó lenne fent egy mozdulat cserélni az egészet. Ráadásul a kicsit vastagabb zsinór a gubancok ellen is hatékony!
Nekem talán szombat lesz a napja, bár ez a masszívan apadó víz annyira nem szerencsés.
Tavaly vettem egy kis drótszákot, tettem bele súlyzó-tárcsákat tőkesúlynak, van rajta jó erős madzag, bójának meg egy kólás üveg, de kipróbálni már nem volt alkalmam.No de ami késik...
Azt szeretem a boloban, hogy egy vödör kaja, pár marék holmi, egy kis horogra való meg a bot, semmi más nem kell, full minimálban lehet nyomni. Még szákot sem szoktam vinni, a lapos kavicsos partokon simán ki lehet vezetni a halat.
-
aladarazurbe
csendes tag
Jelzem a nyári úsztatós paduc szezont megnyitottam.
Nem lett valami fényes, de ekkora böjt után bemelegítésnek elmegy.Orsós bottal (is) nyomtuk. Csőre töltöttem az úszós szerelékeket jóelőre odahaza,
így a helyszínen csak felhurkoltam a főzsinórra.
Eddig még nem csináltam ilyet, de frankón bevált, csak ajánlani tudom. -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #76442 üzenetére
2021 -ben 48 ponty jött és nem 58
(bocs most vettem észre)
-
BlackmMmDog
aktív tag
Jelentem ott volt évesem 2 évig (de már előtte is pecáztam ott) ,de az új vezető nem horgász barát. Hétfőn raktak be 1100-1200 kg pontyot (félelemből mint kedvességből)előző telepítés szeptember 14.-én.( előzőleg májusban 500 kg)
2019 szep. 03.- dec .20 38 ponty
2020 feb. 07- dec. 18 222 ponty (10 % 4 kg feletti, legnagyobb 6.10kg-os) és 3 süllő
2021 feb. 01- nov. 26. 58 ponty ponty (15 db 4 kg alatti, legnagyobbak: 11.33 , 13 és 15.20-as ) és 2 amur (7.30-as és 12+ os)Van időd fb. oldalán megtudsz mindent. [link]
Álltalában azon a helyen ülök, azt tudni kell akkor megszórta neki a helyet egy pecás ( kétéve már nem láttam )
Ha tudott kerüld a vizet! Idén 3 peca alatt egy kapás volt, és ne gondold hogy azért van mert béna pecás vagyok. Jelenleg 15-20 pecára jut egy ponty (ha szerencsés vagy akkor 2-3 is
).
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok!
Duna pesti belvarosi szakaszán szokott innen valaki pergetni?
Mik a tapasztalatok?
Dráva utca környékén gondoltam lemenni dobálni este, elvonási tünetek kezelésére, csak nem tudom, hogy van-e valós esély fogni is valamit. -
csƵ
addikt
A method csoport Facebookon teljesen le van halva? Most olvastam bele, de full hullaszag az egész.
2-3 éve nagyon ment pedig. -
iceQ!
addikt
Itt a Benkóról van szó. Tényleg ilyen f@sza tó? Valami rémlik arról, hogy itt azért kicsit meg lett köpködve, mivel elhanyagolták? Nem tudom pontosan, de itt a link:
Szerk: Most látom hogy ez egy 2018-as felvétel....
-
forras2
őstag
válasz
Mexbacsi #76434 üzenetére
Az, hogy nem lehet vízszintesbe dönteni a szék támláját, az nem zavar... Aludni nem szoktam a székbe, mindig faházas helyen horgászok csak
Arról nem beszélve, hogy a caperlan legkisebb székét használom 3 éve, aminél szó szerint semmilyen állítási lehetőség nincs, ráadásul kb 15 centire ülsz a földtől -
Mexbacsi
tag
válasz
forras2 #76433 üzenetére
Pont hétvégén ültem bele a decathlonosba, sztem elég kényelmes, jól párnázott. A tamlat itt sem lehet 180 fokba dönteni ha szempont lenne esetleg. Viszont ebben nen fog fájni az ember segge.
A delphin szék amit én vettem az is baromi kényelmes, jól tartja a hátat.
Amikor vettem YouTubeon próbáltam nézni videokat, mert ott jobban visszaadja a kiszemelt széket mint egy kép. -
forras2
őstag
válasz
Mexbacsi #76432 üzenetére
Köszönöm!
Több ember is azt mondja, ne rendeljek széket, úgy hogy nem próbálom ki, ez olyan, mintha cipőt rendelnék netről... És ebben van is igazság... így ezzel a delphinnel is az a bajom, mint a prolo székkel, hogy nem tudom kipróbálni, mert a környékbeli boltokban nincsen...
Egyenlőre eltereltem a figyelmemet másik szék fele, Székesfehérváron találtam ezt a Carp Academy Giant Fotelt, meg a caperlannak a legnagyobb székét, ez is elérhető fehérváron a decathlonba, ezeket kipróbálom. Illetve benézek az Urfish boltba, az is viszonylag nagy, nincs webshopjuk, megnézem náluk milyen székek vannak, hátha...Egyébként az említett 2 szék közül valakinek tapasztalat?
-
Mexbacsi
tag
válasz
forras2 #76410 üzenetére
Szia! Én ezt tudom ajánlani. [link]
Sokat nézelődtem, amikor vettem, de ez jött be a legjobban. Nem tudom hol erdemes most venni, eléggé felment az ára. Én kb 41k vettem tavaly. Nekem fontos volt, hogy magas hattamlas legyen. Állítható a fejtamla is. Annyi, hogy nem lehet teljesen lefektetni a hattamlat, hanem kb 150 fokig megy le, de sztem bőven elég. Prologicet néztem én is, de ahol nem volt kapható. -
iceQ!
addikt
Ez lesz erre a megoldás, ma kaptam az infót a Walterland-ba!
-
forras2
őstag
válasz
golyós #76427 üzenetére
Nem tudom mi lehet a commander és az inspire közti különbség...
Nekem ez a csavaros megoldás tetszik, a dőlésszög állítására...
Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem, keresgettem, hogy a környéken nincs-e esetleg, de legközelebb Füreden találtam, az is oda vissza 100 km... -
golyós
addikt
válasz
forras2 #76410 üzenetére
Nekem Prologic commander Daddy long chair van, de nem szeretem.
Ez a tekerős megoldás a dtámla dölésszögének állitására nagyon nem jön be.
Nagyon függőleges az állása amire azt tudom mondani, hogy kényelmes, de igazából nem az.
Ha egy állással lentebb állitom akkor meg már "fekszik" szinte.
Ha van lehetőség élőben kipróbálni akkor az a legjobb megoldás. -
gg72
veterán
OK, kösz szépen mindenkinek!
-
Spoon16
tag
Tripodból ezt elsőkézből merem ajánlani : [link]
Egészen masszív (szerintem nem alu,hanem acél) és folyóvízre is jó,mert magasra lehet rajta állítani a botot. -
KunEmber
senior tag
-
Nerazim
őstag
válasz
Zoli bácsi #76414 üzenetére
Tökéletes, köszönöm még egyszer. LIDL -s orsó...príma nekem is az lesz hozzá
-
B.i.L
senior tag
Hamar szétesik,ez a típus csak pár alkalmas kocapeca szintje - ennyiért még drága is.
Sajnos aluminium,és nagyon vékony.Olyat nézz,ami picit masszívabb,és örökélet.Amúgy az ötletessége kíváló. Hirtelen nem találtam megfelelőt - újjat,árban is hasonlót,de akár használtan is érdemes venni. -
jjohn
aktív tag
Nekem a LIDL-ből van ilyenem, már pár éve, míg nem volt rod podom. Most is van náluk, nagyon strapabíró, vettem később még egyet hozzá, csak gyakorlatban nem tudom hogy viselkedne a bot kapás közben, két ilyen tartón. Összeraktam kettőt a lakásban ott stabilnak tűnt, próbáltam húzni a spiccet mintha kapás lenne nem borult fel. Egymagában a balcsin használtam párszor, meg stégeken jobb híján, nem volt rossz, illetve folyóvízen állandóan ezen feederezek.
-
gg72
veterán
Bottartóból mit ajánlanátok alkalmankénti használatra stégre, (betonozott) mólóra feederezéshez? Leszúró nem jöhet szóba, így marad a tripod+bottartó vagy egy ilyen "2in1" megoldás: [link]
-
Nerazim
őstag
válasz
Zoli bácsi #76412 üzenetére
Halas koszonet
-
Nerazim
őstag
válasz
Zoli bácsi #76219 üzenetére
Milyen vastag a 4m -es Nuovo az orsotarto resznel? Esetleg egy atmerot tudnal nekem merni?
-
forras2
őstag
Szevasztok
Szeretnék 1 kényelmes fotelt.
Első körben ezt a Prologic Inspire Daddy Long fotelt néztem ki.
Nem használ ilyet közülünk valaki? -
smokiii1
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #76399 üzenetére
Én egyszer két román sporttárssal találkoztam kis tavon, mellettem pecáztak. Egyikük spiccbotozott, a másik meg aki feederezett, a legkisebb spicc mozdításra is úgy vágott be ahogy mondod. A hab a tortán, hogy fonott zsinórt használt aminél úgy tudom amúgy se kellene bevágni, ráadásul csak tépte ki a halat. Egyszer nem hallottam hogy dolgozott volna a fék. Spombbal meg úgy etetett, hogy mindig a vízfelszín fölött 2-3 méterrel rántotta ki a magokat és fele a nádszigetre esett.
-
-
Sungoo
addikt
válasz
Zoli bácsi #76399 üzenetére
Szép ez a víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest