Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz vendingo #54693 üzenetére
bótban ücsörögtem már benne, szerintem jónak néz ki. Stabil, kényelmes, és a 7000 Ft-os decathlonos széket se ültem szét az elmúlt 3 évben, szóval tartóssággal sem hiszem, hogy sok baja lenne.
Vannak kompromisszumai: pl, meredek partra nem való, lábrácsot nem lehet hozzá berhelni, és szerelékeket is csak azokra a pöckökre lehet rakni. Meg azt több helyen is láttam már, hogy 2 bothoz nem igazán való, mert bukik lefelé a teleszkópos kar, de azt max egy botvillával megtámasztod. Illetve az a hosszú "száktartó" kar ami kb. tök fölösleges hozzá, mert alig hosszabb, mint az első láb vége, szal azzal még nem fog a szákod rendesen a vízbe érni.Bővebb tapasztalat majd 1-2 hónap múlva lesz, március elején fogom megvenni. Néztem Matrix széket is, Benke féle feeder fotelt is, de azok akárhogy is számolgattam minimum a duplájánál állnak meg mire hasonlóan felszerelem, és még a csomagolás/szállítás se ennyire kitalált. Ha lesz fórumpeca és jössz, akkor majd beleülhetsz
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek